עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור מים ובחירה בין מארזים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה המחיר? וצריך לקחת את המארז שיתאימו לו או שלא איך זה עובד?[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 11:47:35

כל מערכת קרור מים (למעבד בלבד בסכומים האלו) לא תשתווה לקרור אויר של 250 ש"ח אז חבל על המאמץ.

גם בקרור מים שלך יהיה את הרעש מהמאורר שעל הרדיאטור וגם שם יהיה אבק. דבר נוסף שאתה צריך לשקול הוא שיהיה צורך בקרור כלשהו למעגל ייצוב המתח אם תשתמש בקרור מים ולא אויר, גם מארז מאורר היטב יספיק.

מאיזה בחינות לא ישתוו? מבחינת ניקיון אני בטוח שמים עולה על מאווררים...ולא הבנת אותי אני רוצה שכול חלק שצריך קירור במחשב יהיה על מים.. עכשיו תגיד לי כמה יעלה לי דבר כזה אים אפשר באיזור ה600

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא תשיג מערכת מים ב- 600 ש"ח עבור הדרישות שלך, ולא תוכל להשיג תוצאות קירור טובות לרכיבים עם מערכת מים ביחס לקירור אויר טוב.

לגבי המסננים, אם במארז עצמו אין מקום מובנה למסנן, אז אין אפשרות לקנות לו אחד (הגיוני לא?) המסננים שאני מדבר עליהם הם סטנדרטים

מבחינת גודל, ונמכרים לפי גודל המאוורר לדוגמא, 80, 92, 120 אותם אתה מצמיד אל המאוורר בעזרת הברגים שלו.

אני מפנה אותך שוב לסטיקי בנושא קירור מים.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217678.0

בקשר לניקיון המארז אל תתעצל. אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, זה לא עובד ככה.

המחשב הוא שלך נקה אותו פעם בחודש. בסך הכל אבק ואתה עושה מזה ביג דיל.

קירור מים נכון להיום לא משתלם במיוחד אם אתה רוצה לכל הרכיבים במחשב שזה אומר, מעבד, גשר, וכרטיס מסך.

הנה דוגמא למערכת מים בהתאם לדרישות שהצגת.

מערכת חזקה למעבד+כרטיס מסך+צ'יפסט עד 2300 ש"ח

רדיאטור: Thermochill PA120.2 1/2"

משאבה: DangerDen Laing DD12V-D5 1/2"

מאוורר לרדיאטור: GlacialTech GT1225EBDL-1 Silent Blade 120mm x 3

בלוק מעבד: Swiftech Apogee 1/2"

בלוק כרטיס מסך: Swiftech MCW60 VGA Water Block 1/2" (מגיע עם סינקים לזכרונות)

בלוק צ'יפסט: 1/2" DangerDen MAZE4 Chipset Block

צנרת: השקייה פשוטה 1/2"

מיכל: DangerDen Single 5.25 Bay Reservoir 1/2"

מהדקים: 1/2", 12 מהדקים

נוזל קירור: American Eagle 5 Liter

משחה טרמית: Arctic Silver 5

אני מניח שאין לך תקציב לזה.

יאללה אני מיציתי את עצמי בדיון הזה. מקווה שעזרתי במשהו.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..כנראה שקירור המים יצטרך לחכות קצת עד אשר יהיה לי תקציב לזה... אז מה אני יכול לשים במקום קירור מים שהוא הכי חזק ושקט היום?...

למארז טריניטי...

עוד שאלה אים יש מסנני אבק אז בעצם לא צריך לנקות את המאוררים לא.?..

פורסם

תודה רבה..כנראה שקירור המים יצטרך לחכות קצת עד אשר יהיה לי תקציב לזה... אז מה אני יכול לשים במקום קירור מים שהוא הכי חזק ושקט היום?...

למארז טריניטי...

גופי קירור Heat Pipes

עוד שאלה אים יש מסנני אבק אז בעצם לא צריך לנקות את המאוררים לא.?..

בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל ראיתי שזה רק קירור למעבד מה עם שאר החלקים במחשב גם הם צריכים קירור לא?..

פורסם

שאר החלקים הם , גשר דרומי, וכרטיס מסך. מעבר לזה אתה לא צריך קירור רכיבים.

אני לא יכול לומר לך מה לקנות עד שלא תתן מפרט רכיבים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...רציתי לדעת עים גם למעבד אפשר להחליף כי המאוורר שלו כבר מלא מלא אבק שחור...(איפה שרשום אינטל לא יודע איזה חלק זה נקרא , מצטער על הבורות..)

הרכיבים יהיו:

כרטיס זיכרון-1 גי'גה לא יודע עדיין איזה חברה

כרטיס מסך-כנראה גי'פורס 8

פנטיום 4

מה עוד אתה צריך לדעת?

פורסם

אוקיי...רציתי לדעת עים גם למעבד אפשר להחליף כי המאוורר שלו כבר מלא מלא אבק שחור...(איפה שרשום אינטל לא יודע איזה חלק זה נקרא , מצטער על הבורות..)

הרכיבים יהיו:

כרטיס זיכרון-1 גי'גה לא יודע עדיין איזה חברה

כרטיס מסך-כנראה גי'פורס 8

פנטיום 4

מה עוד אתה צריך לדעת?

פנטיום 4 פרשו מן העולם....

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? לי יש פנטיום 4 ...זה הכי מתקדם שיש לא?

פורסם

ממש לא... הCORE 2 DUO יצא ביולי 2006 והחליף את הארכיטקטורה המאוד מיושנת של הP4.

פורסם
  • מחבר

אה לא היה לי מושג בכלל... זה משהוא חייוני למחשב או שלא דבר שחייבים?

פורסם

על מה אתה מדבר? כבר כמעט לא מוכרים P4 וגם זה רק במערכות של 1000 שקל.

המעבדים שנמכרים היום בעיקר (ללא OC) הם E6550, E6750, Q6600,E6850

פורסם
  • מחבר

מה שאמרת זה כמו סינית בשבילי.. בקיצור אני משדרג את המחשב בהרבה כסף אבל זה דבר שיהיה חובה ?או שעדיין יעלו לי כול המשחקים החדשים?<

כי כרגע ממש אין לי לזה כסף

פורסם

מה שאמרת זה כמו סינית בשבילי.. בקיצור אני משדרג את המחשב בהרבה כסף אבל זה דבר שיהיה חובה ?או שעדיין יעלו לי כול המשחקים החדשים?<

כי כרגע ממש אין לי לזה כסף

מה בדיוק אפשר להבין ממה שרשמת?

יש לך כסף ל8800 ואין לך כסף למעבד? לך לפורום מפרטים ובקש מהם שיבנו לך מפרט לפי התקציב שיש לך.

ואמשיך בנימה רצינית מאוד: אם אין לך מושג אפילו מה זה C2D , אל תתעסק בקרור מים ובטח שלא בOC .

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג.. ולה לא להיתעסק עים מים מה הקשר בין זה שאני לא מבין לזה שיהיה לי מחשב חזק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים