עבור לתוכן

דיווח גדול-מחירי הPS3 יורדים משמעותית +גירסת ה40 גיגה הוכרזה

Featured Replies

פורסם
Sony UK confirms 60GB PS3 price-cut, new £299 40GB SKU lacking backwards compatibility

Sony UK has confirmed that it is to lower the price of its PS3 starter pack by £75 so the price will now be £349 instead of £425. Moreover, they have confirmed that they will introduce the 40GB PS3 SKU at a price of £299 which is the same price as the Xbox 360 Elite but the new revision will only feature two USB ports and comes without a multi memory card port and lacks backwards compatibility. All the new pricing/models will kick in from October 10th.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21503

הכשיו זה מילחמה

מעניין מה מיקרוסופט תעשה אחרי שכבר הורידה מחיר לא מזמן

אני לא דואג לנינטנדו בכלל

אבל אם היתי בעל 360 היתי מתחיל לידעוג

במחירים כאלו לערכתי הPS3 יוכל את ה360 בקריסמס הקרוב

פורסם

וואלה נשמע גדול! :yelclap:

צריך לקנות את הקונסולה באירופה או בארה"ב כי המחירים בארץ מטורפים.

פורסם
  • מחבר

גם בארץ בטח ירד

אני אולי יקנה עוד שנתיים

בכל מיקרה סוני עושה עבודה מצוינת בזמן האחרון

פורסם

יופי ,שמח שעשיתי צעד נבון שחיכיתי בסבלנות ולא נסחפתי עם כל ההייפ....

עכשיו אוכל לשים PS3 ליד ה - 360 שלי :lol:

פורסם

הלוואי היה לי עוד שנתיים... עוד שנתיים משחקי וידאו בכלל יהיו הדבר האחרון על הראש שלי.

אגב, תזכירו לי, כמה זמן לקח עד שמחיר הPS2 נהיה שפוי בזמנו?

פורסם
  • מחבר

הוא היה בהתחלה ב300$ בארצות הברית

אם כרטיס זיכרון +משחק קרוב ל400$

פורסם

PS3 בלי תמיכה לאחור..? על איזה משחקים הם בונים בדיוק..?

פורסם
  • מחבר

במהלך 2008 צריכים להגיע הרבה משחקים

רובם מולטיפלטפורם אבל עדין לPS3 יש שוק עולמי ולא מצומצם לארצות הברית+אנגליה

פורסם

אוקה נגיד אני קונה למישהו PS3 לקריסמטס. מה בדיוק לאמר לו? חכה ל2008, יהיו משחקים טובים, בנתיים תוכל להנות מכל 20 המשחקים שיצאו עד עכשיו לפס3...

פורסם

תוכל להנות מNINJA GAIDEN , או מTONY HAWK , או מRFOM , או מDIRT המצוין , או מOBLIVION (שיקח לך שנה לגמור) , או ממוטורסטורם , או מFIFA , או מאחד מ4 משחקי הכדורסל שיצאו ... קיצר, לא ממש חסרים משחקים טובים.

ליביו

פורסם

חבל שחוץ מהרשימה שלך, אין משחקים.

צמע אני גם חושב שבשלב מסוים לPS3 תהיה ספריה מכובדת ביותר של משחקים בלעדיים טובים. אבל כרגע, אם מוריד את התמיכה לאחור, לפס3 יש כמות משחקים זעומה יחסית למתחרים.

פורסם

איזה מזל שחיכיתי... אני רק מחכה שההורדת מחיר של ה-60 ג'יגה תגיע לחנויות בארץ... ואז אני אקנה כנראה.

מישהו מעריך כמה שווה 100 יורו במחיר של הארץ? קודם ה-60 ג'יגה עלה 600 יורו וה-PS3 עלה 4400.

עכשיו הוא עולה 500 יורו (ה-60 ג'יגה) כמה לדעתכם יהיה המחיר בארץ?

פורסם

באמת מעניין כמה ה - 40GB יתומחר בארץ...

פורסם

הירידה היא רק בבריטניה?

והם לא באמת מורידים את המחיר כל כך כי הם הוציאו שלט אחד מהחבילה אז בכל מקרה הערך של הקונסולה זול יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים