פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בימים האחרונים צצה לי בעיה מציק,ההכל התחיל בקבצי RAR שהורדתי מהאינטרנט, כולם הושחטובהתחלה חשבתי שהבעיה היא בWINRAR, עברתי ל7ZIP וראיתי שהבעיה לא היתה בתוכנההחלפתי קלינט ביט טורנט, ואז עוד חד, ועוד אחד ועדין כל קובץ RAR שהורדתי הושחטשיניתי נתיבים להרד דיסקים שונים, אך הבעיה המשיכה, עשיתי סקאנ דיסק יסודי על כל ההרד דיסקים ולא נמצאו באד סקטוריםאחר כך הבעיה התפשתהכל קובץ שצרבתי עם נרו לא הצליח לעבור אימות, החלפתי תוכנת צריבה וגם זה לא עזרובנוסף להכל, עכשיו הICQ חוזר כל הזמן להגדרות הדיפולט למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדשהאם מישהו מצליח לראות מכנה משותפ בין כל הדברים ?לפי דעתי זה יכול להיות רק האקספלורר של וינדוס או הראדי בוסט שיכולים לגרום להשחטה מוזרה שכזאתרעיונות אחרים ? סארביס שלא עובד ? משהו ?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אני מהמר על שתי אפשרויות:1. הקבצים היו פגומים מלככתחילה, בכוונה או לא בכוונה.2. היתה בהורדה עצמה של הקבצים בגלל אינטרנט לא יציב.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר הקבצים לא היו פגומים מלכתחילה כי כרגע גם אם אני מוריד קבצים משרתים (EXE) הם מושחטיםאינטרנט לא יציב ... תוכנות הביט טורנט השונות בודקות ת הקבצים בזמן ובסופ ההורדה אם הם פגומים ומדווחת במידה שכן, אינטרנט לא יציב היא גם לא הבעיהעוד רעיונות ?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בוא נגיד שיש מספיק אנשים שעובדים על ויסטה ולא ניתקלו בהשחתת קבצים כמו שאתה מתאר.אז האשמה היא לא בויסטה.תריץ אולי CHECKDISK, יכול להיות שיש לך בעיה ב-HD.הקבצים לא היו פגומים מלכתחילה כי כרגע גם אם אני מוריד קבצים משרתים (EXE) הם מושחטים - לא הבנתי כל כך, אבל תוריד קובץ מ-DOWNLOAD.COM למשל ותבדוק אם הוא תקין
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים תגיד, איזה לוח אם יש לך? של אסוס?יש עליו במקרה כרטיס רשת שנקרא כך?Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר בהודעה הראשונה רשמתי שהרצתי צק דיסק... הוא לא מצא דברוירוסים - יש לי ביט דיפאנדר שלא מצא דברכרטיס רשת - יש לי לוח של אסוס, עם ציפ סט של NFORCE 4 (A8N SLI)
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים לך למנהל התקנים ותבדוק איזה כרטיס רשת יש לך תחת Network adaptersאם זה מה שרשמתי בהודעה הקודמת, אז הבעיה בכרטיס ויש לה פתרון.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים נתקלתי בתופעה הזו עם לוחות NF4 בעבר והבעיה היתה ב FIREWALL של NVIDIA שמגיע עם הלוח.ברגע שביטלתי אותו נפתרו כל בעיות הקבציים וכן בעיה של מסכים כחולים.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים הפיירוול של NVIDIA הוא כולו באג אחד גדול עדיף בכלל לא להשתמש בו הוא עושה יותר בעיות מאשר שמועיל
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר בקשר לוירוס עשיתי סריקה גם עם קארספרסקי היום שלא מצא דברכרטיס הרשת שעל הלוח הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NICוהACTIVE ARMOR של אנוידיה' השתמשתי בו בXP אבל מאז שהתקנתי ויסטה לא מצאתי אותווככול הידוע לי הפאיר ואל של ביט דאפנדר הוא היחיד שרץ על המחשב שלי כרגעמישהו יודע איך קוראים לקובץ של הפיר ואל של אנוידיה במקרה והוא רץ אצלי ברקע כך שהוכל לחפש אותו?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים דרך אחת היא להפעיל utorrent, אם פועל לך הפיירוול של אינבידיה הוא יתן לך בעיה.דרך שניה זה פשוט להסתכל ב ADD REMOVE ולחפש משהו של nvidia שהוא לא כרטיס מסך
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר טוב אז עכשיו אנחנו יודעים שגם זו לא הבעיה, חוץ מהדריברים של אנוידיה לא מותקן עוד שום תוכנה נוספת שלהם.בנתים הבעיה מחריפה וסימפטומים נוספים למחלה מופיעיםאז מה יש לנו עד עכשיו1. קבצי RAR וEXE שיורדים מהאינטרנט מושחטים ללא יוצא מן הכלל, קבצי וידיאו יורדים כמו שצריך2. ICQ חוזר להגדרות ברירת מחדל בכל הפעלה, גם לאחר הסרה והתקנה מחדש3. צריבות דיסקים לא מצליחות לעבור אימות נתונים בתוכנות שונותבעיות חדשות:4. וינדוס אפ דיט מוריד עידכונים, מתקין בהצלחה, ומספר דקות לאחר מכן מבקש להוריד את אותם העידכונים מחדש5. כרטיס המסך קורס כל מספר דקות אך מצליח לעושש את עצמו לבד6. הפאיר ואל קורס לאחר מספר שעות עבודות רצוףוכל אלו לא בעיות חד פעמיות, הן קורות בצורה שיטתית שוב ושוב בימים האחרונים ללא יוצא מן הכללאז מה שללנו עד עכשיו- וירוס- דריבירים- השחטה פיסית בדיסקמה נשאר?אפ אחד לא הגיב כאן בנוגע לתאוריה שלי שיכול להיות לREADYBOOST יד בדבר
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אין קשר לREADYBOOSTאופציה אחת שהורדת גירסא "משודרגת" של VISTA או ששידרגת אותה בעצמך בעזרת vlite לא כמו שצריך.אופציה אחרת - תעשה SYSTEM RESTORE לתקופה שכן עבד כמו שצריךאופציה שלישית - פירמוט... אין מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.