עבור לתוכן

האם ה2900PRO באמת מרעיש בטירוף? (נא לענות מניסיון)

Featured Replies

פורסם

אני לא מתייחס לשמועות בד"כ בנושאי חומרה.

צריך לחכות להצהרה רשמית וגם אז לחכות שהם יוציאו את הכרטיסים שזה לא מיידי וייקח מספר חודשים.

פורסם

זה לא נכון, הכרטיסים די שווים.

ואל תישכח שאם כבר קונים קירור אז בטוח חושבים על OC.

לא דברתי רק על הביצועים שיש חשד מספיק שה8800GTS חזק יותר אלא גם על הרעש,גודל והחום של הכרטיסים בהם ל8800GTS יש יתרון ברור.

מה שגם OC טוב אפשר לעשות גם ל8800GTS בקירור סטוק.

הרעיון הוא שלמרות שהכרטיסים שווים, הPRO יותל זול ובהפרש אתה תקנה את הקירור ותעשה OC ותגרום לPRO להיות הרבה יותר מועדף על פני ה320MB

גם 2900XT ממש לא חזק יותר מה8800GTS.

פורסם

ה - HD2900PRO מעולה ל - OC גם על קירור סטוק (עוד לא ראיתי מישהו שהחליף לו קירור בביקורות לצורך ה - OC).

לגבי צריכת החשמל אתה צודק, עניין הגודל חסר משמעות, שניהם קצרים יותר מה - GTX/ULTRA וייכנסו לכל מארז ATX, לגבי החום אין כמעט הבדל.

פורסם

כן אבל אתה רמזת שאם מחליפים קירור ל2900 בשביל השקט אפשר לעשות OC טוב וציינתי שה8800 מסוגל לOC טוב גם ביקרור הסטוק.

ההבדל בטמפרטורה בין הכרטיסים כזכור לי די גדול סביב ה10-20 אם לא יותר מעלות.

פורסם

ממש לא, תראה כאן - http://www.tweaktown.com/reviews/1189/12/page_12_temperature_and_sound_tests/index.html

ההבדל בטמפ' מזערי עד לא קיים.

ואני חושב שקירור חליפי יגדיל את המרחב של ה - OC וגם יצמצם משמעותית את הרעש בזמן משחק (במנוחה הוא גם ככה שקט).

פורסם

לי יש X1950GT, הקירור שלו מאוד רועש... אבל זה בגלל שהוא פועל על עוצמה גבוהה יחסית ללא סיבה..

שניתי את מהירויות המאוורר עם ATITOOL ועכשיו הכרטיס חרישי במנוחה ושומעים אותו קצת תחת עומס... וברגע שהכרטיס עובר 60 מעלות (מה שבוקשי קורה) הגדרתי שהמאוורר יעבוד על 100% ואז שומעים אותו, גם ככה כשאני משחק משחקים הרמקולים על ווליום גבוה ולא שומעים את המחשב...

אתה יכול לעשות אותו דבר עם ה2900.....

פורסם

הקירור של PRO הוא כמו של HD2900XT והוא יודע כרועש.

אני מציע תחכה ל8800GT/8800GTS

מקור:

http://expreview.com

g92_family.gif

פורסם

אני מציע לך להוריד את הקישור או להביא אחד מאתר אחר.

פורסם

אם אפשר להתערב ולומר, אצלי במצב WINDOWS הטמפ' נמצאת בדרך כלל על 49 מעלות וכאשר אני נכנס לסביבת 3D הטמפ' עולה עד ל-69 מעלות ועדיין חרישי. עדיין לא הגעתי למצב אצלי שהמאוורר יתחיל לעבוד 100 אחוז מכיון שיש לי תוספת קטנה

שהוא מאוורר 120 מ"מ על הכרטיס, אצלי זה מוריד 7 מעלות.

פורסם

אפשר לבקש בקשה מוגזמת ולקבל תמונה איך שמת את המאורר על הכרטיס כי קראתי שזה באמת משפיע.

אב איך זה עומד איך אתה שם את זה?

זה המארז תומך או שזה סוג של מוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים