עבור לתוכן

Light Graffiti

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמיתי זה לא.

לפי התמונה הזאת:

Light_Graffiti_001.jpg

אתה יכול לראות שזה בסה"כ פתיחת צמצם להרבה זמן ו"ציור" עם לד או משהו מאיר חזק באוויר.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי לפי התגובה שלך, לדעתך זה אמיתי או לא?

ולמה לפי התמונה הזאת זה לא אמיתי? היו תמונות יותר מרשימות

פורסם

מה לא הבנת? "אמיתי זה לא."

זה בסה"כ פתיחת צמצם למשך כמה שניות, המצלמה קולטת מה שממולה - אתה מצייר באוויר צורה כלשהי והצלמה רואה את זה כתמונה אחת...

מה אתה חושב שזה?

פורסם

ברור שהוא לא חושב שקיימות דמויות שעשויות מאור :kopfpatsch:

הוא שואל אם ניתן לעשות את זה עם מצלמה (ואיך) או שהשתמשו בפוטושופ וכו'

פורסם
  • מחבר

תראה, לא חשבתי שיש דמויות שעשויות מאור, כמו שעומרי אמר, פשוט רציתי לדעת אם הם עשו את זה כמו שאמרת או בדרכים אחרות[ולא כשרות].

מצד אחד אמרת שזה לא אמיתי, ומצד שני אמרת שנורא פשוט לעשות את זה["אתה יכול לראות שזה בסה"כ פתיחת צמצם להרבה זמן ו"ציור" עם לד או משהו מאיר חזק באוויר."] ככה שלא הבנתי, אם זה כל כך פשוט לעשייה, למה אתה חושב שזה לא אמיתי, ובגלל זה שאלתי שוב..

בכל אופן, איך אתה רואה שזה לא אמיתי?

פורסם

ברור שהוא לא חושב שקיימות דמויות שעשויות מאור :kopfpatsch:

:lol: משעשע..

AIDIVN,

אני רואה את האורות של הרכבים על הכביש מאחורה, זה אור אחד ארוך= צמצם שהיה פתוח מספיק זמן לקלוט אותו עובר מצד אחד לצד שני.

פורסם

זה אמיתי,

כלומר ישירות מהמצלמה ולא סתם פוטושופ.

פשוט משחק של חשיפה ארוכה ופנס.

פורסם

רואים גם את ה- Ghost של העוזר, על רקע המדרכה מאחורי הדמות.

פורסם

שתי שאלות:

1) איך בחלק מהתמונות יש דמויות ברורות ו"קפואות"?

כנראה שהוא העיר אותן עם פלאש קצר

2)איך בחלק מהתמונות הקו לא רציף?

או שזה פנס ולא לד או עריכה פשוטה בפוטושופ

מה שכן זה חזק ואני חייב לנסות

פורסם

רותם אני חושב שאתה מפספס פה את העקרון הבסיסי שעליו פועלת מצלמה.

החישן הוא משטח שרגיש לאור. על מנת שהתמונה תהיה חשופה במצב כזה (תנאי לילה) יש להשתמש בחשיפה ארוכה על מנת להגיע לחשיפה נכונה.

במהלך החשיפה תנועתם של האנשים "מהירה" מידי בכדי שמספיק אור (שגם ככה יש קצת ממנו) יחזור אל החיישן ותיקלט דמות נורמאלית יציבה שאינה נראית כמו רוח.

בקשר לדמויות שהם מציירים, הפנס הוא רב עוצמה ומספק מספיק אור בכדי שהחישן יהיה באותו "קצב" שבו האור נכנס.

אם נעשה השוואה קטנה:

האנשים מחזרים קצת אור ולכן הם נראים כמו רוחות ואילו הפנסים מאירים בחוזקה ולא נעלמים.

פורסם

תקשיבו בלי קשר לאיך זה מצולם (חשיפה מאוד ארוכה וצמצם יחסית סגור לתמונות לילה) זה פשוט מדהים!!! יצירתי בצורה שאמת לא ראיתי כמוה ומדוייק להפליא! פשוט מדהים! הרבה זמן לא ראיתי משהו שגרם לי להתפעל ככה

פורסם

אני יודע טוב מאד איך מצלמה פועלת

דיברתי על זה שבחלק מהתמונות הם כן מוארים ולעומת זאת בחלק מהתמונות כמעט ואין טישוש מהמעט אור שכן חוזר

פורסם

לאנשים שאתה ברור יש 2 הסברים (הסבר לכל תמונה)

בתמונה הראשונה אתה פשוט רואה את הבנאדם כי הוא החזיר מספיק אור (הפנס כניראה האיר אותו)

בתמונה עם הכלב אתה רואה את האדם די מטושטש מה שאומר שהוא עמד שם כל הצילום ופשוט ניסה מאוד לא לזוז ואז גם הוא כמו כל הסביבה החזיר מספיק אור

פורסם

אני צריך להשיג פנס שאפשר להדליק ולכבות עם כפתור

grafitidt9.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים