פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים סיימתי את portal. אחד המשחקים שדורשים מחשבה, מצחיקים בטירוף, ומתגמלים שאי פעם שיחקתי. קדימה לבונוס ול-commentary...קצר אבל שווה כל שקל!ברשותכם, אני הולך לאכול עוגה...
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יש הבדל במנוע הגרפי מ-Episode 1 או שזה רק המשך העלילהאו בקיצור - אם אני רוצה להתחיל לשחק בזה לשחק קודם ב-Episode 1 או שחבל?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים סיימתי את portal. אחד המשחקים שדורשים מחשבה, מצחיקים בטירוף, ומתגמלים שאי פעם שיחקתי. קדימה לבונוס ול-commentary...קצר אבל שווה כל שקל!ברשותכם, אני הולך לאכול עוגה...מה הקשר עכשיו עוגה? חחח. מרוב התרגשות אתה אוכל אהה? :alcoholic: . תנו קצת תמונות
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מה הקשר עכשיו עוגה? חחח. מרוב התרגשות אתה אוכל אהה? :alcoholic: . תנו קצת תמונות שחק בפורטל תבין למה עוגה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר אולי זה רק אני אבל אני לא רואה שינוי/שיפור אפילו לא גרפי מהאפיזודה הראשונה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יש הבדל במנוע הגרפי מהפרק הראשון?כן, יש המון תוספות.-טקסטורות ברזולוציה הרבה יותר גבוהה.- Bump Mapping- Dynamic Shadows- Motion Blurובכלל המשחק נראה מעולה.הבדלים אדירים מאז HL2 הרגיל.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אולי זה רק אני אבל אני לא רואה שינוי/שיפור אפילו לא גרפי מהאפיזודה הראשונה.איך אפשר לראות סימון? הם שמים תמונות מעפנות. ההוא שם לי תמונה של התפריט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.