עבור לתוכן

Intel Q6600-חום

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה, ורציתי לדעת קצת על מידת החום והרעש- כמה הם פולטים,

והאם הם באמת יכולים לפגום בחוויה? והאם צריך מאוור אקסטרה או משהו מיוחד?

להשוואה יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 והוא פולט חום ברמה שמעצבנת אותי.

תודה רבה!! אשמח גם לשמוע חוות דעת לגבי ביצועים והFSB של 1066

אני די משמש במולטיטסקינג( לדוגמא: תוכנת ביטורנט ברקע, הפעולות במחשב מבוצעות ע"י זיהוי הקול של

וינדוס ויסטה-נ.ב זה פועל די אחלה, שומע קצת מוזיקה, הרקע של המסך זה וידאו בתוכנת DREAM SCENE,

גולש לי באינטרנט, וצופה בסירטונים ביוטוב)

פורסם

לא משהו מיוחד אבל רצוי לקנות קירור ...גם הפרייזר שעולה 150+- שקל..יספיק...

במקרה של OC תזדקק לקירור חזק יותר...

כמו כן אם אתה קונה תבדוק שאתה מקבל את הסטפינג G0 ולא הישן יותר..

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות קטנות:

1. מזה באמת אומר סטפינג G0 והאם יש הבדל בביצועים או שזה מסייע לאוברקלוקינג וכדומה?

2.מה מיוחד ומזה זיכרונות של OC?

3.והאם הקירור שהמלצת לי עליו הוא בעצם עוד מאוורר רב עוצמה? כי זה אומר פחות חום בתוך המחשב-אבל יותר חום בחדר

והאם יש קולרים או מערכות שפשוט מקררים, ופחות מוציאים את החום לסביבה?

תודה מראש!!!! :xyxthumbs:

פורסם

1. G0 כולל גם פליטת חום קטנה יותר

2. זכרונות בעלי יכולות OC גבוהות יותר. למרות שבעזרת שימוש ביחסים כל זכרון תיפוסי של היום יכול לאפשר למעבד להגיע ל3.2-3.5GHZ

3. זכרונות לא קשורים לקירור, הם גם לא פולטים הרבה חום

וכן זהו מאוורר יותר חזק, והחום שיוצא מהמארז החוצה מאוד מזערי, אתה לא תרגיש בכלל.

פורסם

וכן זהו מאוורר יותר חזק, והחום שיוצא מהמארז החוצה מאוד מזערי, אתה לא תרגיש בכלל.

תדבר בשם עצמך, אני עם מערכת שכוללת Q6600+8800GTX, המעבד אחרי OC מקורר על-ידי ה-Big Typhoon VX ואני מרגיש שאני עובד עם תנור בחדר.

במקרה שלי, אני עם הסדרה הישנה, סטפינג B3.

בכל מקרה, החדר שלי הכי חם בבית וזה מורגש, עד כדי ששקלתי לקנות קירור מים רק כדי לפתור את זה.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים טיפה להסביר לי מזה סטפינג G0 בבקשה?

פורסם

Stepping G0 פשוט מציין סדרת ייצור אחרת של מעבדי ה-Quad.

הסדרה הראשונה שיצא, אותה אני קניתי למשל לאחר ירידת המחירים ב-22 ביולי, הייתה B3. אחריה שחררה אינטל את סדרת ה-G0 שמתבטאת בפליטת חום נמוכה יותר של המעבד, מה שיכול לסייע לך לאוברקלוק בין היתר.

חוץ מפליטת החום אני חושב שאין הבדלים בין שתי סדרות הייצור.

אם אתה רוכש כיום מעבד, פשוט תוודא שאתה מקבל את הסדרה החדשה יותר.

פורסם

תדבר בשם עצמך, אני עם מערכת שכוללת Q6600+8800GTX, המעבד אחרי OC מקורר על-ידי ה-Big Typhoon VX ואני מרגיש שאני עובד עם תנור בחדר.

במקרה שלי, אני עם הסדרה הישנה, סטפינג B3.

בכל מקרה, החדר שלי הכי חם בבית וזה מורגש, עד כדי ששקלתי לקנות קירור מים רק כדי לפתור את זה.

קירור מים לא יגרום למחשב לפלוט פחות חום לתוך החדר.

להפך, הוא יפלוט קצת יותר.

פורסם

אכן כך התברר לי ראול, ובנוסף העניין שקירור מים ברמה שתהיה אפקטיבית יותר מה-BT שלי, כבר חרגה מהתקציב שתכננתי.

לפחות בחורף יהיה לי יתרון ::)

פורסם
  • מחבר

הבנתי מזה G0, תודה רבה מקרב לב לכל המסייעים!!!!! :silly::hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים