פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים שלום לכולם, קראתי פה הרבה ת'רדים לגבי ה-8800 וה- 2900 ממה שהבנתי ה- 2900 נראה עדיף קצת מבחינת ביצועים אבל יש לו בעיה של חום ורעש. רציתי לדעת עד כמה זה קריטי , השקט מאוד חשוב לי (המחשב אצלי בחדר שינה). ואם הוא רועש האם יש דרך להפחית את הרעש לרמה נסבלת? אני ממש מתלבט בין 2 הכרטיסים, אז אם יש עוד איזה יתרון\חיסרון שאתם יכולים לחשוב עליו לגבי אחד מהם אני אשמח לשמוע. תודה :
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אם השקט מאוד חשוב לך אל תילך עליו. יש ביקורות מאוד רעות על רמת הרעש הבלתי נסבלת שלו וGURU אם אני לא טועה העלו גם קובץ שמע וזה פשוט שואב עבק אל בחדר וזה נורא. אני עם ה8800GTS שלי והמחשב שלי חריש.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים הוא ביקש חוות דעת ממי שיש לו את הכרטיס...לאור הביקורת האחרונה והמדוברת של גורו אני לא אתפלא אם הם "בטעות" הקליטו את הכרטיס בזמן שעוזרת הנקיון שאבה את השטיח : פתרון אפשרי הוא ללכת על p-150 או p-180 ויש עוד...שאלה מארזים שקטים של אנטק, צריך לשאול אנשים שיש להם את השילובים האלה.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים לאף אחד פה אין את הכרטיס הזה.יש לו את אותו הקירור בדיוק של ה - XT והוא די שקט על נמוך/אוטומטי אבל על גבוה הוא בהחלט מורגש ועלול לעצבן אנשים שרעש מפריע להם.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אפשר להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, זה מה שאני מתכננן לעשות, 2900PRO פסיבי.....
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים לא רעיון טוב, הוא יתחמם לך מאד אלא אם כן יהיה לך אוורור יוצא מן הכלל במארז וגם אז אני לא ממש ממליץ על זה.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אפשר להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, זה מה שאני מתכננן לעשות, 2900PRO פסיבי..... רוב הסיכויים שהוא יקרוס תוך זמן קצר מתחילת פעילות D כבדה.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים זה כבר עניין אחר, יש למשל את גרסת ה - HR-03 של THERMALRIGHT שמותאם לכרטיסי ה - HD2900 של ATI ולשים לו מאוורר שקט.מצד שני זו נראית לי האפשרות היחידה כי לא מכיר עוד גופי קירור אוויר צד שלישי שמתאימים לכרטיס.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אתם מתעלמים מהרעיון הכללי- להחליף את הקירור למשהו יותר שקטהדבר הזה יתן לו מחיר כמו הGTS320 או יותר גדול במקרה כזה כבר לא יהיה שום ספק שהGTS יהיה עדיף.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים זה לא נכון, הכרטיסים די שווים.ואל תישכח שאם כבר קונים קירור אז בטוח חושבים על OC.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים הרעיון הוא שלמרות שהכרטיסים שווים, הPRO יותל זול ובהפרש אתה תקנה את הקירור ותעשה OC ותגרום לPRO להיות הרבה יותר מועדף על פני ה320MB
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר הרעיון הוא שלמרות שהכרטיסים שווים, הPRO יותל זול ובהפרש אתה תקנה את הקירור ותעשה OC ותגרום לPRO להיות הרבה יותר מועדף על פני ה320MBאף פעם לא התעסקתי עם OC, זה קשה?חוץ מזה ההפרש הכי גדול שמצאתי בין הכרטיסים במחיר הוא בערך 100 ש"ח, ככה שזה לא ממש משחק תפקיד. כמו שאמרתי, מה שמעניין אותי בעיקר זה הרעש (וכמובן הביצועים, אבל לא השתכנעתי שההבדל כזה גדול אפילו עם OC, במיוחד כשאני מסתפק ב- 1024*768).בקיצור, בשורה התחתונה נראה לי שאני אחכה עוד קצת, שתצא הסדרה החדשה של NVIDIA.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים ברזולוציה כזאת נמוכה (זאת רזולוציית LOW END עכשיו) אתה לא צריך כרטיסים יקרים כאלה, לך על 7600GT/X1650XT או על 8600GT/HD2600XT שעולים קצת יותר.הסדרה החדשה של NVIDIA עוד לא הוכרזה, ככה שזה לא יהיה "עוד קצת".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.