פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר הגירסה של הויסטה היא מקורית מדיסק מקוריסיסטאמ ריסטור אני לא ידוע לאיזו תקופה להחזיר כי זה תסמינים שבאו בהדרגה במהלך השבועות האחרוניםופורמט, אך, כל המטרה שלי לפנות אל פורום זה היא להימע מפורמט
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים רעיון מאוד טוב שחבל שלא עלה עד עכשיו.הגירסה של הויסטה היא מקורית מדיסק מקוריסיסטאמ ריסטור אני לא ידוע לאיזו תקופה להחזיר כי זה תסמינים שבאו בהדרגה במהלך השבועות האחרוניםופורמט, אך, כל המטרה שלי לפנות אל פורום זה היא להימע מפורמט^ לגבי זה, לי יש כלל אצבע.אם הזמן שאתה שורף על הבעיה ארוך יותר מזמן שיקח לך לחזור לעבודה נורמלית אחרי פירמוט, אז תפרמט.אם אין פה בעיית זכרונות, עם כאלה תופעות אולי באמת עדיף שתפרמט.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר כל הלילה המחשב הריץ MEMTEST 1.70 ומצא אפס אררורים חבל, זה היה יכול להיות פתרון קצר מהיר אני חושב שהאלץ להתגבר על העצלנות שלי, לפרק את מערך הרייד, ולהתקין הכל מחדש
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים עובד עם רייד?לא מבין בעניין בכלל, אבל אולי תנסה לעבוד ללא רייד ולראות מה קורה.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים הרייד בהחלט יכול להיות סיבה למה דברים לא נשמרים אצלך חבל שלא אמרת את זה קודםאין לי מושג איך לתקן את זה, אבל יש מצב שזה הגורם
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מה קשור? אם הויסטה הצליחה לעבוד על הRAID כנראה שלא שם הבעיה. בכ"מ תבדוק אם יש דרייבר מעודכן.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר לא הזכרתי את זה עד כהכי הבעיה של הקבצים המושחטים קוראת בכל הכונניםניסיתי להעתיק קבצים מהאינטרט לכל כונן וכונןוגם עשיתי סקאן דיסק לכל הכוננים - שלא מצא אפ באד סקטורבנוסף לכך מערכת ההפעלה נמצאת על הכונן שלא קשור למערך הרייד ואשר מוקדש לאחסון מערכת ההפעלה בלבד (לא, לא מדובר בפיצול דיסק, אלא בכוננים פיזים שונים)
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים היתה לי בדיוק את הבעיה שאתה מתאר. אבל בדקתי והבעיה היתה בכרטיס רשת שעל הלוח.למרות שיש לי כרטיס רשת אחר אני ממליץ לך לנסות את מה שפתר לי את הבעיה:לך למנהל ההתקנים וכנס למנהל התקנים של כרטיס הרשתשם בכרטיסיה Advanced תלחץ על Task Offload ותבחר Offתעשה ריסט (חובה) ותבדוק אם הבעיות ממשיכות.שם לב שאתה מנקה את כל ה CACHE של הדפדפן כדי לא לבדוק בטעות את הקבצים הפגומים שוב.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר הייתי בן אדם מאושר אם בקלות כזאת הייתי פותר את הבעיהאך לצערי הרבה אין כלל TASK OFFLOADבטאב אדבאנס של הכרטיס רשת שבו אני משתמש[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים לא הזכרתי את זה עד כהכי הבעיה של הקבצים המושחטים קוראת בכל הכונניםניסיתי להעתיק קבצים מהאינטרט לכל כונן וכונןוגם עשיתי סקאן דיסק לכל הכוננים - שלא מצא אפ באד סקטורבנוסף לכך מערכת ההפעלה נמצאת על הכונן שלא קשור למערך הרייד ואשר מוקדש לאחסון מערכת ההפעלה בלבד (לא, לא מדובר בפיצול דיסק, אלא בכוננים פיזים שונים)אולי לא ידעת, אבל כשאתה מוריד קובץ באינטרנט, הוא נכנס ל temp (שב C) ושמסיים להוריד הוא מועבר לתיקיה שבחרת.אז לא משנה מה תעשה, הם תמיד יפגעו, ולא משנה מה תעשה.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר קודם כל זה לא נכון שכל קובץ שאתה מעתיק עובר לספרית טאמפ בCאפשר כאשר מתקינים את הוינדוס להעביר את כל המאי דוקומאנט והכל לכל כונן שתבחרבמקרה שלי זה נכון, הספרית טאמפ היא על C ביחד עם מערכת ההפעלה אך כונן זה נמצא ללא אפ באד סאקטור והוא לא שייך למערכת הריידבנוספ, כשעשיתי את הMEMTEST אז הורדתי את האובר קלוקינג למחשבוהשארתי אותו לא מומהרגילית שהסיבה שהצורב שלי לא העביר את הוריפיקאציה לקבצים היא בגלל שהכונן פשוט מת, ובכונן אחר הצלחתי לצרוב עם אישור הקבצים בהצלחהבנוספ גם אין לי יותר קבצים מושחטים שיורדים מהאינטרנטככה שחלק מהבעיות נתרו פשוט על ידי הורדת המהירות של המעבדשאר הבעיות עדין בתוקפהוינדוס אפ דייט דורש שהתקין שוב ושוב את העידכונים למרות שהם מותקנים בהצלחההאיציק חוזר להגדרות הדיפולט כל פעם שמעלים אותוועכשיו גם בנוספ לזה כל פעם שאני מריץ חיפוש כל שהוא הדפדפן קורספפפ
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לא דיברתי על העברת קבצים, אלא על הורדה.שאתה מוריד קובץ הוא נכנס אוטומטית ל temp, ואת זה אם אני לא טועה אי אפשר לשנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.