עבור לתוכן

להישאר בבזק בנלאומי או לעבור ל012 , תביאו עצות בבקשה

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מנוי לבזק בנלאומי כבר שנה, הייתי בחבילת ה0.5 מגה ועברתי לפני חודש ל1.5 (משלם 150 ש"ח ל6 חודשים ראשונים)

אני משחק הרבה MOHAA ברשת (במשחק היחיד שאני משחק בו למען האמת) ויש לי משחקי קלנים חשובים בשרתים בחול, אבל אני לא יכול לשחק אותם בגלל הפינגים המ***נים , בין שעות הערב (18:00-23:00 הפינגים עולים מ100 למשהו כמו 300-500, ואי אפשר לשחק ככה!

לחברים שלי יש 012 (לרובם) והם מקבלים פינגים 100-120 כל הזמן, ומשחקים בלי בעיות.

אז מה אני אמור לעשות , להישאר ולקוות שהפינגים ישתפרו או להתנתק?

נ.ב

אין לי בעיות עם בזק, המודם בסיידר, אין התנתקויות, אני מוריד במהירות מקסימלית (190-200 או משהו) אז הפינג זה הבעיה העיקרית פה.

אם/כשאני מתנתק אני אמור להתקשר ישר ל012 ולהגיד להם שאני עובר אליהם או קודם להתקשר לבזק בנלאומי ולהגיד להם שאני מתנתק מהם?

תודה אחים.

פורסם

אאההההממ......

לשבת בבית ולחכות למשיח (או לפינגים טובים... אותו דבר.... :P ) לא יעזור לך.

דבר ראשון, תנסה להתקשר לבזק בינלאומי, ולשאול אותם על זה. אולי יש אצלהם איזשהי בעייה והם יוכלו לסדר לך אותה.

אם זה לא עוזר והבעייה נשארת, תעבור לספקית אחרת.

בעיקרון, זה לא משנה למי מהספקיות אתה מתקשר קודם. יכולים להיות לך שני חשבונות פתוחים בשתי ספקיות שונות. אתה לא תוכל להיות מחובר לשתיהן באותו הזמן, אבל שם משתמש וסיסמא פעילים (כלומר: חשבון פעיל) יכול להיות לך בשתי הספקיות באותו הזמן.

הסדר הוא איך שבא לך.

או שתתקשר קודם לבזק בינלאומי ותגיד להם שאתה רוצה להתנתק, ועד הטלפון ל-012 תישאר חסר-אינטרנט,

או שתתקשר קודם ל-012 ותגיד להם שאתה רוצה להתחבר, ועד הטלפון לבזק בינלאומי תהייה עם שני חשבונות לאינטרנט, לבחירתך.

פורסם
  • מחבר

אחי ניסתי להתקשר אליהם איזה 5 פעמים

ניסיתי את כל ה3 מספרים

הם אמרו לי שהם לא יודעים מה זה פינג לעזאזל, וכשאני מנסה להתקשר למספר של התמיכה הטכנית עד שהם עונים זה שנה, פעם חיכיתי 40 דקות ואז ויתרתי

לא ממש חסר לי כסף אז אני כבר אתקשר ל012.

עוד עצות?

נ.ב

ה012 עובדים בשבת? (אני באמת נוב... :jump: )

פורסם

בשבת

תמיכה - כן

מחלקת לקוחות - לא

תנסה לבקש מהם מין נסיון של כמה שעות לראות אם הפינגים באמת ישתפרו ואם כן אז תעבור אליהם, אם לא אז תבחר מה שהכי משתלם

פורסם
  • מחבר

מהרעיון שלך צצות לי עוד שאלות :bash:

יש לי מודם ALE070 , עם חייגן GlobeSpan Dial-Up PPP Connection

כשאני מתחבר ל012 אני אומר להם שלא צריך מודם? והאם יש מספר חיוג חדש? המספר שאני מחייג אליו כשאני אני מתחבר הוא 8,48

פורסם

אוקיי אז כמה דברים:

א. בקשר למודם. אם קנית אותו והוא שלך, אז כן. אתה תוכל להגיד ל-012 שיש לך כבר מודם והם לא צריכים להביא לך אחד חדש. כך אתה בעצם אומר להם שלא צריך לשלוח אליך טכנאי לבית, אלא רק לפתוח לך חשבון, ולתת לך שם משתמש וסיסמא.

לעומת זאת, אם המודם לא שלך, אלא רק שכרת אותו מבזק בינלאומי, אתה תצטרך להחזיר את המודם לבזק בינלאומי כשתתנתק מהם. ואז כן תצטרך לבקש מ-012 מודם אחר.

ובד"כ כששוכרים מודם מחברה מסויימת זה מלווה בהתחייבות לתקופה מסויימת, כך שאם יש לך התחייבות, אתה לא תוכל להתנתק מבזק בינלאומי בכלל.

ב. בקשר למספר חיוג. כן, יש מספר חיוג חדש.

הוראות בקשר ליצירת החייגן של 012 תוכל למצוא באתר של 012 בעמוד הזה, ומספרי התקשרות תוכל למצוא באותו אתר בעמוד הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

המודם שלי :)

אז בעצם מה שאני עושה זה להתקשר אליהם ואת המספר חיוג לקחת מהאתרים שאמרת?

ואני אומר להם שינתקו אותי מבזק?

פורסם

אני על בזק בינלאומי ונכון לפעמים הפינגים גבוהים אז תנסה להתנתק ולהתחבר מחדש ולהריץ פינגים לשרתים בחו"ל כמו www.jolt.co.uk וכשתראה שתקבל משם 90-100 ms בערך תשאר על אותו איי פי... אם לא תמשיך להתחבר ולהתנתק.. בהצלחה:)

נ.ב : הייתי מחובר ל 012 ובשעות העומס היו להם פינגים גבוהים מארה"ב... 300 + :\

פורסם

תודה אחי

המודם שלי :)

אז בעצם מה שאני עושה זה להתקשר אליהם ואת המספר חיוג לקחת מהאתרים שאמרת?

ואני אומר להם שינתקו אותי מבזק?

אאהההמממ....

הם לא יכולים לנתק אותך מבזק בינלאומי. אתה צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולהגיד להם לנתק את החשבון שלך' date=' [b']ובנוסף להתקשר ל-012 ולהגיד להם לפתוח חשבון חדש בשבילך. אחרי פתיחת החשבון הם יביאו לך שם משתמש וסיסמא אצלהם.

אח"כ אתה יוצר את החייגן (לפי ההוראות באתר של 012 בעמוד שנתתי), מכניס את השם משתמש וסיסמא שקיבלת ואת המספר גישה בעמוד שנתתי, לתוך החייגן. זהו, עברת ספקית.

מקסימום, כשאתה עם 012 על הטלפון והם נותנים לך שם משתמש וסיסמא, אם משהו לא עובד, תוכל לשאול אותם באותה הזדמנות.

פורסם
  • מחבר

איילון

אני כל הזמן משתמש בשיטה הזאת

אבל בשעות ערב היא לא עוזרת, גם על BARRY WORLD SERVERS וגם על JOLT הפינגים קקה

פורסם

95ms ל Jolt, אלוהים יברך את 012 :)

למען האמת, מאז שהתחברתי אליהם לא זכור לי אי פעם שהיו לי פינגים גרועים... בבזק בינ"ל לעומת זאת... :-X

פורסם

איילון

אני כל הזמן משתמש בשיטה הזאת

אבל בשעות ערב היא לא עוזרת, גם על BARRY WORLD SERVERS וגם על JOLT הפינגים קקה

צור איתי קשר ב icq...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים