פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים זה בדיוק אותו מעבד, רק שבתצורת BOX, אתה מקבל אותו באריזה עם מאוורר וחוברות שונות, בעוד שבתצורת tray אתה מקבל רק את המעבד עצמו.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים האם יש הבדל מחירים בין ה-BOX ל-TRAY ?כי אני יתקין את ה-BT על ה-Q6600 ככה שאני לא צריך את הקירור סטוק של אינטליש מצב שהחנות תמכור לי תצורת TRAY ?כי מה שיש להם באתר זה תצורת BOX
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים קח הנחה לא מאומתת ששמעתי מכמה מקורות שונים.א. מעבד OEM לא עובר את אותן בדיקות איכות שמעבד RETAIL עובר ומהניסיון שלי עם מעבדי AMDמשום מה מעבדי BOX עשו OC שלא בערך למעבדי TRAY (מובן שיש יוצאי דופן , אני מדבר על הרוב שהיו לי לפחות.)ב. רוב הסיכוי שתקבל מעבד TRAY עם מדבקה מחורבנת של היבואן מה שלא קורה ב BOX.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים ההזמנה של המעבד והלוח אם הגיעו הרגע קיבלתי את המעבד בתוך הקופסה של הלוח אםבלי שום חוברת עם קירור של XI5-9JDSA-0L CoolerMaster זה TRAY ?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אפשר גם להסתכל באתר של אינטל:http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ProcFam=2774&sSpec=&OrdCode=במעבד Q6600 מסטפינג B3 מופיע SL9UM בשם במעבד (על הקופסא ואולי גם על המעבד עצמו), ובמעבד Q6600 מסטפינג G0 מופיע SLACR בשם המעבד.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים קח הנחה לא מאומתת ששמעתי מכמה מקורות שונים.א. מעבד OEM לא עובר את אותן בדיקות איכות שמעבד RETAIL עובר ומהניסיון שלי עם מעבדי AMDמשום מה מעבדי BOX עשו OC שלא בערך למעבדי TRAY (מובן שיש יוצאי דופן , אני מדבר על הרוב שהיו לי לפחות.)ב. רוב הסיכוי שתקבל מעבד TRAY עם מדבקה מחורבנת של היבואן מה שלא קורה ב BOX.המליצו לי על Intel Core 2 Duo E6550 Box איך אפשר לוודא שאכן אני אקבל את זה?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים המליצו לי על Intel Core 2 Duo E6550 Box איך אפשר לוודא שאכן אני אקבל את זה? לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה.אם אתה מקבל את המעבד בקופסה שלו, אז הוא BOX. אם אתה מקבל רק את המעבד, בלי קופסה, בלי קירור מקורי של אינטל, ולמעשה בלי שום דבר אחר - קיבלת מעבד TRAY.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.