עבור לתוכן

8800GTS CRYSIS

Featured Replies

פורסם

הוא נותן ועוד איך אפשרות להגדיר את ה-AA שמה.

ואני יכול להביא לך תמונות שתיראה שיש הבדל' date=' כמובן רק עם אתה רוצה.

[/quote']

יכול להיות שהתקנת דריוור בטא במיוחד למשחק הזה?

אולי בגלל זה יש לך אם יש לך. אני יודע שיש אפשרות לשנות אבל זה לא עושה כלום וכשבודקים את זה ,זה שוב על 0AA.

פורסם

אני עדיין עם הדרייבר 158.22, הישן והטוב, היחידי שאני נישארתי איתו איך שהוא יצא.

בקשר לתמונות בבקשה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אכן רואים הבדל למרות שלא הבאת דוגמה טובה כל כך (אם אתה יכול להביא תמונה שאתה מסתכל על המדרגות של המפעל או המבנה הגבוה בשלב הזה זה יהיה טוב :xyxthumbs:)

אז רגע אם אני יתקין את הדרייבר הישן הוא יתן לי אפשרות להפעיל את הAA

?????

פורסם

אני פשוט לא סובל את הגירסה מ-163 ומעלה, שאני משחק ב-CS אני מרגיש את הכוונת כזו כבדה כאילו היא על 60FPS ובפועל אני על 100FPS

וגם רואים כזה ללא AA בתפריט וכוליי גם הכוונת ללא כזה AA, משום מה אני שם לזה כי אני על הרזולוצייה 640x480 משחק חח אני רגיל ככה לשחק כבר שנים.

לכן אני שם לב להבדל ענק.

תנסה להתקין את הגירסה 158.22 ותיראה בקרייסיס עם היסתדר לך ה-AA

פורסם

אני פשוט לא סובל את הגירסה מ-163 ומעלה, שאני משחק ב-CS אני מרגיש את הכוונת כזו כבדה כאילו היא על 60FPS ובפועל אני על 100FPS

וגם רואים כזה ללא AA בתפריט וכוליי גם הכוונת ללא כזה AA, משום מה אני שם לזה כי אני על הרזולוצייה 640x480 משחק חח אני רגיל ככה לשחק כבר שנים.

לכן אני שם לב להבדל ענק.

תנסה להתקין את הגירסה 158.22 ותיראה בקרייסיס עם היסתדר לך ה-AA

תן לי להבין, אתה משחק על 640x480 עם מסך 24 :o. לא חבל? עם רצלוזיה טבעית אתה תקבל איכות תמונה טובה משמעותית מהמסך ועוד לך יש GTX...

פורסם

אז זהו שאני רגיל ואני מחבר מידי פעם את ה-17" כי אני רגיל לשחק עם המסך הזה באיחוד על הרזולוצייה הזו.

וזה לא הנושא של הדיון.

פורסם
פורסם

זה אני או שכמעט בכל התמונות שהבאת הרקע או מה שלא קרוב ממש מתושתש ואפילו בתמונה שאו מתפס שמה על הסלט כל הקיר בצד נמרח..

איזה כרטיס מסך זה?

פורסם

בחלק מהתמונות זה האפקט של הפוקוס, מתי שאתה לוחץ מקש ימני בעכבר..

ולא הבנתי איך הגעת לזה שמישהו מתפס על סלט.

הכרטיס מסך זה 8800GTS, רשום במפרט בצד.

פורסם

חח מיתלהב מהתמונות.

עם כבר אז כבר, ונכון ש-CS לא תומך AA, אבל מה שמוזר שאני מעלה בדרייבר את ה-AA ומוריד התמונה מישתנה ועם ה-AA האיכות יותר טובה כמובן.

ואתם תבינו אותי רזולוצייה נמוכה זה כבר אומר איכות תמונה חרא אז אני מנסה לעלות AA שאני יקבל תמונה איכותית, בחזרה לנושא.

תמונה קצת לא איכותית חשבתי לישלוח ליוצרים של Crysis כי יש בעיה עם הטקסטורות של הפיצוצים כמו בתמונה הבאה תשימו לב ממש למעלה בצד שמאל וימין.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חח מיתלהב מהתמונות.

עם כבר אז כבר, ונכון ש-CS לא תומך AA, אבל מה שמוזר שאני מעלה בדרייבר את ה-AA ומוריד התמונה מישתנה ועם ה-AA האיכות יותר טובה כמובן.

ואתם תבינו אותי רזולוצייה נמוכה זה כבר אומר איכות תמונה חרא אז אני מנסה לעלות AA שאני יקבל תמונה איכותית, בחזרה לנושא.

תמונה קצת לא איכותית חשבתי לישלוח ליוצרים של Crysis כי יש בעיה עם הטקסטורות של הפיצוצים כמו בתמונה הבאה תשימו לב ממש למעלה בצד שמאל וימין.

באמת יש :|

גם המפל הזה שיש במפה, שנכנסים למים וכאילו המים נופלים עליך, רואים שהמפל לא כזה יפה :)

פורסם

הכן גם אני שמתי לב בתמונות

נקווה שתשלחו לחברה והם יעשו עם זה משהו לקראת יציאת המלא או שיעשו לו אפדייט כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים