עבור לתוכן

אינטרנט בPS3

Featured Replies

פורסם

בקרוב יהיה לי פלייסטשן 3 ושמעתי שיש בעיות באינטרנט עם ספקיות אחרות חוץ מבזק האם זה נכון?

כרגע אני בנטוויז'ן ואני רוצה לדעת אם אני אוכל לשחק באינטרנט או שאני אהיה חייב לעבור לבזק?

פורסם

יש לי 012 וזה פשוט סיוט עם ה PS3 באינטרנט

כל שנייה ניתוקים ולשחק עם אנשים באינטרנט זה בלתי אפשרי אני לא יכול לסיים מרוץ ב MOTORSTORM בלי לקבל ניתוק

אבל להוריד דמואים מהחנות זה סבבה

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיש בחנות Tekken 5: Dark Resurrection זה עולה כסף?

פורסם

דווקא עם נטוויז'ן אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה. החיבור שלהם מאוד יציב ואיכותי יחסית ל012.

אני זוכר לחבר היה אינטרנט 012, התקלקל לו המודם שנתנו לו תוך שבועיים ולקח להם חודש לשלוח טכנאי שיחליף אותו. :-X

פורסם

ממה שאני שמתי לב - רוב הבעיה נעוצה במרחק ובקליטה של היחידה האלחוטית - כבר מ70% קליטה ומטה מורגשת ירידה רצינית ביציבות ובמהירות החיבור.

גם הצפנה מורידה למדי את המהירות ויציבות (אבל הרבה פחות משמעותי מהקליטה) וסוג המודם.

ליביו

פורסם

אצלי זה מחובר עם כבל ולא אלחוטי למרות שאני יכול גם אלחוטי

פורסם
  • מחבר

אתמול קיבלתי את הPS3 ואני מנסה עכשיו להתחבר לאינטרנט ברשת אלחוטית אבל כרגע היא לא מופעלת במחשב מישהו יודע אולי איך אני יכול להפעיל אותה?

פורסם

מה הכוונה כרגע היא לא פועלת במחשב?

רשת אלחוטית לא קשורה למחשב - היא קשורה לראוטר.

איזה ראוטר יש לך ?

ליביו

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שבראוטר שלי יש אפשרות לרשת אלחוטית אבל היא לא פועלת כרגע ואני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל אותה

(המחשבים שאצלי מחוברים ברשת חוטית לכן לא הייתי צריך להשתמש באופציה של הרשת האלחוטית מקודם)

יש לי ראוטר של EDIMAX

פורסם

שרת לא יציב, חייב חיבור חוטי בשביל לשחק בלי המון ניתוקים

כשזה חוטי יש פחות

פורסם

שטויות במיץ.

אין שום בעיה עם היציבות של השרת.

יש בעיה עם מרחק - הPS3 קצת "מפונק" לגבי המרחק שלו מהראוטר.

במרחק קטן (2-3 מטר + קיר) אצל ההורים שלי הוא עובד נהדר - מהיר , בלי ניתוקים בכלל.

אצלי - עם הצפנה - מעל 12 מטר מרחק , דלת למסדרון צר וזוית לא טובה - יש קצת ניתוקים (בעיקר מהSTORE, לא מההורדות והאינטרנט בכלליות) - מה שלא קורה עם הWII או המחשב הנייד.

אחרי שינוי מיקום של הראוטר - עובד הרבה יותר טוב (בשני המקרים החיבור הוא דרך אותה ספקית)

בכ"א - לענינינו - אתה יוצר רשת אלחוטית - קורא לה בשם מסוים - עדיף לתת הצפנה כלשהי (WPA - אם אתה עושה WEP - אתה כבר יכול בלי הצפנה - היא עד כדי כך פרוצה) , ולעשות HIDE SSID כדי שהיא לא תופיע ברשימת שמות בחיפוש.

הולך לPS3 - עושה ADD WIRELESS NETWORK

מכניס את הSSID - (שם הרשת) ידנית והצפנה אם צריך - וגולש להנאתך

פורסם

בשביל מה אתה צריך ווירלס אם זה 2 3 מטר וקיר????????????????

בכל אופן לא אמרתי שזה מתנתק כל הזמן באינטרנט זה גולש חופשי זה מתנתק מהסטור ומהרשת של סוני.

פורסם

ציטוט של מה שכתבתי:

במרחק קטן (2-3 מטר + קיר) אצל ההורים שלי הוא עובד נהדר - מהיר , בלי ניתוקים בכלל.

מילת המפתח היא אצל ההורים!

מה גם שאם גם ככה יש שם רשת אלחוטית - למה לא להשתמש בה?

למה לקדוח בקיר להעביר כבלים?

בקשר לSTORE - שמתי לב שאם מגדירים כתובת DNS (של ספק האינטרנט) בצורה ידנית בPS3 - זה הרבה יותר יציב.

ליביו

פורסם

תודה על הטיפ :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים