עבור לתוכן

עזרה | יש בעיה שיושבת לי בראש ואני לא מצליח ל&

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם..

אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium

וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה:

ex.jpg

עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה:

ex2.png

מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?..

תודה וסליחה על הסיבוך חח..

מחכה לתשובה..

תודה יום טוב.

פורסם

אל תשבור את הראש, הדרך לעשות את זה היא לא כמו באקס פי, אם על זה אתה שובר את הראש.

בוסטה עושים את זה דרך הרגיסטרי.

צור קובץ עם סיומת REG, פתח אותו באמצעות NOTEPAD ותרשום בפנים:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation]
@=""
"Logo"="C:\\Windows\\system32\\oemlogo.bmp"

תעשה מפה העתק הדבק לבפנים.

OEMLOGO.BMP זו התמונה שאתה רוצה לשים. רק תוודא שאתה שם אותה במקום הנכון, במקרה הזה זה מוגדר להיות ב C:\windows\system32

פורסם
  • מחבר

אחי עשיתי מה שאמרת לי יצרתי קובץ REG עם מה שהבאתה לי קראתי לתמונה על השם שכתבת הרצתי את זה וזה לא מראה לי את התמונה.. והכנסתי את התמונה ל system 32..

פורסם

הסמל המקורי מופיע רק במערכות עם גרסאת OEM?

פורסם
  • מחבר

זה סמל שבא עם מחשב שאתה קונה מהחנות החברה שאתה קונה ממנה תמחשב עם ווינדוס OEM היא שמה את הסמל שלה כפירסום ואני רוצה לדעת איך עושים את זה... Shlompy עשיתי מה שאמרת וזה לא הצליח.. תעזור לי בבקשה...

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי באמת מדריך טוב זה הוסיף לי כזה את היודע פרטים תמיכה וכאלה אבל רק את התמונה זה לא הוסיף...:(

פורסם

1.שמת את התמונה ב system32?

2. שלא תהיה יותר מ 120X120

3.תעבור שוב על המדריך, אתה לא עושה משהו נכון..

פורסם
  • מחבר

עשיתי הכל נכון חוץ מהקטע שהתמונה הייתה על 130 X 130 אז עכשיו הכל הסתדר אחי זה עובד תודה רבה רבה רבה. באמת תודה עזרת לי המון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים