עבור לתוכן

אשכול הגרסא החדשה של ה PS3

Featured Replies

פורסם

פחות 2 כניסות USB, פחות קורא כרטיסים של מצלמות, אין תמיכה אחורה במשחקי PS2 וגימור לא נוצץ.

עם זאת, ירידה גבוהה למדי במחיר...

מה אתם חושבים על המהלך?

פורסם

מהלך מצוין , אם היו משאירים את התמיכה לאחור לדעתי היה מוכר יותר , אבל המחיר הנוכחי בהחלט סוף הדרך, צעד מצוין לקראת החגים.

לפי הכתבה בYNET זה יאפשר להציג PS3 רשמי בארץ ב3000 ש"ח בסוף החודש, מה שלדעתי מטמטם.

ליביו

פורסם

אממ...

PS3 40GB ב3000 שקל....

או PS3 60GB + שני שלטים אלחוטיים (369X2ש"ח) + שני משחקים (400X2ש"ח) + תמיכה לאחור בPS2 ב4000 שקל...

עדיין לא רואה איך זה משתלם... כדי שזה ישתלם המחיר בארץ צריך להיות מקסימום 2500 לגרסאת 40GB.

פורסם
  • מחבר

מהלך מצוין , אם היו משאירים את התמיכה לאחור לדעתי היה מוכר יותר , אבל המחיר הנוכחי בהחלט סוף הדרך, צעד מצוין לקראת החגים.

לפי הכתבה בYNET זה יאפשר להציג PS3 רשמי בארץ ב3000 ש"ח בסוף החודש, מה שלדעתי מטמטם.

ליביו

אכן דיברתי עם אחד היבואנים בארץ והוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו בישפאר ואישר שהבחור הבטיח לו שתוך חודש יהיו כאן מכשירים של 40 ג'יגה ב-3000 ש"ח

אממ...

PS3 40GB ב3000 שקל....

או PS3 60GB + שני שלטים אלחוטיים (369X2ש"ח) + שני משחקים (400X2ש"ח) + תמיכה לאחור בPS2 ב4000 שקל...

עדיין לא רואה איך זה משתלם... כדי שזה ישתלם המחיר בארץ צריך להיות מקסימום 2500 לגרסאת 40GB.

אני שונא את זה שמזכירים את שני המשחקים כל הזמן כפלוס לחבילה של ה-60 ג'יגה.

אם הם בוחרים לי את המשחקים ואלו משחקים שבכל מקרה לא הייתי קונה לבד אז זה לא פלוס בכלל...

פורסם

אני שונא את זה שמזכירים את שני המשחקים כל הזמן כפלוס לחבילה של ה-60 ג'יגה.

אם הם בוחרים לי את המשחקים ואלו משחקים שבכל מקרה לא הייתי קונה לבד אז זה לא פלוס בכלל...

הקטע הוא שאלה משחקים שכדאי שיהיו לך - בגלל זה שווה.

אם אתה כל כך לא רוצה אותם אז כמובן שחבילת ה40ג'יגה תתאים לך יותר.

פורסם
  • מחבר

למה כדאי שיהיו לי אותם?

משחקי מרוצים משעממים אותי מהר למדי (עם היוצא דופן שהוא Burnout וגם אותו לא הייתי רוכש במחיר מלא...) ואני שונא משחקי יריות. שונא.

אז למה שהם יחליטו מה לי יהיה?

אם הבאנדל היה מכשיר + שני משחקים לבחירה המצב היה שונה.

פורסם

למה לקנות את דגם ה 40 גיגהב3K אם יש את הדגם הנוכחי(60 גיגה כולל כל חריצי הUSB וכו) ב 3K

פורסם
  • מחבר

גרסא יפנית מול אירופאית

פורסם

אהה הבנתי.

שאלה שלא קשורה:

החתימה שלך מתעדכנת?

פורסם
  • מחבר

כן. מתעדכנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים