פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים יש לי כרגע שני wiimote ונונצ'ק 1 ,חבל לי סתם לקנות עוד נונצ'ק אם לא יהיה לו שימוש ...איזה משחקים דורשים 2 נונצ'קים במצב 2 שחקנים? (חוץ מהאגרוף בsports)תודה
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים הרבה כל המשחקי ספורט הרצינים כל הFPS הרצינים ועוד ועוד ועוד רק משחקים פשוטים עושים שימוש רק בשלט
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אני קניתי 4 שלטים ו4 נונצ'קים.. יצא לי להשתמש ב4 שלטים בו זמית כמה פעמים, אבל ב4 נונצ'קים לא.. רק ב2 מהם..יש לי אחד עדיין סגור לא פתחתי אותו, ואחד התקלקל אז פתחתי עוד אחד.. אבל תיקניתי את זה שחשבתי שהתקלקל אז יש לו 3 נונצ'קים ואני משתמש רק ב2 בו זמנית..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר אתם יכולים לתת לי דוגמאות למשחקים שיש בהם שימוש ל2 נונצ'קים בו זמנית?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כל משחקי המכות לשני שחקניםכמו: bleach, gealty gear, soulcalibur legends שעומדים לצאת עוד מעט ומורטל קומבטרזידנט איוול החדש שיצא תהיה לו אפשרות לשני שחקנים, מריו סטרייקס ועוד כל מיני
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים תקנה אחי. אני הזמנתי מפליי אסיה בדואר אויר. הגיע תוך שבוע וחצי במחיר של 140 שקל בערך. שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.