עבור לתוכן

GeForce 8800GTS 320mb VS 2900PRO ? צריך חוות דעת והשוואות של FPS.

Featured Replies

פורסם

חכה לביקורות מעוד כמה אתרים מובילים לפני ההחלטה. החוסר ב2900PRO כנראה גורם להם לעקב את הביקורות.

בינתיים הביקורת הכי אמינה היא מגורו שמראה בביצועים עדיפות ל8800GTS320. חוץ מהביצועים הוא עדיף בכל שאר הדברים כמו רעש(וה2900 רועש רועש),חום וגודל.

אפשר לקנות GTS320 באזור ה1500 ואת ה2900PRO באזור ה1400.

כולם קוטלים וסותרים את הביקורת שלהם, למה אתה עדין דבק בהם?

רק שתדע שאת ה-2900PRO אפשר להמהיר למהירויות של XT ואף יותר ולהגיע לביצועים גבוהים יותר, אולי תתעניין בזה

הערה קטנה לחבר'ה כאן, להגיד שביקורת מGURU3D זו לא ביקורת אמינה זה פשוט פאנבויזם מדרגה ראשונה או שזה סתם טמטום מוחלט, אני יודע שמבקרים יכולים לפעמים לעשות טעויות אבל העיקרון כאן ברור.

אותי זה מעניין, אבל איך XT 512 על רזולציה גבוהה במשחקים חדשים?

אני פשוט קונה מחשב חדש, ועדין מתלבט עם הכרטיס מסך, אני כבר חודש מושבת , אני כרגע עם פנטיום 4 - 1.7GHZ (בושה).

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבוב, יש ביקורות ברשת שאתה יכול לבדוק אותן

אני לא GOOGLE

פורסם

הערה קטנה לחבר'ה כאן, להגיד שביקורת מGURU3D זו לא ביקורת אמינה זה פשוט פאנבויזם מדרגה ראשונה או שזה סתם טמטום מוחלט, אני יודע שמבקרים יכולים לפעמים לעשות טעויות אבל העיקרון כאן ברור.

אני מסכים איתך בנקודה הזו , אבל בו נגיד כך , את הביקורת הצפיציפית הזאת קוטלים כמעט בכל מקום ברשת , XTREMESYSTEMS , hardforum , Hexus , וכל מיני אחרים

פורסם

כל מי שמבין אפילו מעט בכרטיסי מסך וקרא ביקורות אחרות בשביל פרספקטיבה יראה שהתוצאות של GURU3D לא הגיוניות בכלל, ואין לי מושג למה זה.

פורסם

כמו שאמרתי יש מבקרים שיכולים לעשות טעויות אבל מנסיון, רוב הדברים תלויים מאוד בתנאי הבדיקה וכו' וכו' והרבה דברים "מוזרים" יכולים להתרחש...

בכל אופן הייתה לי מן תחושה שאנשים מתחילים לפקפק באתר הזה, היות ואני מכיר שם את הכתב הזה בשם הילברט ולדעתי אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות

פורסם

תיראה אין לי בעיה אישית אם גורו

כן יש לי בעיה גדולה אם בדיקה שמוציאה את ה8600GT כן כן 8600GT

ככרטיס מאוד חזק יחסית לתימחור שבפועל בביקורות אחרות הוא לא מתאים לגימרים כבדים

עכשיו בבדיקה הספציפית הזאת הם כתבו 8800GTS שניראה שהם יתכוונו ל8800U או משהו בסיגנון

ובסוף הם כותבים שהHD2900פרו מאוד טוב למחיר למרות שהפסיד ברוב המבחנים בביקורת :s05: :kopfpatsch:

בקיצור יש בעיתיות גדולה בביקורת הזאת

וצריך לחזור לבדיקות ולתקן תביקורת

פורסם

כל מי שמבין אפילו מעט בכרטיסי מסך וקרא ביקורות אחרות בשביל פרספקטיבה יראה שהתוצאות של GURU3D לא הגיוניות בכלל, ואין לי מושג למה זה.

דניס! אתה צודק!!

http://www.guru3d.com/article/review/463/10/

הביטו כאן.

אפילו בלי DYNAMIC LIGHTS, קשה לי להאמין ש8800GTS מוציא 220 FPS ברזולוציה הזו. אני לא עברתי את ה60 במשחק הזה מעולם עם 1024X768!

גם לא נראה לי הגיוני שברזולציות המפלצתיות ה320MB לא הופכים למכשול רציני.

אני לא פאנבוי, אני בעלים גאה של 8800, אבל משהו מסריח בביקורת של GURU3D. [br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 23:08:48

ובסוף הם כותבים שהHD2900פרו מאוד טוב למחיר למרות שהפסיד ברוב המבחנים בביקורת :s05: :kopfpatsch:

הוא טוב ביחס למחיר! למה אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר. בשביל 250$ מקבלים וואחד ביצועים, ואם תוסיף 50$ תקבל את ה8800GTS שההפרש בביצועים די שווה להפרש במחיר, ככה שאם אתה הולך לכרטיס עם היחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר אז שניהם מאוד מתאימים.

פורסם

עזוב את זה

באותו הדף בדיוק ה8600GT מוציא 40 ברזולוציה של 2560 על 1600 :screwy: :screwy: :screwy:

8600GTS 52 באותם הגדרות :screwy: :screwy: :screwy:

מי צריך דרג גבוה שכרטיס בפחות מי 700 שקל מוציא ביצועים כאלו :lol: :lol: :lol:

פורסם

כניראה הם קיבלו הרבה כסף מ NVIDIA :smile1:

פורסם
אפילו בלי DYNAMIC LIGHTS, קשה לי להאמין ש8800GTS מוציא 220 FPS ברזולוציה הזו. אני לא עברתי את ה60 במשחק הזה מעולם עם 1024X768!

במיקרה שלך אתה צריך לעלות זיכרון ראשי ל2 גיגה בימקום 1

כי זה מגביל מאוד את המחשב

ליקנות כרטיס כמו 8800GTS ומעבד סבבה אבל רק אם 1 גיגה זיכרון זה מיפרט מבוזבז

פורסם

ה-8800GTS 320MB לא מספיק לרזולוציות של עד 1900X1200 ואפילו ב-1280X1024 יש הבדלים בינו לבין ה-640!!

תסתכלו בדמואים של NVIDIA, למשל זה של הראש - חבר שלי עם 8600GT 512MB מריץ אותו על HIGH בבערך 6-7FPS ואצלי ברזולוציה הזאת יש מלא ארטיפקטים מהחוסר הזיכרון.

גם בדמו של ה-GeoForms ה-640MB מריץ אותו בלי בעיה ועם ה-320MB הוא יורד לי הרבה פעמים ל-10FPS ובקושי מגיע ל-20!

ובבטא של קרייסיס אם בוחרים Spectate (לנוע בחופשיות במפה ולהסתכל על מה שבא לנו), אם עולים למעלה ומסתכלים על הכול זה בקושי זז...

וגם בביקורות מתחילים לראות שינוי בין ה-640 ל-320 גם ברזולוציות נמוכות.

ואני לא מדבר על משחקים כמו BF ששם באמת גם עם 320 אפשר לשחק ברזולוציות ענקיות, במשחקים החדשים שיוצאים ויצאו לפי דעתי כבר עוד שנה ה-320MB לא יספיק גם אם הכרטיס יוכל לסחוב, רק שהזיכרון יגביל אותו.

תעיף מבט:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce8-roundup.html

פורסם

בלינק שנתתה כרגע ה8600GTS לא סוחב תמשחק וזה בלי לדבר על GT

בביקורת של גורו ה8600GT סוחב יופי תמשחק אבל בביקורת של גורו ביטלו תDynamic lighting מעניין למה?...

למה ליבדוק כרטיסים כאלו בלי Dynamic lighting

למרות שה8800GTS-320 מגיע ל27 ברזולוציה של 1920x1200 אם Dynamic lighting שזה עוד בגדר שחיק

בקיצור זה לא ביקורת טובה

גם ככה הרבה יעדיפו לשים Dynamic lighting על חשבון הורדת דברים אחרים

והיו צריכים לעשות בדיקה אם ובלי אם כבר ולא רק בלי

כי אחרת אין לך תמונה מדויקת

עריכה-

חשבתי שמדברים על S.T.A.L.K.E.R.

פורסם

שמת לב שכל אתר גדול ואמין כמה שהוא יהיה ואלו 2 מהאתרים המובילים בעולם בתחום שלהם,חומרה לא מתאימות לך הביקורות שלו?

מלא ביקורות מאתרים זניחים עוד לפני שהכרטיס זמין לכל ועוד לפני סקירות מאתרים מובילים לא להאמין אבל מאתרים כאלו?

פורסם

מי אמר שxbitlabs לא מתאים לי ?

ובכלל לא נתתה בו בדיקה של ה2900פרו

פורסם

ה 8800GTS 320 כבר לא רלוונטי הוא כרטיס מת

יוצא ממש בקרוב כרטיס חזק יותר זול יותר וקריר יותר

8800GT 512MB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים