פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בשולחן העבודה הכיתוב של האייקונים נראה כמסומן אבל בצבא כחול בהיר הבנתי שיש אפשרות לסדר זאת בגרסת xp pro דרך הgpedit.mmc אבל מה עושים אם זה על home??
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בשולחן העבודה הכיתוב של האייקונים נראה כמסומן אבל בצבא כחול בהיר הבנתי שיש אפשרות לסדר זאת בגרסת xp pro דרך הgpedit.mmc אבל מה עושים אם זה על home?? אתה יכול להסביר שוב מה מפריע לך? המסגרת של האייקונים?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים תנסה את הדבר הבא:לחצן ימני על "המחשב שלי" -> בחר במאפיינים -> לשונית "מתקדם" וכנס להגדרות של ביצועים. שם תסמן וי לפי הצילום מסך המצורף, ואשר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים לחצן ימני על שולחן עבודה -> סדר סמלים לפי -> תוריד את הסימן שליד "נעל פריטי אינטרנט בשולחן העבודה"מקווה שעזרתי
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר לא היה מסומן לא עזר אבל תודה בכל מקרה.. והנה השולחן. זה נשאר אותו דבר גם כשאני מסמן אותו כך שאי אפשר לדעת מה סומן ומה לא [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים בטוח שסימנת וי איפה שהראתי מקודם בצילום מסך? השורה שסימנתי במלבן כחול צריכה להיות מסומנת ב- V.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר בטוח שסימנת וי איפה שהראתי מקודם בצילום מסך? השורה שסימנתי במלבן כחול צריכה להיות מסומנת ב- V. מסומן.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים קליק ימני על שולחן העבודה> מאפיינים> שולחן העבודה> התאמה אישית של שולחן העבודה> ששום V לא יהיה מסומן, החל ואישור.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר קליק ימני על שולחן העבודה> מאפיינים> שולחן העבודה> התאמה אישית של שולחן העבודה> ששום V לא יהיה מסומן, החל ואישור.זה הוריד לי את my document my computer וכו... :s05:
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים פאדיחה שלי, לא כתבתי את הנתיב האחרון קליק ימני על שולחן העבודה> מאפיינים> שולחן העבודה> התאמה אישית של שולחן העבודה> לשונית "אינטרנט"> ששם שום V לא יהיה מסומן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.