פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה?לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים הבננה הצהובה שיוצאת מה-PS2? (מתוך השילוש לבן-אדום-צהוב)זה הכבל ששולח וידאו...אתה צריך לחבר את האדום והלבן לחיבור ה-LINE IN.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר כן התבלבלתי סליחהניסיתי עם הלבן, וגם עם האדום.שמתי לב אבל למשהו מוזר בטלוויזיה שלי בחדר.כאשר הכבל הצהוב והלבן מחוברים יש סאונד ווידיאו, אבל שאני מוציא את הצהוב אין כלום, ושרק הצהוב מחובר והלבן בחוץ יש רק וידיאו נדמה לי, כך שצריך ששניהם יהיו מחוברים כדי לקבל שמע, אז חיברתי את הצהוב לטלוויזיה ואת הלבן למחשב וזה גם לא עזר.ראיתי שגם בPS2 יש יציאה אופטית, יש אפשרות לרכוש כבל אופטי ולחבר את המחשב והPS2?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים שים לב שה-LINE IN אצלך לא על MUTE.הכבל האדום והלבן מוציאים סאונד. אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו 2 בננות ומצד שני חיבור של אוזניות.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר וזה ינגן לי בסטריאו?אם נגיד יש לי 5.1 במחשב איך אני מחבר את הPS2 או את הDVD כדי שינגן לי בצורה טובה?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר אבל יש לי חיבורים מתאימים ל5.1 (יש את כל הצבעים וכתוב גם לכל מקום מה נכנס)
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים האופציה היחידה היא אם תחבר בכבל אופטי מהPS2 לכניסה אופטית בכרטיס קול. אם אין לך תצטרך כרטיס קול חדש...
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אבל יש לי חיבורים מתאימים ל5.1 (יש את כל הצבעים וכתוב גם לכל מקום מה נכנס)אין לך כניסות 5.1. יש לך יציאות 5.1. זה בדיוק ההיפך. יש לך כניסה רק לסטריאו.אם כבר מדובר על PS2 ויש לך כניסה אופטית אז תשתמש בחיבור אופטי. יביא לך סאונד קצת יותר נורמאלי. קח בחשבון שגם באופטי לא יהיה לך סראונד. PS2 יודע לנגן סרטים בסראונד, אבל במשחקים הוא נותן רק סטריאו.Anatoli.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר יש לך מושג אם יש לי בכרטיס קול כניסה אופטית או שזה רק יציאה?כמה עולה כבל כזה?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים לי אין מושג, לך צריך להיות.כבל כזה יעלה בערך 35 שקל לכבל של מטר.Anatoli.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר Professional digital audio interface supports optical S/P DIF In/Out יש תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים יש לך מושג אם יש לי בכרטיס קול כניסה אופטית או שזה רק יציאה?כמה עולה כבל כזה?תודהיש לך חיבור כניסה וחיבור יציאה...לא שמתי לב. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.