פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים http://insurance-quotes-for-you.com/Light_Graffiti.html זה אמיתי? ואם כן - איך עושים ?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אמיתי זה לא. לפי התמונה הזאת: אתה יכול לראות שזה בסה"כ פתיחת צמצם להרבה זמן ו"ציור" עם לד או משהו מאיר חזק באוויר.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר לא הבנתי לפי התגובה שלך, לדעתך זה אמיתי או לא?ולמה לפי התמונה הזאת זה לא אמיתי? היו תמונות יותר מרשימות
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מה לא הבנת? "אמיתי זה לא."זה בסה"כ פתיחת צמצם למשך כמה שניות, המצלמה קולטת מה שממולה - אתה מצייר באוויר צורה כלשהי והצלמה רואה את זה כתמונה אחת...מה אתה חושב שזה?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים ברור שהוא לא חושב שקיימות דמויות שעשויות מאור הוא שואל אם ניתן לעשות את זה עם מצלמה (ואיך) או שהשתמשו בפוטושופ וכו'
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר תראה, לא חשבתי שיש דמויות שעשויות מאור, כמו שעומרי אמר, פשוט רציתי לדעת אם הם עשו את זה כמו שאמרת או בדרכים אחרות[ולא כשרות].מצד אחד אמרת שזה לא אמיתי, ומצד שני אמרת שנורא פשוט לעשות את זה["אתה יכול לראות שזה בסה"כ פתיחת צמצם להרבה זמן ו"ציור" עם לד או משהו מאיר חזק באוויר."] ככה שלא הבנתי, אם זה כל כך פשוט לעשייה, למה אתה חושב שזה לא אמיתי, ובגלל זה שאלתי שוב..בכל אופן, איך אתה רואה שזה לא אמיתי?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים ברור שהוא לא חושב שקיימות דמויות שעשויות מאור משעשע.. AIDIVN, אני רואה את האורות של הרכבים על הכביש מאחורה, זה אור אחד ארוך= צמצם שהיה פתוח מספיק זמן לקלוט אותו עובר מצד אחד לצד שני.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים זה אמיתי,כלומר ישירות מהמצלמה ולא סתם פוטושופ.פשוט משחק של חשיפה ארוכה ופנס.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים שתי שאלות:1) איך בחלק מהתמונות יש דמויות ברורות ו"קפואות"? כנראה שהוא העיר אותן עם פלאש קצר2)איך בחלק מהתמונות הקו לא רציף?או שזה פנס ולא לד או עריכה פשוטה בפוטושופמה שכן זה חזק ואני חייב לנסות
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים רותם אני חושב שאתה מפספס פה את העקרון הבסיסי שעליו פועלת מצלמה. החישן הוא משטח שרגיש לאור. על מנת שהתמונה תהיה חשופה במצב כזה (תנאי לילה) יש להשתמש בחשיפה ארוכה על מנת להגיע לחשיפה נכונה. במהלך החשיפה תנועתם של האנשים "מהירה" מידי בכדי שמספיק אור (שגם ככה יש קצת ממנו) יחזור אל החיישן ותיקלט דמות נורמאלית יציבה שאינה נראית כמו רוח.בקשר לדמויות שהם מציירים, הפנס הוא רב עוצמה ומספק מספיק אור בכדי שהחישן יהיה באותו "קצב" שבו האור נכנס. אם נעשה השוואה קטנה:האנשים מחזרים קצת אור ולכן הם נראים כמו רוחות ואילו הפנסים מאירים בחוזקה ולא נעלמים.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים תקשיבו בלי קשר לאיך זה מצולם (חשיפה מאוד ארוכה וצמצם יחסית סגור לתמונות לילה) זה פשוט מדהים!!! יצירתי בצורה שאמת לא ראיתי כמוה ומדוייק להפליא! פשוט מדהים! הרבה זמן לא ראיתי משהו שגרם לי להתפעל ככה
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים אני יודע טוב מאד איך מצלמה פועלתדיברתי על זה שבחלק מהתמונות הם כן מוארים ולעומת זאת בחלק מהתמונות כמעט ואין טישוש מהמעט אור שכן חוזר
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים לאנשים שאתה ברור יש 2 הסברים (הסבר לכל תמונה)בתמונה הראשונה אתה פשוט רואה את הבנאדם כי הוא החזיר מספיק אור (הפנס כניראה האיר אותו)בתמונה עם הכלב אתה רואה את האדם די מטושטש מה שאומר שהוא עמד שם כל הצילום ופשוט ניסה מאוד לא לזוז ואז גם הוא כמו כל הסביבה החזיר מספיק אור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.