עבור לתוכן

בקרוב ה360 יגיע אם 2 משחקים בחינם

Featured Replies

פורסם

אני חושב שמיקרוסופט יורה בכל הטילים -

MS confirms two games with every Xbox 360 console

PRESS RELEASE: Holiday Consoles Include Two Free Games

Xbox® is rewarding holiday console buyers this season with two free games! Hot on the heels of a price reduction for all Xbox 360 consoles, Microsoft is now giving holiday buyers even more value by including two great games with every Xbox 360 console and Xbox 360 Elite, a retail savings of $90.

The acclaimed Forza Motorsport 2 and Marvel Ultimate Alliance will both be included for the recently reduced prices of $349.99 for Xbox 360 and $449.99 for Xbox 360 Elite. Both bundles will be available at your favorite game retailer by the end of October.

Xbox 360 offers the best value this holiday, and Xbox 360 is the only place you can play the greatest line-up of titles in videogame history. This line-up includes Halo® 3, which became the fastest-selling video game ever and is making history as one of the biggest entertainment launches of all time.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21581

מיצד אחד לדעתי היא עושה בשכל כי כניראה זה היזדמנות האחרונה שלה

להצליח אם ה360 לערכתי

אבל אחרי הורדת מחיר ועכשיו מוסיפים 2 משחקים

איך לעזזל הם מצפים להרוויח?

פורסם

רק לציין שXbox360 עכשיו זה גרסאת הPremium אין יותר Core הCore עכשיו נקראת Arcade Edition באה עם 20 משחקי XLA וכרטיס זכרון של 256Mb(שלא ניתן לקניה יש רק 128 ו512 בקניה רגילה), ומתומחרת ב279$ בלבד שזה ממש לא רע למי שרוצה לשחק במשחקי 360 בלבד.

פורסם
  • מחבר

תיראה בעניין התימכור הם מיתקרבים לתימכור מינסטרים

אני חיב להודות בזה

אבל כל עוד הRROD מרחף באוויר וכל עוד הם לא פונים לקהל רחב יותר מבחינת משחקים אני לא רואה הצלחה גדולה

הם חיבים ליפטור תRROD ולידאוג שידברו על זה שהRROD לא תיהיה בגירסאות החדשות

פורסם

תיראה בעניין התימכור הם מיתקרבים לתימכור מינסטרים

אני חיב להודות בזה

אבל כל עוד הRROD מרחף באוויר וכל עוד הם לא פונים לקהל רחב יותר מבחינת משחקים אני לא רואה הצלחה גדולה

הם חיבים ליפטור תRROD ולידאוג שידברו על זה שהRROD לא תיהיה בגירסאות החדשות

XLA פונה לכל העולם ואחותו רק חבל שזה כלכך יקר, חלק מהמשחקים עוליה שמה כמעט 30 דולר, בכיף הייתי קונה את POP המקורי עם מנוע גראפי חדש או את DOOM1 אבל התמחור של חלק מהמשחקים שמה מוגזם.

פורסם
  • מחבר

הXLA לא מספיק מפורסם

בימקום לדחוף את הילו 3 כל כך שגם ככה לא צריך דחיפה

הם צריכים דחוף מישחקי ילדים\מישפחות \וכו

מישחקי גימרים יש להם הרבה

ביפן זה אבוד להם

אבל תכניס תשוק של הילדים המערבים וזה כבר עוד מיליוני קונסולות

נינטנדו וסוני יודעים את זה טוב מאוד

ולא נארוטו לבד לא יספיק בימיוחד שיש משחקים שלו גם בWII

גם תוכנות ומשחקים למבוגרים יכולים לעזור

מאמן מוח מכר הרבה גם בגירסת הWII

פורסם

מבינים שאתה פאנבוי של סוני ונינטנדו אז מה אתה רוצה?????????

אתה לא מבין שאתה מדבר רק שטויות,

לך תטחן את המוח לאנשים מפגרים שלא יודעים אם לבחור את הפלייסטיישן 3 או ה360.

הרי גם אם יהיה ל360 124159217578914 משחקים בלעדיים ולפס3 לא יהיה אפילו 1 אתה תגיד של360 יש טבעת המווות והלייב עולה 50 דולר :kopfpatsch::bash:נמאס כבר לשמוע אותך יא אללה כמו בדיון הזה של ה360vs ps3

שהרי אין לך מה להגיד על הקונסולה הזאת חוץ מהטבעת המוות הזאת שגם אותה אפשר לסדר ואין למיקרוסופט שירות חרא כמו לסוני והם יתקנו ויחזריו לך תוך שבועיים והלייב שועלה כסף,הרי המשפט הזה מראה שבחיים שלך לא שיחקת בלייב ואתה לא יודע על מה אתה מדבר הרי יותר גדולים ומכובדים ממך אמרו שהוא שווה 50 דולר ואפילו יותר לעומת הPSN המסריח הזה :silly:

וגם בדיון שאמרת שנגיד(אבל נגיד..........)שדירט עובד יותר טוב על הפס3 אני נותן לך קישורים של גיימספוט(!)שאומרים שרוב המשחקים עובדים יותר טוב על ה360 אז תפסיק לזיין כבר בשכל!@!!

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני פאן של נינטנדו לא של סוני

שנית אני פתחתי תדיון שעוזר למיקרוסופט ונותן נשק בידים של פאנבויז360

עכשיו מותר לי להביע דעות וערכות

ואני סוף סוף הצלחתי לדבר אם דובי נורמלי

אז בימקום ליצתרף לדיון עינייני עד עכשיו אתה נובח אוטומטית?

יש לך ערכות אחרות ?בבקשה תשתף אותנו

דעות אחרות סבבה

רק אל תינבח סתם

פורסם

XLA פונה לכל העולם ואחותו רק חבל שזה כלכך יקר, חלק מהמשחקים עוליה שמה כמעט 30 דולר, בכיף הייתי קונה את POP המקורי עם מנוע גראפי חדש או את DOOM1 אבל התמחור של חלק מהמשחקים שמה מוגזם.

איזה משחק עולה 30 דולר...?

משחקים ארקייד עולים או 5 או 10 (400 ו800 נקודות בהתאמה). לא בשמיים, ואם משוטטים מסביב מוצאים מבצעים על כרטיסי נקודות בזול. לדוגמא קניתי כרטיס של 1600 נקודות ב16 דולר במקום 20. 8 דולר על הPOP המקורי בכלל לא נורא ואכן רכשתי אותו (הוא מאגניבי בטירוף!!!1;;1))

פורסם

ה - POP הראשון הוא המשחק היחיד מבין השיחזורים שעשו לקלאסיקות של העבר שהתלהבתי ממנו.

פורסם

ranyadovner9 - כדאי שתירגע ומהר, זכותו של כל אחד להביע את דעתו ואם זה לא מוצא חן בעינייך פשוט תתעלם ממנו ותמשיך לדבר על הנושא הראשי, זה פשוט וקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים