פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים טוב אז ככה שיחקתי שעות בזלדה TP והיתה לי בעיה שניראת כמו יתחממות בכרטיס מסך המסך ניהיה קווים כאלו בילתי ברורים כיביתי והפעלתי מהתחלה וזה יסתדר אז כיביתי תקונסולה כניראה ביגלל היא יתחממה מידי מאוד מצער אותי לדווח על זה אבל זה מה שקרה הWII כרגע בסדר גמור ויש אחריות לשנה אבל לעזזל מה קרה ליצרני הקונסולות בדור הזה?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כמה שעות שיחקת?אולי כדאי לך למקם אותה במקום קריר (מתחת למזגן או ליד חלון פתוח)
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לא יודע, אבל אני מקווה שיוציאו תיקונים (הם ומיקרוסופט בעיקר).למה שלא תקנה קירור?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר לא זוכר אבל היא פעלה הרבה היום כי אין לי מחשב מישלי כרגע אני מקווה שהבעיה לא תחזור או לפחות שיכבדו תאחריות קניתי תקונסולה במטרה בלשחק במשחקים מסוימים כמו זלדה\מאריו\וכו ולא כקונסולה העיקרית המחשב אמור להיות הקונסולה העיקרית אבל בטח לא ציפיתי לבעיות חומרתיות מהתחלה יכול להיות שזה הקומפוננט הלא רישמי ויכול להיות שזה בעיה חומרתית בכל מיקרה אני ישחק פחות כי אני רוצה לסיים את זלדה TP ועוד משחקים לא יודע, אבל אני מקווה שיוציאו תיקונים (הם ומיקרוסופט בעיקר).למה שלא תקנה קירור?אין קירור רישמי אבל אני ישנה תנוחה בימקום שהיא תאמוד היא תישכב אולי זה יפתור תבעיה מילחזור
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אם הקירור בנוי כמו בXBOX עדיף שהיא תעמוד, המאוררים בXBOX בחלק העליון של הקונסולה, ככה שכאשר היא עומדת יש סירקולציה טובה יותר.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לא נתקלתי בבעיה כזו גם אחרי שעות ארוכות מאוד של פעילות.הייתי בודק דווקא את הכבל (אלא אם המיקום של הקונסולה הוא באמת מזעזע ברמות)ליביו
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים יש 2 דברים שאני יכול לחשוב עליהם..1 - אם WII מחובר ל LCD אז יש תופעה שנקראית COMBING.. זה קורה אצלי כשאני רואה טלויזיה וגם לפעמים בWII אבל זה קורה ממש לשניה שרואים נגיד את הכתוביות בטלויזיה או את מריו במשחק עם קווים דקים כאלה..2 - כשחיברתי את הכבל קומפוננט הלא רשמי שלי גם, התקבלו קווים מכוערים במסך וזה היה קבוע.. זה כנראה אבל פגם בקומפוננט.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים לפי דעתי דווקא אולי הכבל השתחרר קצת מהתפיסה בטלוויזיה, ואז שכיבית את הקונסולה נגעת בזה קצת וזה הסתדר.תהדק את הכבל לטלוויזיה.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר היום לא היו לי בעיות בכלל אבל שיחקתי הכי הרבה רק 40 דקות מקווה לטוב
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר היום שיחקתי הכי הרבה שעה ו40 דקות ולא היה אף בעיה (אפשר ליבדוק בתפריט)
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר לא -אבל הבעיה לא מראה סימני חזרה בכלל ככה שאין לי מה לדבר איתם כרגע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.