עבור לתוכן

ANTEC P190 ספקים

Featured Replies

פורסם

עשיתי הזמנה של האנטק P190

האנטק P190 מגיע עם 2 ספקים לפי הייצרן

Neo-Link 1200 Watt dual power supply system:

One 650 Watt Neo Power is responsible for powering the motherboard and add-in cards, while another 550 Watt, handles your drives and other peripherals

מישהו שמע על בעיה כלשהיא עם הספקים האלה ..? 2300 ש"ח! חצי מהמחיר זה הספקים!

פשוט גם אף פעם לא השמתשתי בספקים של אנטק או אולי זה בכלל לא שלהם .

אם מישהו שמע משהו ... בשמחה! תודה!

פורסם

רוב הספקים של ANTEC טובים (NEO היא סידרה מאוד טובה), לדעתי המארז הזה הוא בזבוז כסף, יותר כדאי לקנות מארז טוב וספק טוב בנפרד (וגם ב 90% מהמקרים זה יהיה יותר זול).

פורסם

אין שום בעיה עם הספקים הנ"ל...

בכל אופן אני לא יודע עד כמה אתה צריך את ההספק הזה..אבל תתחדש...

פורסם

בזבזת הרבה כסף לשווא..אבל המעשה נעשה. תתחדש,אין שום בעיות עם הספקים שלהם ובטח שלא עם המארזים

פורסם

מאיפה לכם לאיזה מפרט וצרכים הוא צריך את זה?

אם הוא מתכנן SLI 3 WAY? עם 2 מעבדי AMD (החדשים)

בכל מיקרה בחירה מעולה ישאר איתך הרבה שנים , אתה יכול לימכור ספק אחד במיקרה הצורך אז זה לא כל כך יקר, פשוט חבילה גדולה

פורסם

מאיפה לכם לאיזה מפרט וצרכים הוא צריך את זה?

אם הוא מתכנן SLI 3 WAY? עם 2 מעבדי AMD (החדשים)

בכל מיקרה בחירה מעולה ישאר איתך הרבה שנים , אתה יכול לימכור ספק אחד במיקרה הצורך אז זה לא כל כך יקר, פשוט חבילה גדולה

בהתחשב בעובדה שהטכנולוגייה הנ"ל עדיין לא יצאה סופית...ואין לוח שמכיל שני מעבדי "ברצלונה" ביחד לשוק הביתי..

אני לא רוצה שום מערכת קיום שצורכת כ1200W או מגיעה קרוב לזה..

אבל שוב..ספקים לא זורקים..מעבירים ממערכת למערכת.. ;D

פורסם

SLI של GTXים ומרובע ליבה יכול להסתפק בכחצי מההספק הזה..ככה שזה באמת לא משנה איזה מפרט יש לו

פורסם

CD של 2 HD2900XT עם מרובע ליבה גם יעבוד בלי בעיה.

הדבר היחיד שאולי צריך בשבילו ספקים כאלה שיעבדו ביחד זה מערך של 2 פנום בשילוב עם 3 HD2900 (כזה יהיה בקרוב).

פורסם

אוקי,סיימנו עם העלאת התאוריות והשטויות.

שורה תחתונה,הוא קנה את זה והוא לא עשה קניה רעה מבחינת איכות המארז והרכיבים. מה יש לעשות עם כ"כ הרבה כוח? בשנים הקרובות בטוח שכלום ואני בספק אם אי פעם בכלל (אלא אם כן יש לבחור כמה עשרות אלפי שקלים לבזבז על מערכות מחשב בזבזניות לחלוטין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים