עבור לתוכן

השוואה בין רסיבר +רמקולים לATP3

Featured Replies

פורסם

שלום ,

קראתי רבות כאן בפורום על הATP3 והבנתי שהוא פחות או יותר חביב הפורום.

כרגע למחשב שלי מחובר רסיבר של JVC אשר אליו מחוברים שני רמקולים של חברת KODA (כן כן מה לעשות...)

שומעים לפי דעתי די סביר והמטרה העיקרית היא מוזיקה .

רציתי לדעת האם רמקולים של ALTEC LANSING יתנו לי תוצאה טובה יותר ?

ושאלה נוספת האם ניתן איכשהוא לחבר אותם למחשב דרך הרסיבר או שהחיבור הוא ישירות אל כרטיס הקול בלבד ?

תודה

פורסם

על פי מה שהבנתי, יש להם מגבר משלהם ;)

פורסם

אין דבר כזה רמקולים למחשב בלי מגבר, הכ.קול לא יזיז שום דבר מעבר לאוזניות.

עם KODA רצפתיים אתה תקבל עוצמה הרבה יותר חזקה, אבל ה-ATP3 יתנו לך סאונד הרבה יותר איכותי.

תבחר מה שיותר חשוב לך.

בקשר לעוצמה זה תלוי בדגם של ה-KODA, כמו שרשמתי קודם הכוונה שלי היא לרצפתיים הסטנדרטיים שמוכרים הרבה בארץ, יש להם גם מדפיים מאוד חלשים ועוד כמה דגמים שלא שמעתי (ואני לא ממש מצטער על זה).

פורסם
  • מחבר

מדובר במדפיים של KODA שנרכשו לפני כחמש שנים. אבל האם המגבר של JVC לא יתן לי תפוקה טובה יותר מאשר של ה ATP3?

פורסם

אני בטוח שהווליום המקסימלי שלהם יהיה יותר גבוה מה-ATP3 השאלה כמה תוכל להגביר אותם בלי שהם יעוותו את הסאונד.

פורסם

תשמע בעצמך את הATP3 ותחליט אם הם טובים יותר בשבילך.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה לשלך!

היה לי שני ריצפתיים של eltax עם איזה שהו מגבר! שמעו ממש טוב והעוצמה הייתה די גבוה!

נשרף המגבר החלטתי לקנות את ה ATP3 בהתחלה גם חשבתי בטח אני יתאכזב והם יהיו חלשים ולא איכותיים!

אבל אחרי ששמעתי אותם לא האמנתי!!!!

כאלה קטנים זולים מסוגלים להגיע לעוצמות די גבוהות שמספיקות בהחלט!!! אני גם שומע גבוה!

הסאב שלהם נותן באסים מעולים והאיכות שלהם הרבה אבל הרבה יותר טוב משל ה eltax! פתאום אני שומע צלילים שלא ידעתי שהיו !

במחיר כזה אין להם חסרונות !

לפי דעתי הם יתנו לך הרבה יותר איכות מהרמקולים שיש לך עכשיו עוצמה אני לא בטוח שהם יתנו יותר אבל יש להם בהחלט עוצמה גבוה ומספקת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים