עבור לתוכן

WinXP Product Activation: מישהו כאן כבר נתקל בבעיות עם זה?

Featured Replies

פורסם

אפשר להרחיב את השאלה גם ל-OfficeXP ול-SP1 בשביל Office2k, שתיהן אמורות לכלול מערכות הגנה דומות.

חוויות, רשמים, נאצות וטיפים יתקבלו בברכה,

Prog.

פורסם

יש בעיות מתי שאתה מחליף כל מיני רכיבים , מותר לך עד חמישה או משהו זה לא אמור להוות בעיה לרוב האנשים אלה אם כן אתה מחליף גם את הלוח וגם את המעבד למשל או משהו כזה.. בכל מקרה אם יש לך גרסה חוקית אתה מתקשר אליהם ומבקש קוד חדש ואם אין לך גרסה חוקית אז תקווה שיש לך גרסה פרוצה :P

או שתפרמט

פורסם
  • מחבר

כן, את כל זה אני יודע...

השאלה שלי האם אתה נתקלת כבר בבעיה כלשהי עם אחת מהתוכנות שהזכרתי?

Prog.

פורסם

כל מי שיש לו WIN XP שהורד בצורה לא חוקית מהאינטרנט , כלומר CORPORATE EDITION, לא אמורות להיות שום בעיות כי אין שם בכלל WPA. באופיס XP יש בעיה ,אבל היא לא מיידית ויש לה פתרון-אם מחליפים כמה כרטיסים והוא רוצה הפעלה אז עושים UNINSTALL , מאתחלים את המחשב ועושים התקנה מחדש (אני מדבר על הגירסה עם ה-SERIAL NUMBER הפרוץ כמובן), וזה פותר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

באופיס XP יש בעיה ,אבל היא לא מיידית ויש לה פתרון-אם מחליפים כמה כרטיסים והוא רוצה הפעלה אז עושים UNINSTALL , מאתחלים את המחשב ועושים התקנה מחדש (אני מדבר על הגירסה עם ה-SERIAL NUMBER הפרוץ כמובן), וזה פותר את הבעיה.

גיל, אתה כותב את זה מנסיון? אין איזה Time-Bomb נוסף, מעבר לעניין שינוי החומרה? שמעתי שאחרי תקופה מסויימת מופיע Nag-screen מעצבן או משהו דומה.

בכל מקרה, אני עובד עם Office2k - ללא Service-Pack כלשהו, אבל אם מה שאתה כותב זה נכון, אז אולי אשדרג...

Prog.

פורסם

באופיס XP יש בעיה ,אבל היא לא מיידית ויש לה פתרון-אם מחליפים כמה כרטיסים והוא רוצה הפעלה אז עושים UNINSTALL , מאתחלים את המחשב ועושים התקנה מחדש (אני מדבר על הגירסה עם ה-SERIAL NUMBER הפרוץ כמובן), וזה פותר את הבעיה.

גיל, אתה כותב את זה מנסיון? אין איזה Time-Bomb נוסף, מעבר לעניין שינוי החומרה? שמעתי שאחרי תקופה מסויימת מופיע Nag-screen מעצבן או משהו דומה.

בכל מקרה, אני עובד עם Office2k - ללא Service-Pack כלשהו, אבל אם מה שאתה כותב זה נכון, אז אולי אשדרג...

Prog.

אני משתמש באופיס הזה כבר מאז שהוא יצא (בהתחלה בתפריטים באנגלית ואחרי זה השגתי גם את ה-HEBREW LANGUAGE PACK). זאת אומרת שיש לי אותו כבר 8 חודשים ולא נתקלתי בשום בעיה חוץ מהעניין של החלפה מאסיבית של חומרה, אבל זה הרי לא קורה לעיתים קרובות אז אין מה לדאוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים