עבור לתוכן

ATI נכנסים בגדול 3DMARK06 20K -2950X2X

Featured Replies

פורסם

3DMARK06 לא אומר כלום.

בוא נראה ביצועים במשחקים DX10

ROFL!

מישהו לא מוכן לקבל את זה. ::)

פורסם

זה R680 שמורכב משתי ליבות של RV670

אני מקווה שיש בסיס לכל זה לנו זה יהיה מצוין ככה נקבל מפלצות ביצועים משתי המתחרות במחירים שפויים יותר.

בלע בלע בלע בלע.

RV670 זה לא ליבת HighEnd, או לפחות לפי כל ההיסטוריה שלהם לא אמורה להיות אחת כזאת. אם פתרון הHighEnd שלהם זה להדביק 2 ליבות על כרטיס 1 אז הם בבעיה יותר רצינית ממה שחשבתי. R680 אמורה להיות ליבה בפני עצמה, אחרת לא היה הזכר לR680 אלא היו קוראים לזה 2950XTEG@!Whatever.

פורסם

זה R680 שמורכב משתי ליבות של RV670

אני מקווה שיש בסיס לכל זה לנו זה יהיה מצוין ככה נקבל מפלצות ביצועים משתי המתחרות במחירים שפויים יותר.

מה שאני יודע ati תשחרר את ה- rv670 אבל לגבי ה r680 נאלץ להמתין ולראות

ולדובי זובי יכול להיות שהמאמר נכון ויכול להיות שלא .

ואם זה נכון הם לא יהיו בבעיה רצינית .

פורסם

אם המאמר נכון הם בבעיה הרבה יותר רצינית מאשר אם המאמר הוא איננו נכון.

אמיתות המאמר היא איננה בביצועים של הכרטיס המדובר אלא בעובדה שהכרטיס הוא 2 ליבות RV670.

מהתמונה מדובר בASIC יחיד על PCB, כלומר הכרטיס מכיל 2 PCBים שעליהם יושבות הליבות, וזה אומר שהם אפילו לא הדביקו 2 ASICים ביחד.

זה כרטיס Cross Fire on Card שהדבר היחידי שאולי יציל אותו זה הוצאה אינטנסיבית של דרייברים בשביל לאפשר לו להגיע לביצועים טובים.

ככה לא מוציאים כרטיס High End, לבית הR680 אמורה להיות ליבה בפני עצמה, ולא כפיה של כרטיס כפול.

פורסם

בלע בלע בלע בלע.

RV670 זה לא ליבת HighEnd, או לפחות לפי כל ההיסטוריה שלהם לא אמורה להיות אחת כזאת. אם פתרון הHighEnd שלהם זה להדביק 2 ליבות על כרטיס 1 אז הם בבעיה יותר רצינית ממה שחשבתי. R680 אמורה להיות ליבה בפני עצמה, אחרת לא היה הזכר לR680 אלא היו קוראים לזה 2950XTEG@!Whatever.

לא הבעתי דעה או הערכה אלא ציינתי את מה שמשתמע מהידיעה הזו שהR680 יהיה מורכב משתי ליבות RV670, עכשיו אם יורשה לי להביע דעה נכון שבמבט ראשון זה נראה כמו פתרון של מי שהוא בבעיה להגיע למשהו די חזק שיתן תשובה למתחרה אבל מצד שני אולי זה דווקא פתרון מתוכנן וזה דבר דומה למה שהולך עם המעבדים היום, כלומר ליבה אחת שממש מורכבת משתי תת ליבות(שכל אחד שקולה לליבה שלמה בכוחה) ולא כמו משהו נוסח 2 שבבים גרפים שחולקים משאבי זכרון וצינורות עיבוד או איך שזה הולך (אני לא די בקי בזה) נראה לי שדוגמא לזה היה הגיפורס 7950x2[br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 23:54:38

אם המאמר נכון הם בבעיה הרבה יותר רצינית מאשר אם המאמר הוא איננו נכון.

אמיתות המאמר היא איננה בביצועים של הכרטיס המדובר אלא בעובדה שהכרטיס הוא 2 ליבות RV670.

מהתמונה מדובר בASIC יחיד על PCB, כלומר הכרטיס מכיל 2 PCBים שעליהם יושבות הליבות, וזה אומר שהם אפילו לא הדביקו 2 ASICים ביחד.

זה כרטיס Cross Fire on Card שהדבר היחידי שאולי יציל אותו זה הוצאה אינטנסיבית של דרייברים בשביל לאפשר לו להגיע לביצועים טובים.

ככה לא מוציאים כרטיס High End, לבית הR680 אמורה להיות ליבה בפני עצמה, ולא כפיה של כרטיס כפול.

איזו תמונה?

פורסם

הדוגמא לזה יכולה להיות גם ATI RAGEX2 מלפני 8 שנים או VOODOOO5/6 זה לא עקרוני.

כרטיסי מסך גם ככה בנויים לdata parallelism ולא לdata throughput כמו מעבדים, ככה שליבה נוספת לא נותנת הרבה אם אין ניצול טוב שלה.

זה לא מעבד ראשי, אין לך ייתרונות של Multitasking, כיוון שהליבה שלך בכל מקרה עובדת בצורה מקבילית לחלוטין. ובדיוק כמו שמעבד כפול ליבה מרובע ליבה אם לא משנה מה, לא נותן כלום בחישוב יחיד, או באפליקציה שלא יודעת לעבוד מול מספר נימים בו זמנית. בשביל זה צריך דרייבר שינהל את המשימות בצורה יוצאת מן הכלל והדבר הזה מעולם לא יינצל את 2 הליבות ב100%, כן אם ספינת הדגל של הדור הבא יהיה כרטיס CFOC אז הוא כן יקבל פי 10000 יותר צומת לב מצוות הדרייברים מאשר פרוייקט הCF קיבל מעולם. אבל עדיין ככה לא יוצרים ספינת דגל.

לא מדביקים 2 ליבות על כרטיס אחד, ובטח שלא ליבות שהASICים שלהם מופרדים על 2 PCBים.

פורסם

הדוגמא לזה יכולה להיות גם ATI RAGEX2 מלפני 8 שנים או VOODOOO5/6 זה לא עקרוני.

כרטיסי מסך גם ככה בנויים לdata parallelism ולא לdata throughput כמו מעבדים, ככה שליבה נוספת לא נותנת הרבה אם אין ניצול טוב שלה.

זה לא מעבד ראשי, אין לך ייתרונות של Multitasking, כיוון שהליבה שלך בכל מקרה עובדת בצורה מקבילית לחלוטין. ובדיוק כמו שמעבד כפול ליבה מרובע ליבה אם לא משנה מה, לא נותן כלום בחישוב יחיד, או באפליקציה שלא יודעת לעבוד מול מספר נימים בו זמנית. בשביל זה צריך דרייבר שינהל את המשימות בצורה יוצאת מן הכלל והדבר הזה מעולם לא יינצל את 2 הליבות ב100%, כן אם ספינת הדגל של הדור הבא יהיה כרטיס CFOC אז הוא כן יקבל פי 10000 יותר צומת לב מצוות הדרייברים מאשר פרוייקט הCF קיבל מעולם. אבל עדיין ככה לא יוצרים ספינת דגל.

לא מדביקים 2 ליבות על כרטיס אחד, ובטח שלא ליבות שהASICים שלהם מופרדים על 2 PCBים.

מעניין,נותן חשק ללמוד את הנושא.

פורסם

עכשיו מעניין לדעת כשהוא יצא ברבע הראשון של 2008 בכמה הוא יתומחר

פורסם

עכשיו מעניין לדעת כשהוא יצא ברבע הראשון של 2008 בכמה הוא יתומחר

בדיוק, זה מה שבאתי להגיד אתמול אבל נמנע ממני להגיב.

המחיר בטח יהיה כל כך אסטרונומי שאפילו ביננו, פה בפורומים, נמצא מקסימום בן אדם אחד שיחזיק בכרטיס כזה.

פורסם

דובי עכשיו גילית שATI במצב קשה שהיא לוקחת שני כרטיסי מיד והופכת להיי אחד?

תמיד אמרת שהיא במצב הטוב, ואנוידיה במצב הלא טוב..

פורסם

כמה שהביצועים גבוהים, כך גם יהיה המחיר. :-\

פורסם

דובי עכשיו גילית שATI במצב קשה שהיא לוקחת שני כרטיסי מיד והופכת להיי אחד?

תמיד אמרת שהיא במצב הטוב, ואנוידיה במצב הלא טוב..

אף אחד לא גילה שום דבר, אני מאוד בספק אם זה אמיתי, אלא אם זה 2 ליבות על אותו DIE עם ring bus משולב שטכנולוגית כרגע אני לא חושב שזה אפשרי, אבל אם הם הצליחו להרים את זה, אז באמת כל הכבוד להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים