עבור לתוכן

DirectX10 - איפה משיגים?

Featured Replies

פורסם

אם לא היה לך DX10 ואם היית בודק במשחק ולא היה נותן לך מצב DX10 (כמו ביושוק) אז אני הייתי מינוס של בטריה.

נו באמת, אתה כבר עם ויסטה אז הסיכוי שלא יהיה לך DX10 הוא לא שואף ל0, הוא 0 בעצמו.

פורסם

adamshar, SerpentMage, YemeniteCamel הקשיבו היטב,

זאת הפעם האחרונה שאני רואה אתכם עושים צחוק ממשתמש ששאל שאלה פשוטה (גם אם היא נראית לכם בנאלית ותשובתה ברורה מאליה) במקום לעזור לו.

בפעם הבאה מי שיעשה זאת יקבל לא אזהרה אלא באן לחודש.

tdavidi, אני מתנצל בשמם על ההתנהגות הילדותית והבוטה ומבטיח לך שזה לא דבר שמקובל בפורום שלנו.

פורסם
  • מחבר

אם לא היה לך DX10 ואם היית בודק במשחק ולא היה נותן לך מצב DX10 (כמו ביושוק) אז אני הייתי מינוס של בטריה.

נו באמת, אתה כבר עם ויסטה אז הסיכוי שלא יהיה לך DX10 הוא לא שואף ל0, הוא 0 בעצמו.

את זה אתה יודע בוודאות.גאון שכמותך. לך זה ברור מאליו...אבל יש גם אנשים שלא.

adamshar, SerpentMage, YemeniteCamel הקשיבו היטב,

זאת הפעם האחרונה שאני רואה אתכם עושים צחוק ממשתמש ששאל שאלה פשוטה (גם אם היא נראית לכם בנאלית ותשובתה ברורה מאליה) במקום לעזור לו.

בפעם הבאה מי שיעשה זאת יקבל לא אזהרה אלא באן לחודש.

tdavidi, אני מתנצל בשמם על ההתנהגות הילדותית והבוטה ומבטיח לך שזה לא דבר שמקובל בפורום שלנו.

ו- dennis14 . קודם כל אין לך על מה להתנצל. בטח שלא בשמם

אני אוהב את הפורום הזה. זה באמת פורום על רמה. גם המקצועיות וגם האנשים (תמיד יש יוצא מן הכלל)

מבחינתי אפשר לנעול את האשכול הזה כדי למנוע ויכוחים מיותרים וספאם.

מה שאני מציע הוא לעשות אשכול של פאצ'ים למשחקים לdirectx10 ועוד הסבר קצר למעלה...זאת שאלה שאני רואה שעולה אצל הרבה אנשים בתקופה האחרונה.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים