עבור לתוכן

בעיה בשולחן העבודה אייקונים נראים כמסומנים

Featured Replies

פורסם

בשולחן העבודה הכיתוב של האייקונים נראה כמסומן אבל בצבא כחול בהיר

הבנתי שיש אפשרות לסדר זאת בגרסת xp pro דרך הgpedit.mmc אבל מה עושים אם זה על home?? :kopfpatsch:

פורסם

בשולחן העבודה הכיתוב של האייקונים נראה כמסומן אבל בצבא כחול בהיר

הבנתי שיש אפשרות לסדר זאת בגרסת xp pro דרך הgpedit.mmc אבל מה עושים אם זה על home?? :kopfpatsch:

אתה יכול להסביר שוב מה מפריע לך?

המסגרת של האייקונים?

פורסם

תנסה את הדבר הבא:

לחצן ימני על "המחשב שלי" -> בחר במאפיינים -> לשונית "מתקדם" וכנס להגדרות של ביצועים. שם תסמן וי לפי הצילום מסך המצורף, ואשר.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל זה לא עזר :( ??? ???

פורסם

אתה יכול להעלות צילום מסך?

פורסם

לחצן ימני על שולחן עבודה -> סדר סמלים לפי -> תוריד את הסימן שליד "נעל פריטי אינטרנט בשולחן העבודה"

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

לא היה מסומן לא עזר אבל תודה בכל מקרה..

והנה השולחן. זה נשאר אותו דבר גם כשאני מסמן אותו כך שאי אפשר לדעת מה סומן ומה לא

:kopfpatsch:

פורסם

בטוח שסימנת וי איפה שהראתי מקודם בצילום מסך? השורה שסימנתי במלבן כחול צריכה להיות מסומנת ב- V.

פורסם
  • מחבר

בטוח שסימנת וי איפה שהראתי מקודם בצילום מסך? השורה שסימנתי במלבן כחול צריכה להיות מסומנת ב- V.

מסומן.. :(

פורסם

קליק ימני על שולחן העבודה> מאפיינים> שולחן העבודה> התאמה אישית של שולחן העבודה> ששום V לא יהיה מסומן, החל ואישור.

פורסם
  • מחבר

קליק ימני על שולחן העבודה> מאפיינים> שולחן העבודה> התאמה אישית של שולחן העבודה> ששום V לא יהיה מסומן, החל ואישור.

זה הוריד לי את my document my computer וכו...

:s05:

פורסם

פאדיחה שלי, לא כתבתי את הנתיב האחרון :s07::kopfpatsch:

קליק ימני על שולחן העבודה> מאפיינים> שולחן העבודה> התאמה אישית של שולחן העבודה> לשונית "אינטרנט"> ששם שום V לא יהיה מסומן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים