עבור לתוכן

עזרה בהחלפת לוח אם ASUS P5b800 שנשרף בלי להחליף זכרונות, כ. מסך ופנטיום D820

Featured Replies

פורסם

הזהירו אותי ולא שמעתי.. הלוח הזה של אסוס P5B800 עם הצ'יפסט של VIA.. בקושי שרד לי שנה וקצת ותמיד אין אחריות כשצריך..

בקיצור, חייב לקנות לוח אחר אבל בלי להחליף זכרונות (DDR 2G), כרטיס מסך AGP ומעבד פנטיום D820 סוקט 775.

התוכלו בבקשה להציע לי משהו איכותי שלא יקרע לי את הכיס?

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך שם?

כי הדבר היחידי שמגביל אותך זה ה AGP הזה..

ואם תוכל לפרט טיפה יותר על הזיכרנות...

כמה אתה מוכן להשקיע? אם אני מבין נכון זה פשוט הוצאה שהיא חובה כדי שהמחשב יחזור - אז אין סכום? כמה על העתיד אתה חושב? (שידרוגים..)

אתה תמיד יכול לקחת לוחות מעבר של Asrock שתומכים גם בDDR1 וגם ב 2, גם AGP , וגם PCI-E....

לדוגמה זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713

370 שקל, יתאים לכל החלקים שיש לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

הרעיון שלך טוב, אבל הוחלט להסתכל קצת קדימה ולעשות שידרוג משמעותי יותר מהנדרש.

לקחתי לוח של גיגבייט עם צ'יפסט G33 ושידרגתי את הזכרונות ל-DDR2.

תודה להענותך suBarel.

פורסם

:xyxthumbs:

איזה לוח בחרת?, סתם לידע כללי...

פורסם

וגם אני שואל: איזה לוח יש לג'יגביט עם עם G33 ו-AGP? אני צריך משהו דומה.

פורסם

וגם אני שואל: איזה לוח יש לג'יגביט עם עם G33 ו-AGP? אני צריך משהו דומה.

AGP מת בערך בתקופת 945, ככה שבG33 (שמגיע עם כרטיס מסך בכלל) אין אותו בכלל........

היום יש PCI-Express 16..

פורסם

טוב , זה גם מה שאני יודע אבל לפי הדרישות של hugo123 לנצל את ה-AGP שלו חשבתי שהוא מצא משהו.

פורסם
  • מחבר

הלוח של ג'יגבייט שבחרתי כולל בתוכו בקר גרפי של אינטל (3100 שתואם אפילו לDX10), כך שברור שויתרתי על ה-AGP שבסה"כ מאט ביצועים בהשוואה לבקר שנמצא on board.

הסיפור היה להחליט על מה לוותר (או על מה להוציא יותר כסף) על זכרונות איטיים בהשוואה להיום, או על כרטיס גרפי AGP שגם הוא איטי בהשוואה לאלה עם ה-PCI-E.

בסוף נכנעתי גם וגם... אין ברירה אם רוצים להתקדם ולדעתי, זו היתה הזדמנות, אפילו שלא היתה מתוכננת.

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה! :yelclap:

פורסם

הלוח של ג'יגבייט שבחרתי כולל בתוכו בקר גרפי של אינטל (3100 שתואם אפילו לDX10), כך שברור שויתרתי על ה-AGP שבסה"כ מאט ביצועים בהשוואה לבקר שנמצא on board.

רק שיהיה לך ברור - כל כרטיס מסך חיצוני, גם כזה ב AGP, יהיה עדיף מבחינת ביצועים על כל כרטיס מסך מובנה. זאת אומרת שלא בטוח שתרגיש שיפור במשחקים, וייתכן שמהירות המשחקים תהיה נמוכה יותר מאשר עם כרטיס ה AGP. מצד שני, עכשו יש לך את האפשרות לקנות (בעתיד) כרטיס מסך מתקדם מסוג PCI-E.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים