עבור לתוכן

בעיית קול ב Freelancer

Featured Replies

פורסם

אחרי סרטון הראשון פשוט אין לי סאונד,קראתי ב readme וזה אומר אם יש לי codec מסוים של mp3 למחוק מה registry ובלגנים ועדיין אין סאונד,מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לסדר את זה?

פורסם

לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה להתקין DIRECTX 9

פורסם
  • מחבר

מותקן כבר ממזמן

פורסם

גם אצלי .. sound blaster live value

אני חש דחף עז לשבור את הכרטיס הזה לחתיכות אלמלא היה לי פה מערכת סרואנד ומגבר

זה נראה לי אותה הבעיה כמו שהיה אז עם no one lives forever 2

לפי דעתי שווה נסיון לפתור באותה הדרך ..

פורסם

אין מה לעשות חייבים לעשות את ה"בלגנים" האלה כדי שהמשחק יעבוד עם קול.

יש התנגשויות בגרסאות של משהו, לא זוכר מה.

הייתה לי את הבעייה והיא הסתדרה אחרי ההסבר שיש ב README.

פורסם
  • מחבר

sgsg אתה יכול להיזכר בדיוק מה עשית שזה עבד? אני מת לשחק את זה

פורסם

אוקיי,

קודם כל מחק (uninstall, למרות שנראה לי שזה ברור) כל חבילת קודקים שמותקנת לך (NIMO וכו') או מפענחי סאונד צד שלישי (לא של מיקרוסופט).

הסר את Freelancer.

** הנה ההסברים מקובץ ה README, ותוספת שלי:

Go to the following directory, C:\WINDOWS\system32 and delete the file l3codecp.acm. If there happens to be another file named l3codeca.acm, delete this too.

כדי לוודא את המחיקה של הקודק.

תחת XP כנס ללוח הבקרה/מערכת/חומרה/מנהל ההתקנים.

אני לא זוכר איך מגיעים לשם ב WIN 9X, אבל זה משהו באותו סגנון, בסוף צריך להגיע למנהל ההתקנים.

פתח את העץ של sound, video and game controllers וכנס למאפיינים של audio codecs.

לך לסמניה מאפיינים ובדוק שלא מופיעים שם הקודקים שהיית צריך למחוק למעלה והקודק Fraunhofer. אם אחד מהם מופיע הסר אותו.

If your system is Windows 98 or ME, open the system.ini file located in your system folder; C:\WINDOWS\SYSTEM. Delete ONLY the line that starts with msacm.l3acm=. In the case of the Nimo codec pack, this will read msacm.l3acm=l3codecp.acm

If your system is Windows 2000 or XP, open the system registry editor (regedit) from the RUN command window.

Locate and delete the following key: \HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Drivers32\msacm.l3acm

HKLM=HKEY_LOCAL_MACHINE

Load the Freelancer installation CD and locate the REDIST folder. Within the REDIST folder, double click on the file named WMFADist.exe and follow on-screen instructions.

Install Freelancer.

:)

שכחתי להוסיף, אחרי התקנת המשחק מחדש אתה יכול להתקין שוב את נימו, זה לא אמור להרוס.

בכל מקרה, עדיף קודם לבדוק שהמשחק עובד טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים