עבור לתוכן

בעית התחשמלות בעת נגיעה במארז

Featured Replies

פורסם

אחרי חודשים שלא חיברתי את המחשב הישן החלטתי לחבר אותו שנית

וכאן ישנו קטע מוזר

בעת נגיעה במארז או במקלדת אני מתחשמל

לא יודע למה

מה שאני יודע שכבל הארקה מחובר ותקין

יש עוד סיבות לחשמל הסטטי הזה?

פורסם

נס הלבדוק במארז אם אין איזה משהו מתכתי שקשור לחשמל שנוגע בו,נסה להעביר שקע ,ואם אין לך כוח לנסות דברים אחרים פשוט תחבר כבל חשמלי למתכת של המארז ותדאג שהצד השני של הכבל יהיה חשוף ויגע ברצפה

פורסם
  • מחבר

הנחתי שני סרגלים ממתכת מהמארז על הרצפה ולא עזר

עכשיו שמתי לב שההתחשמלות נובעת מאחד הפתחי איוורור של המארז

זה אומר משהו?

פורסם

אני גם מחכה לתשובה, כי לא משנה מה אני עושה יש חשמל

פורסם

הסיבה יכולה להיות בעיה בהארקת החשמל בבית.

מה עושים? מבקשים *ממישהו שמבין* לבדוק בעזרת טסטר חשמלי (בזהירות!) את נקודת ההארקה בשקע.

יתכן שגם בנקודות האחרות בבית יש בעיה, כך שהעברת המחשב לנקודה אחרת זו לא בדיקה טובה.

אם נמצא זרם חשמלי בנקודת ההארקה צריך לקרוא לחשמלאי שיבדוק את החשמל בבית.

פורסם

או בקיצור , לפנות למומחים , ולבזבז כסף, - לא כדאי

פורסם

מה לא כדאי?

עדיף להתחשמל ולמות או שתיווצר שריפה או מה לא?

נסה להחליף ספק כוח, אם זה לא עוזר קרא לחשמלאי

פורסם

למות מחשמל סטטי?! ואין סיבה להחליף ספק זה יכול ליהיות גם הוא אבל עוד מיליון דברים ליפני

פורסם

זה לא חשמל סטטי... גם אני חשבתי, אבל... התחשמלתי פעם אחת מחשמל בבית וזה היה אותו דבר כמו המחשב - בדיוק (לא, ולא מתים מזה אלא אם כן היד נסגרת על החשמל ואתה לא יכול לפתוח אותה...).

פורסם

המחשב מחובר להארקה? לכל חשמל שלו יש 3 פינים רגילים ולא איזה משהו גרמני עם מתאם? לשקע חשמל יש הארקה?

פורסם

למות מחשמל סטטי?! ואין סיבה להחליף ספק זה יכול ליהיות גם הוא אבל עוד מיליון דברים ליפני

אתה כותב פה הרבה שטויות.

בכל מקרה אם זה הרבה דברים אחרים תתחיל להציע מר "שקע חשמלי שמחשמל מנגיעה בו לא מזיק"

פורסם

אפשר למשל לנתק כל מכשיר חשמלי כדי ליבדוק אם אחד מה מכשירים האחרים עושה את זה , אפשר ליבדוק אם כל החיבורים מחוברים כמו שצריך , ועוד, כל זה ליפני החלפת ספק... :kopfpatsch:

פורסם

הכוונה שלי היתה, אם יש עוד מחשב בבית, לנסות להצליב ספקים. או פשוט לחבר את המערכת השניה לאותו השקע ולראות מה קורה.

מצטער שלא ההיתי מספיק ברור.

ההיתי אומר שזה מאד חשוב לבדוק את הנושא, חוסר הארקה בבית זה לא צחוק. (זה לא שם ליופי)

פורסם

סיכויים גבוהים שיש לך בעיה ברשת החשמל הביתית או לפחות בשקעים בחדר.

תזמין חשמלאי מוסמך.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה.

בכל זאת זה מפתיע אותי שזו בעיית חשמל כי עד לפני כמה חודשים המחשב היה באותו חדר ולא קרתם שום התחשמלות

יכול להיות זה בגלל שהחלפנו שם מנורה בחדר קרה משהו? יש קשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים