פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים שלום לכולםאני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלוםיש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mxשיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whateverבקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים)אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס2. agp או pci-e?אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות?תודה[br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים קודם כל למה החלטת שאתה צריך כרטיס מסך? אם המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד אין לך צורך בשדרוג.2. agp או pci-e?זה תלוי בלוח האם שברשותך.עם חריגה של כ150 ש"ח אתה יכול לקנות X1950GT הוא מאוד משתלם.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר אהה שכחתי..טוב אני רוצה לשחק זאת הסיבהולגבי הלוח אם ציינתי כבר שזה ASUS M2N-MXלדעתי יש בו את 2 היציאותד"א אם מישהו יכול להוסיף רשימה קצרה של משחקים שתרוץ על המחשב שלי בכיף עם כרטיס חדש אני אודה לוזה גם פקטור בהאם לקנות בכלל או לאכי אני רואה נגיד טריילרים של gta 4 או alan wake ובכלל לא נראה לי שהם יעבדו אצלי בלי קשר לאיזה כרטיס מסך אני אקנה
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים ולגבי הלוח אם ציינתי כבר שזה ASUS M2N-MXלדעתי יש בו את 2 היציאותיש לך PCI-E.ד"א אם מישהו יכול להוסיף רשימה קצרה של משחקים שתרוץ על המחשב שלי בכיף עם כרטיס חדש אני אודה לוזה תלוי בכרטיס המסך שתקנה.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים איזה מעצבן אתה... ככה אתה מתייחס למי שעונה לך ? אז לא מגיע לך לקבל תשובה. בפעם הבאה תקבל אזהרה על התנהגות לא הולמת. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.