פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אני לא הבנתי משהו בקשר לתוכנה הזו שעושים גיבוי לדיסק איך אפשר לעשות גיבוי אם אין מקום בשאר המחיצות בבקשה\עזרה למבינים
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מה נראה לך?תפנה מקום בדיסק.ואם אין לך מקום בדיסק, אני מניח שלא כדאי לך לעשות GHOST.... הכי טוב לעשות GHOST על התקנה נקייה של ווינדווס.אם אין לך מקום על ההארד דיסק, הוא מלא בדברים, וחבל לעשות לזה גיבוי, כי ככה גם הקובץ של הגיבוי יתפוס המון המון מקום.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר ועם הגוס אפשר להתקין מערכת חדשה?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 19:56:56ועוד שאלה עם הגוסט אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים GHOST פשוט עושה גיבוי להארד דיסק שלך.מה זאת אומרת אם אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אם יש לך צורב, אפשר לבצע גיבוי ישירות לדיסק. גם אם הגיבוי גדול מדיסק, תוכל לחלק אותו למספר חלקים. לא הכי מומלץ, וגם מותנה בזיהוי הצורב שלך ע"י התוכנה, אבל בהחלט עובד.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר הכוונה אם הווינדוס קורס או פשוט לא עולה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת בנורטון ליצור דיסקט איתחול ועוד שאלה אתה לא יודע שעםגוסט אפשר לעשות את זה?
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים לי יש GHOST 12 ואפשר לעשות ממנו BOOT.אתה צריך לבדוק בעצמך אם אפשר לעשות BOOT. לא בכל הגרסאות אפשר.אני מניח שאם הדיסק מקורי אז אפשר, אבל תבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.