עבור לתוכן

מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

==ההודעה ארוכה,אז עשיתי אותה 2 חלקים! זהו חלק 1 מתוך 2 ==

שימוש-משחקים ואינטרנט,Photoshop,-עריכת תמונה ווידאיו(לא הרבה)

כעת יש לי מחשב דיי ישן,עד מאד אפילו הייתי אומר =)ובקיצור- Pentium1 MMX166(overclocked to 233!!),32RAM

זה מפרט שאבא שלי יכול להשיג מחבר שלו,שמומחה ב AMD (שניהם מהנדסי אלקטרוניקה)

**********************************************************************************

MotherBoard:Chaintech 7VJDA

http://www.bench-house.com/motherboard/chaintech/7vjda/7vjda_001.html -למידע נוסף

http://www6.tomshardware.com/mainboard/01q4/011126/kt266a_nforce-04.html -למידע נוסף

"The Chaintech's performance is on a par with that of the Asus A7V266-E - they score the same in nearly all the benchmarks.

"

http://www.chaintech.com.tw/PROD/7xMB/7VJDA.htm-למידע נוסף

*********************************************************************************

Processor:AMD Duron Morgan 1.2Ghz

*********************************************************************************

Memory:Samsung 256 DDR 133Mhz

********************************************************************************

HardDisk:Maxtor 40GB DMA133

********************************************************************************

Video Card:Chaintech Nvidia Geforce2 MX200 32MB

Audio Card:OnBoard 6 channel

CDROM:Acer X52

לא יודע איזה:Keyboard

הפשוט ביותר Mouse:Logitech

(Case:ATX midi(2 fans

כל זה ב3100 שקל.

עכשיו,אבא שלי ואני חשבנו ורצינו על מסך איכותי אמיתי,מכיוון שזה חלק מאד חשוב,במשחקים ובתמונות דיגיטליות ובכלל.., אז יש 2 אפשרויות:-

Screen:IIyama Vision Master Pro 452 Flat 19"-2000 NIS-למידע נוסף-www.iiyama.com ו www.iiyama.co.uk

IIyama Vision Master Pro 451 Flat 19"-2400 NIS

יש אפשרות לשדרג ל

Processor:AMD Athlon XP Palamino-300 NIS

Video Card:Chaintech Nvidia Geforce2 MX400 64MB-100 NIS

MotherBoard:Asus A7V266-E-300 NIS

פורסם

אני חושב שתוכל באותו המחיר להשיג מפרט יותר טוב כמו

amd athlon xp 1600

gigabyte 7zxr kt133m

אם יש לך כסף לכרטיס מסך אז :

Hercules Ti 200 GF-3 64 Mb DDR

Maxtor 40GB 7200RPM D740X

micron 256 mb

כרטיס קול יש כבר מובנה על הלוח אם

וכל השאר: מקלדת ועכבר וציוד שולי תבחר

אהה ואני ממלץ על

cd rom: asus x50l

אני לא יודע אם המחיר יוצא בדיוק ואם זה מתאים לך אבל זה מפרט מוומלץ מאוד

פורסם

מה ההבדל בין

Chaintech Nvidia Geforce2 MX200 32MB

ובכלל הלוח לא מכור, נראה לי לא כדאי.

פורסם

לא להשקיע בעכבר ובמקלדת, במיוחד למחשב כזה אשר רוב העבודה היא איתם, זו שטות גמורה !המחשב גם למשחקים ? אז MX200 בהחלט לא מספיק !

8)

פורסם

מה ההבדל בין

Chaintech Nvidia Geforce2 MX200 32MB

ובכלל הלוח לא מכור, נראה לי לא כדאי.

הראשון הוא גירסא מוחלשת של GeForce3, והשני הוא גירסא מוחלשת של Geforce2, וכמו שכבר נאמר אלפי פעמים MX זה חרא של דבר למשחקים.

והיתרון של 64 מגה על 32 מגה הוא זניח בהחלט. זה פשוט פיתרון זול מאוד להאצה גרפית, לא הכי מומלץ אם אתה לא רוצה לסרס את המחשב שלך.

כמו כן מומלץ לקנות מוצר עם פילטרים משובחים, של חברות כמו Hercules, Leadtek, Elsa ולא של chaintech שבטח פילטרים ממוצעים ביותר.

בקיצר, תקנה את ההרקולס ti200.

ולדעתי גם עדיף הלוח של אסוס. שיקול שלך.

פורסם

שוק מה שהולך פה... שוק...!

הראשון הוא גירסא מוחלשת של GeForce3, והשני הוא גירסא מוחלשת של Geforce2.

נתחיל בזה... הראשון הוא גרסה מוחלשת ב- 10% של ה- GF3 והשני הוא הגרסה הכי עלובה שיש ל- GF2.

ה- MX200 הוא לא סתם גרסה מוחלשת אלא גרסה מוחלשת של ה- MX שהוא בעצמו גרסה מוחלשת מאוד של ה- GF2 gts, מדובר פה על הבדל של יום ולילה ואין להזכיר את שני הכרטיסים באותו המשפט...

וכמו שכבר נאמר אלפי פעמים MX זה חרא של דבר למשחקים.

והיתרון של 64 מגה על 32 מגה הוא זניח בהחלט. זה פשוט פיתרון זול מאוד להאצה גרפית, לא הכי מומלץ אם אתה לא רוצה לסרס את המחשב שלך.

1. מתי תבינו ש- MX זה לא חרא של כרטיס... זה כרטיס זול מאוד שנותן תמורה מלאה למחירו, אמנם הכרטיס לא יכול להחזיק FSAA ו/או מקסימום אפשרויות במשחקים אבל בשילוב עם מעבד חזק הוא מצליח להציג ביצועים מספקים ביותר.

2. אין כזה דבר יתרון ב- 64Mb לעומת 32Mb ב- MX200...! זה טריק שיווקי (ראה מודעות בעיתון "GeForce 2 64Mb").

כמו כן מומלץ לקנות מוצר עם פילטרים משובחים, של חברות כמו Hercules, Leadtek, Elsa ולא של chaintech שבטח פילטרים ממוצעים ביותר.

בקיצר, תקנה את ההרקולס ti200.

ולדעתי גם עדיף הלוח של אסוס. שיקול שלך.

3. אכן כדאי לו לקנות כרטיס של חברה טובה עם פילטרים טובים...

4. אני ממש לא חושב שהוא צריך לצרכיו כרטיס כמו ה- GF3 Ti200.

5. בקשר ל כרטיסים של ASUS - את זה אתה אמרת...

פורסם

5. בקשר ל כרטיסים של ASUS - את זה אתה אמרת...

אחי, הוא התכוון ללוח האם...

ואם הוא לא הולך לשחק הרבה MX400 יכול להספיק לו...

אגב, לקנות מסך טוב, ללא כרטיס מסך עם איכויות דו מימד טובות, כלומר פילטרי דו מימד איכותיים, זה דיי שטות !

פורסם

לא היית צריך לחלק את זה לשתיים... זה לא עוזר במיוחד....

[' link=board=1;threadid=3273;start=0#30169 date=1011477188]

זה מפרט שאבא שלי יכול להשיג מחבר שלו' date='שמומחה ב AMD (שניהם מהנדסי אלקטרוניקה)

[/quote']

שאלה: מזה ממוחה ב- AMD ?!!!!

MotherBoard:Chaintech 7VJDA

לא לוח מדהים במיוחד...

עדיף לוח מוכר עם מוניטין טוב כמו ה- Gigabyte GA-7VTX-H

Processor:AMD Duron Morgan 1.2Ghz

חבל על הכסף, תקנה את ה- 1.1Ghz...

Video Card:Chaintech Nvidia Geforce2 MX200 32MB

שכח מזה... כרטיס אומלל ביותר (הוא מתחרה על התואר של הכרטיס הכי גרוע בארץ), הוא חלש מאוד ומסורס בצורה רצינית, תקנה לפחות GeForce 2 MX400 או GeForce 2 Ti לפי התקציב...

Screen:IIyama Vision Master Pro 452 Flat 19"-2000 NIS-למידע נוסף-www.iiyama.com ו www.iiyama.co.uk

IIyama Vision Master Pro 451 Flat 19"-2400 NIS

שני אלו מסכים יקרים מידי עבור המערכת שלך... אם אתה רוצה "19 אז תקנה את ה- Samsung 959NF המעולה והזול או שתקנה מסך "17 איכותי ותשפר את כרטיס המסך במחשב שלך....

יש אפשרות לשדרג ל

Processor:AMD Athlon XP Palamino-300 NIS

Video Card:Chaintech Nvidia Geforce2 MX400 64MB-100 NIS

MotherBoard:Asus A7V266-E-300 NIS

מעבד - ביזבוז כסף...

כרטיס מסך - שיפור מבורך אבל כמו שאמרתי קודם כדאי לך לקנות כרטיס יותר יקר...

לוח אם - אין צורך, יקר מידי...

פורסם

לי זה נראה כאילו החבר הזה של אבא שלו תקוע עם מלאי חלקים של CHAINTECH והוא מנסה להפטר מהם בכל דרך אפשרית...

פורסם

לי זה נראה כטלין הוא הולך לקנות ב- KSP...

פורסם

The Chaintech's performance is on a par with that of the Asus A7V266-E - they score the same in nearly all the benchmarks

בנצ'מרקים זה לא הדבר החשוב ביותר... אתה לא יכול להסתכל רק עליהם ולומר שהלוח שווה ערך לזה של אסוס.

יש גם עניין גדול מאוד בנוגע לפיצ'רים ויציבות של הלוח...

או במילה אחת: Abit KR7A

פורסם

לי זה נראה כאילו החבר הזה של אבא שלו תקוע עם מלאי חלקים של CHAINTECH והוא מנסה להפטר מהם בכל דרך אפשרית...

נראה לי שאתה צודק !, גם אני חשבתי על זה שקראתי את המפרט.

וחבר'ה, תודה על התשובות, אני נהנית מהידע שלכם - אחלה אתם ! :jump::hi:

פורסם

לי זה נראה כטלין הוא הולך לקנות ב- KSP...

יכול להיות, אני גם יודע שרשת "מחסני מחשב" - אותה חנות מחשבים שמוכרת מחשבים משופצים וכל מיני חלקי מחשב משופצים וחדשים באיכות נמוכה בשביל קברים בעיקר - הביאו לארץ כל מיני חלקים של CHAINTECH ממש בזול. אני יודע את המחיר ליצרן, אבל בטח המחיר דילר שלהם הוא עוד יותר זול.

רק מילה חיובית עליהם: אצלהם אפשר להשיג כל מיני מעבירים וכבלים שונים ממש בזול, אפילו הם יותר זולים מפלונטר, אבל חוץ מהדברים האלה אני לא הייתי קונה שם כלום.

פורסם

בקיצור זה מסתכם במחשב לא משהו

וה-geforce 2 mx בהחלט נותן תמורה מלאה לכסף שלו

לי יש אותו ואני מרוצה ממנו (למרות שאני רוצה יותר זה ברור) אבל זה מה שיש.

פורסם

בקיצור זה מסתכם במחשב לא משהו

וה-geforce 2 mx בהחלט נותן תמורה מלאה לכסף שלו

לי יש אותו ואני מרוצה ממנו (למרות שאני רוצה יותר זה ברור) אבל זה מה שיש.

בטח יש לך MX רגיל או MX400, שהם שניהם כרטיסים מעולים, בסה"כ הCORE של הכרטיס הוא כמו של הGeforce 2GTS רק טיפה יותר איטי, והזכרון הוא SDRAM אבל לפחות 128BIT בשני הכרטיסים האלה, ועם אוברקלוקינג אתה יכול להגיע איתם לביצועים שקרובים מאוד לGTS(תקרא את הכתבה בANANDTECH על אוברקלוקינג לMX). לעומת שני אלו, עומד הMX200 ככרטיס חלש מאוד, היות ויש לו זכרון SDRAM שעובד ב64 ביט, וזה הדבר שמסרס אותה בצורה מוחלטת ואוברקלוקינג כמעט ולא עוזר לכרטיס הכאוב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים