עבור לתוכן

החדשות הגדולות של השבוע? (06 אוקטובר 2007)

מהי לעדכתם הידיעה הכי מרגשת של השבוע? 1,866 הצבעות

1. 1. מהי לעדכתם הידיעה הכי מרגשת של השבוע?

• גירסאת 40GB של PS3
    • X360 HALO EDITION מקבל RROD
    • BUNGIE נפרדת ממיקרוסופט
    • קרירין קנה (סוף סוף) Wii

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ללא ספק - קרירין :lol:

פורסם

קודם כל מי המלך? ;D

שנית לדעתי זה ככה מקום ראשון -

PS3 40 גיגה בגלל ההורדת מחיר הגדולה

מקום שני RROD לגירסאות החדשות של ה360-יש לזה הרבה משמעות

מקום שלישי הפרידה של BUNGIE

ומקום רבעי הWII שלי

פורסם
  • מחבר

חח נראה עד סוף השבוע הזה מה הקהל יחליט ::)

נראה לי עכשיו אני כל סוף שבוע יעשה סקר כזה... דווקא רעיון טוב לא? ;D

פורסם

אין חדשות יותר גדולות מאשר הפאנבוי הראשי של נינטדו סופסוף קונה WII :smile1:

פורסם

קרירין קנה (סוף סוף) Wii :lol:

ללא ספק החדשה המרעישה ביותר.

אני חושב שהגיע הזמן שליד שם המשתמש שלו יהיה כתוב:

בעליו המאושרים של ה WII

HWZone Certified

וברצינות, אני שמח על הפרידה של Bungie ממיקרוסופט. (פחות מעניינות אותי קונסולות, יותר מעניינות אותי חברות משחקים והחופש היצירתי שלהם, והעובדה שהם משתחררות מגופים שחולבים את המותגים שלהם)

פורסם

קרירין קנה (סוף סוף) Wii :lol:

ללא ספק החדשה המרעישה ביותר.

אני חושב שהגיע הזמן שליד שם המשתמש שלו יהיה כתוב:

בעליו המאושרים של ה WII

HWZone Certified

וברצינות, אני שמח על הפרידה של Bungie ממיקרוסופט. (פחות מעניינות אותי קונסולות, יותר מעניינות אותי חברות משחקים והחופש היצירתי שלהם, והעובדה שהם משתחררות מגופים שחולבים את המותגים שלהם)

אתה מודע לזה שזה לא משנה שום דבר? לMS יש בלעדיות מוחלטת על הפצת כל המשחקים שבאנג'י תפתח בעתיד.

כמפיצה הזכויות על כל מותג עתידי עוברות אליה, והיא בוחרת לאיזה פלטפורמות להפיץ את המשחק.

בדיוק כמו עם GOW וEpic הזכויות על GOW שייכות לMSGS ולא לEPIC, בגלל זה הוא מעולם לא יראה אור לPS3.

אחרי כל כותר של HALO באנג'י הפסידה עובדים שלהם נמאס לעבוד תחת MS, ככה MS מקבלת חברה "שמחה ועליזה" ונשארת עם כל הזכויות למשחקים שלה.

אז היא אולי תרוויח קצת פחות כסף כי יותר כסף יפול בין הכסאות כאשר באנג'י היא לא חטיבה של MSGS, אבל מצד שני היא שומרת על זכויות הפצה בלעדיות לאחת מחברות המשחקים החדשניות ביותר בשוק.

ובשונה מרוב ההפרדיות גם את הקניין הרוחני לHALO ולא רק לTrademarks שלו, ככה שנשאר לה מותג שמן לסחוט ממנו, והסחיטה נמשכת, משחק אסטרטגיה, טרילוגיית סרטים, שמועות על MMO ועוד...

פורסם

אבל שינוי יתרחש במידה וbungie יקימו סטודיו חדש תחת שם חדש, נכון? די קיוויתי שזה יהיה המקרה, אבל אני לא מספיק בעניינים לגבי אופי הפרידה שלהם ומה התוכניות, אם יש בכלל, לעתיד (אני אפילו לא יודע אם כל עניין הפרידה הוא יותר משמועה).

יש מכשולים מיוחדים שימנעו מדבר כזה לקרות?

פורסם

Bungie קנו את עצמם מMS, אבל MS עדיין מחזיקה בכרבע ממניות החברה, ויש לה חוזה בלעדי על הפצת כל משחק עתידי שלהם.

וזה לא שמועה זה הוכרז רשמית.

KIRKLAND, Wash. Oct. 5, 2007 Bungie and Microsoft Corp. today announced a plan for Bungie Studios, the developers of Microsofts Halo franchise, to become a privately held independent company, Bungie, LLC, in which Microsoft will hold a minority equity interest. As part of this transaction, Bungie and Microsoft have forged a deep and long-term development and publishing relationship focused on the continued success of the Halo franchise. It is also the intent of both parties to expand their partnership to include new IP created and owned by Bungie.

כמו שנאמר נפרדו, לMS יש החזקה מסויימת בחברה, ולשתי החברות חוזה לטווח ארוך להמשך פיתוח סדרת HALO, וכל פיתוח עתידי של Bungie.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהם יוציאו עוד משחקים מעולים ולא ינסו לחלוב את מותג הHALO כמו מפגרים.

ואולי גם יחליטו סוף סוף להוציא משחקים למחשב (לפי הערכתי הם יכלו להרוויח עוד כמה מיליונים מהכנסות למחשב).

יהיה מעניין לראות משהו שדומה לHALO יוצא לPS3... זה יהיה כמו דקירת סכין בגב של MS :lol:

פורסם

הם מוציאים משחקים למחשב רק באיחור גדול

הילו 1-2 יאו למחשב

פורסם
  • מחבר

אני לא מחשיב את הילו 1 ו-2 בגלל שעד שהם יצאו למחשב אף אחד כבר לא רצה לשחק בהם...

פורסם

אני מקווה שהם יוציאו עוד משחקים מעולים ולא ינסו לחלוב את מותג הHALO כמו מפגרים.

ואולי גם יחליטו סוף סוף להוציא משחקים למחשב (לפי הערכתי הם יכלו להרוויח עוד כמה מיליונים מהכנסות למחשב).

יהיה מעניין לראות משהו שדומה לHALO יוצא לPS3... זה יהיה כמו דקירת סכין בגב של MS :lol:

אתה עדיין לא מבין שהם לא יכולים? יש לMS זכויות בלעדיות להפצת כל IP של Bungie. רק אם MS מסרבת הם יכולים לפנות למפיצה אחרת.

כמפיצה לMS יש את המילה האחרונה לאיזה פלטפורמה המשחק הזה מופץ.

והם עובדים על עוד משחק HALO, שיעסוק בתקופה שבה עוסקת הטרילוגיה של פיטר ג'קסון.

פורסם
  • מחבר

אז שMS יסרבו ושימצאו מפיץ אחר למשחק... אני בטוח שכל חברה שמפיצה משחקים בשוק תקפוץ על BUNGIE כמו חנון מחשבים על 8800ULTRA.

פורסם

GEARBOX (הידוע מ - OPPOSING FORCE - ההרחבה המעולה ל - HK ומסדרת BIA ובעתיד BORDERLANDS) עשו את הפורט של HALO למחשב, שהיה פורט מוצלח למדי.

איזו חברה עבדה על הפורט של HALO 2 ? (הבנתי שהוא פחות מוצלח ביחס לזמנו מאשר הפורט של HALO הראשון)

פורסם
  • מחבר

GEARBOX (הידוע מ - OPPOSING FORCE - ההרחבה המעולה ל - HK ומסדרת BIA ובעתיד BORDERLANDS) עשו את הפורט של HALO למחשב., שהיה פורט מוצלח למדי.

איזו חברה עבדה על הפורט של HALO 2 ? (הבנתי שהוא פחות מוצלח ביחס לזמנו מאשר הפורט של HALO הראשון)

לא שזה משנה... לדעתי גם הפורט של המשחק הראשון היה גרוע במיוחד בזמנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים