עבור לתוכן

בעיה שיש לי כבר הרבה זמן

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט.

כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי:

-אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 20 דקות עד שהטמפ' תהיה נמוכה יותר ורק אז הWINDOWS מצליח לעלות).

-העברת קבצים איטית מאוד, לדוגמא: להעביר קובץ ששוקל 2.7 GB מהכונן DVD לקח בערך 20 דקות + באוטו זמן לא יכולתי לעשות כלום - כל דבר שניסיתי לעשות הWINDOWS סגר ונתן את ההודעה עם ה'אל תשלח/שלח דו"ח שגיאות'.

יש לציין שאני משתמש בWIN XP SP 2 מקורי ומעודכן וגם באנטיוירוס NOD32 מקורי ומעודכן (הNOD32 לא מזהה שום וירוס).

אז מה שאני רוצה לשאול אתכם:

האם שמעתם על כזה וירוס?? למען האמת זה עדיין נראה קצת לא הגיוני שזו לא בעיית תוכנהכי המנהל משימות מראה שימוש במעבד של 0-5& במצב IDLE אבל, כאמור, אחרי הרבה פירמוטים ומחשב חדש זה פשוט לא יכול להיות משהו אחר. יכול להיות שזה לא וירוס אלא בעיית תוכנה אחרת?

יש הצעות? ???

פורסם

א. אתה יכול לנסות לאפס את הביוס

ב. יכול להיות שהמעבד שלך פשוט מתחמם בגלל שהקירור לא טוב, אולי המשחה טרמית לא מרוחה כמו שצריך.

ג. תבדוק את המהירות של המאוורר של המעבד ותעדכן פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים