עבור לתוכן

סגן הנשיא של Epic Games - אין שום כסף בלייצר מנועי משחק ומשחקים לWII.

Featured Replies

פורסם

מה זה משנה כבר, כל המשחקי מריו הטיפשיים האלה נראים אותו דבר.

• תגובות 33
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת?

מאריו 64

mario64_3.jpg

מאריו שמש-

mario6.jpg

מאריו גלקסי

super-mario-galaxy-20060531030005303.jpg

כל אחד קיבל שינוים גם בגרפיקה וגם במשחקיות

וצריך ליראות תמשחקים בתנועה תמונה סטטית לא מראה תמשחקים באמת

פורסם

איזה שינויים כבר יכולים להיות במשחקיות ? - פה אתה קופץ על קוף שם אתה קופץ על פטרייה, פה אתה מתחמק מטיל שם אתה מתחמק מפצצה (השרברב הזה חייב למות כבר !) - אותו גברת בשינוי אדרת, אז אולי יש שיפורים בגרפיקה אבל ממש אין מה להשוות למשחקים החדשים בסיגנון JERICHO או BIOSHOCK

פורסם

מאריו זה מאריו, ביושוק וכל שאר "משחקי הגראפיקה" לא יכולים להיות בכלל באותה הקטגוריה של מאריו.

פורסם

איזה שינויים כבר יכולים להיות במשחקיות ? - פה אתה קופץ על קוף שם אתה קופץ על פטרייה, פה אתה מתחמק מטיל שם אתה מתחמק מפצצה (השרברב הזה חייב למות כבר !) - אותו גברת בשינוי אדרת, אז אולי יש שיפורים בגרפיקה אבל ממש אין מה להשוות למשחקים החדשים בסיגנון JERICHO או BIOSHOCK

על מה לעזזל אתה מדבר?

מאריו מזמן זה לא רק קפיצות

גם אבל לא רק

מאריו 64 היה הראשון שהציג בתלת מימד תסידרה

שמש שיחקתי קצת אבל יש לך מכשיר שנותן לך לרחף ולהשפריץ מים

כבר בהתחלה

גלקסי אמור להציג הרבה דברים חדשים וצריך לחכות לקריסמס שיצא

בכל מיקרה כבר במאריו 64 היו לך הרבה תנועות לעשות

ולטפס וליזחול ולעוף ולשחות חוץ מליקפוץ

פורסם

צריך כבר לשחוט את הפרות הקדושות הללו, כמו מאריו,שובר קירות, ויוב'

פעם פעם פעם היה משחק שקוראים לו PONG. ככוווולם שיחקו בו. אבל אם היו משחקים כמו FEAR באותה תקופה.... :xyxthumbs:

נו מה זה אומר שהמשחק היה גרוע ? לא ! זה אומר שהמשחק היה טוב פעם, וככל שהזמן עובר הוא נהיה פחות טוב, כי אנחנו מסתכלים עליו מנקודת זמן שונה.

חוץ מזה, כולם שיחקו בהם כי הם היו המשחקים היחידים הקיימים :) אני אישית שיחקתי מאריו ודאבל דרגון במגאסון (!OMFG)

צריך להתקדם בחיים.

בסרט רטטוי יש משפט יפה שאומר "שינוי הוא חלק מהחיים, והוא מתחיל כשאנחנו מחליטים". החלק הראשון של המשפט אומר את הכל,

אבל זה לא אומר שהמשחקים האלה לא טובים, זה פשוט אומר שהם עשו את שלהם והם עדיין ישארו חתומים בהיסטוריה של משחקי הווידאו, אבל היום יש דברים הרבה יותר מעניינים ומתקדמים, ובדרך כלל המשחק שיותר מתקדם, הוא יהיה המעניין ביותר וזה שכולם ירצו.

דוג' - HL2 - משחק מצויין, אבל לעומת משחקי FPS חדשים יותר הוא מחוויר, כמו CRYSIS למשל (בעזרת השם שיצא כבר! :) )

אגב, שיטה שלי לדעת אם משחק באמת טוב, זה לעשן לפני משחק.. :cool2::lol:

פורסם

QuAKeR_996 מאריו מישתנה בכל משחק

חוץ מי מאריו מסיבה שמסריח כל המשחקים של מאריו עוברים שינוים משמעותים בכל משחק חדש שיוצא

פורסם

גם אם נשווה את המריו הכי חדש למשחקי פלטפורמה טובים באמת הוא יחוויר, למשל ל - PSYCHONAUTS (ואני לא מזכיר את סידרת POP כי זה חצי אקשן).

הסדרה הזאת מיצתה את עצמה מזמן.

פורסם

שיחקתי בPSYCHONAUTS והוא מסריח ברמות אפילו מאריו 64 יותר טוב

לעזזל אפילו משחקי סוניק ה3D יותר טובים מימנו

פורסם

וואי המאריו הראשון שלי במגאסון... ::)

נראה לי שזה המשחק שביליתי בו הכי הרבה זמן מכל משחק ששיחקתי בו עד היום.. הייתי מתעורר בבוקר ומשחק איזה 10 שעות ביום... השלבים פשוט לא היו נגמרים. לא שאני זוכר במדויק אבל נראה לי פעם הגעתי לאיזה שלב 60 ומשהו ואז הייתי צריך לישון ואי אפשר היה לשמור אז הייתי הכי מבואס בעולם :'(

פורסם

:lol: :lol:

YEA RIGHT

פורסם

תיצחק תיצחק אבל זה האמת

מאריו הרבה יותר מהיר וPSYCHONAUTS גרם לי לפיהוקים

פורסם

כל המאריו-ים הם אותו הדבר בערך כמו שכל הFPSים הם כמו DOOM או WOLFENSTEIN הראשון , מה סה"כ החליפו? נשקים ואויבים וקצת גרפיקה?

(ההקצנה בכוונה כדי שתבינו כמה מגוכך אתם נשמעים).

ליביו

פורסם

ככה זה. כל דבר שלא דומה לזלדה או למאריו, לא משנה כמה יצירתי ועטור פרסים, הוא מבחינתך זבל.

איך אמרת לדובי זובי? פאנבוי נשאר פאנבוי.

פורסם

פעם היה לי PONG אבל ניסיתי להתקין לפני שנה על מחשב ישן וגיליתי שהדיסק הפסיק לעבוד :'(

אי אפשר להשוות משחקי גרפיקה למשחקים כמו סופר מריו, המטרה שונה לגמרה והמשחקים פונים לאנשים שונים. משחקי גרפיקה נועדו לזונות גרפיקה וסופר מריו ודומיו נועדו לאנשים שרוצים לשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים