פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר הכבל הלבן (הרגיל של יס) לא אמור להעביר גם את האודיו?החיבורים הולכים ככה:מהממיר יוצא הכבל הלבן לבננה של יס (הקטנה ליד המחשב) וממנה לכרטיס טלווזיה.יש בכרטיס עוד יציאה שאני לא יודע מה התפקיד שלה.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אפשר להתעלם מהצבעים...זה כבל עם כניסה של זכר או פינים קטנים כאלה כמו כבל של עכבר או מקלדת ישן שנקרא בשם S-VIDEO?
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים בהכרטיס טלוויזיה צריך להיות יציאה לכרטיס קול וצריך לחבר את זה כרטיסי טלוויזיה לא מוצאים לבד קול בדרך כלל אם אני זוכר נכון בכרטיס קול אתה מחבר לLINE IN או משהו דומה ומאפשר את זה בהגדרות אם זה מבוטל אבל אם יש לך מערכת אתה יכול לחבר תקול למערכת
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים לא בכל כרטיסי הקול של לידטק יש כניסה לאודיו, חלקם באים עם כבל שמחבר אותם לכרטיס הקול על מנת שתשתמש בו ככניסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.