עבור לתוכן

Atp 3 Vs Creature 2 מחיר 350-400

Featured Replies

פורסם

הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו :

Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח.

השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...

פורסם

ATP3 עדיפים בלי שום צל של ספק

פורסם
  • מחבר

למה לפי דעתך הם עדיפים ?

פורסם

לא עבר זמנם של ה-ATP3 ? כשקניתי מחשב לפני שש שנים, המוכר הציע לי אותם...אין איזה משהו חדש ואטרקטיבי יותר ?

פורסם

ATP3 עדיפים כי ה CREATURE יותר עיצוב ופחות איכות

פורסם

יש לי ATP3 פצצה של רמקולים!

אני בעיקר שומע מוזיקה !

פורסם

אם אתה רוצה מערכת למשחקים,

לדעתי כדאי לך לחסוך עוד קצת ולקנות מערכת 5.1 או משהו בסיגנון.

כי סראונד יהיה עדיף לך במשחקים אם אתה מתעקש על שתי המערכות האלה הATP3 עדיפות בהרבה

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לקנות מערכת 5.1 כי זה לא רלוונטי מבחינת מקום ומחיר , ראיתי שבהמלצות של הפורום רשום ש ATP3 בעלי MID יותר טוב ו CRETURE בעלי סאב יותר טוב... שמעתי היום בחנות את JBL SPYRO והמוכר אמר לי שהם באותה איכות והם נשמעו די סבבה , מה שמבלבל אותי עוד יותר...

פורסם

המוכר אמר לך את זה שתקנה תהיה בטוח!

אני לא יודע איך הבאס של ה JBL אבל של ה ATP3 הוא מצויין הוא מדוייק לא מזייף!

משלים את הרמקולים כמו שצריך! ואם שומעים שיר עם באסים חזקים ומגיבירם את הסאב עד הסוף אז הוא זז וקופץ במקום!

זה קצת מציק אבל זה רק בעוצמה ממש גבוה!

פורסם

תפסיקו להשמיץ! קודם כול תנסה את שניהם תשמע את שניהם. אם לא תנסה לא תדע...אני שמעתי את שני המערכות ובסוף קניתי את הJBL כי הם נשמעים לי יותר טוב באוזן...לחבר אחר הATP3 יותר טובים ולמישהו אחר עוד אחד גם הוא העדיף את הJBL....כול אחד והשמיעה שלו....אבל דבר אחד אני יכול לחתום עכשיו בוודאות מוחלטת ללא עוררין!! הסאב של הJBL יותר טוב ויותר נקי מהסאב של הATP3 באחריות...בדקתי את שניהם עם אותו שיר (למעשה כמה שירים) עם אותו כרטיס קול באותו מחשב באותה איכות שירים והATP3 נחנקו איפה שהJBL עוד היה נקי והביא באס חלק ויפה...

תלך תישמע למה כול אחד עם שמיעה שונה...

(ד"א ברשותי ה ;DJBL והם אחלה של רמקולים :xyxthumbs:)

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה m.l אתה מכיר חנויות שיש בהם את שני המערכות כך שאני אוכל לעמוד על הדקויות ביניהם ? אני גר באזור נתניה...

פורסם

אממ באזור שלך אני לא מכיר...תנסה במחסני חשמל למרות שתמיד רועש שם וזה לא פונקציה אבל באזור שלך אין לי שום מידע אני גר ברחובות ככה שאני לא מכיר חנויות באזור שלך....

פורסם
  • מחבר

אולי מישהו אחר מכיר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים