עבור לתוכן

צריך מדריך איך להעביר את המיילים שלי דרך GMAIL - כדי לסנן ספאם ...מי עוזר ?

Featured Replies

פורסם

יפה יפה תראה להם מאיפה משתין הג'ימייל, אשמח לעדכונים.

לא מכיר את מייל רו הזה אבל בכל אופן אני מאוד מרוצה מג'ימייל וסינון הספאם המעולה שלהם, מאוד נדיר שיש להם טעויות, ואני מקבל המון ספאם בזמן האחרון.

פורסם

עדכון מהיר: כמה שעות בודדות של אקטיביות בשתי התיבות החדשות, ושתי התיבות ניקו 100% מהספאם (20 הודעות). לצערי, mail.ru ניקה יותר מדי, כי ניקה גם הודעה אחת לגיטימית ממישהו שמשתמש ב-CC לעשרות איש (כנראה זה מה שהטעה את הפילטר). הודעת טסט אחרת ששלחתי הגיעה ל-inbox של שתי התיבות. כמו כן mail.ru לא מאפשר לראות את מה שהוא זיהה בתור ספאם.

ולכן רק מטומטם ישתמש בשירות שכזה שבאופן מוכח (מבדיקה קצרה של..כמה שעות עברו?) מעלים לו פריטי דואר חשוב בלי דרך להחזירם.

NEXT!

[עריכה]

נ.ב. עכשיו אני גם מבין למה הוא אמר:

בדיוק כמו ב-GMAIL יש להם כפתור של REPORT SPAM

והוא "שכח" להגיד שאין שם כפתור "Not Spam" (כמו שהזכרתי קודם שיש לג'ימייל) שהוא כפתור עוד יותר חשוב מאשר כפתור Report Spam. רוב האנשים מוכנים לסבול כמה פריטי ספאם ביום. רוב האנשים לא מוכנים לסבול דואר לגיטימי נעלם מדי יום...

פורסם

אה, פתאום כשראית ש-MAIL.RU עוצר ספאם בצורה יפה מאוד, עברת לחזית אחרת.

עכשיו הדבר החשוב ביותר הוא היכולת להגיד "זה לא ספאם", ומשום ש-MAIL.RU לא מאפשר זאת, הוא שרות גרוע ומי שמשתמש בו הוא מטומטם.

צר לי לאכזב אותך - אבל

א) יש אפשרות להגדיר את השירות כדי שספאם לא יימחק אלא יועבר לתיקיית SPAM (בדיוק כמו ב-GMAIL, YAHOO וכו').

ב) לכל דבר שמגיע לתיקיית ספאם אפשר לסמן "זה לא ספאם".

רק שאי אפשר לעשות את זה דרך הממשק האנגלי (כבר אמרתי בהתחלה שהוא נראה לי עקום).

טוב, אף פעם לא אמרתי ש-MAIL.RU מתאים לכולם. רק אמרתי, שאם במקרה אתה דובר רוסית ולך הוא מתאים, אז הוא לא פחות טוב מ-GMAIL.

וזאת עובדה.

אה, ושכחתי עוד משהו:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

(אם מדברים כמו ילדים בגן, אז עד הסוף)

פורסם

תהנה עם ה-mail.ru שלך, מתוק. ואל תדאג, אני לא אצחק עליך יותר מדי כשתחליט יום אחד בקרוב לעשות את הצעד הנבון ולעבור לג'ימייל. תעשה מה שטוב לך, חמוד שילי... אני גם לא אהסס בעצמי לעבור מחנה אם ג'ימייל יתחילו לאכזב (סיכוי קלוש למדי). בטח אברח אל יאהו בתשלום.

מה שכן, בזכות הדיון הזה גמלה החלטה בלבי לפתוח מתישהו בקרוב כמה חשבונות ניסוי נוספים בכמה ספקי אימייל אהודים כדי לעקוב אחר יעילותם בניקוי ספאם. נראה כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים