פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמיםCanton MOVIE 60 Boston MS8000Boston MS4000SMorel BEAT85.1 איזה מהרמקולים הבאים הכי איכותי לבכינת סאונד?או שיש יותר טובים מהם בתקציב זה אז תמליצו
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אתה יודע שבשביל עוד כמה מאות שקלים אתה יכול לקבל סט מעץ... מה השימושים שלך? למה דווקא סטליטים? למה ישודך?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר שמעו אז ככה אני רוצה סטליטים בגלל שהרמקולים ישמשו 50% לסרטים ו50% למוזיקה ולרסיבר יש לי תקציב של 2200 שקל ואני מתלבט בין שלושה חברות פיונר,אונקיו,דנון אז זהו תמליצו ועם אפשר קישורים לאתרים שיש מבחנים של הרסיברים והרמקולים וכל זה
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אם התקציב שלך כל כך נמוך עדיף שתקח את הריסיבר הכי בסיסי שיש ואת השאר תשקיע ברמקולים, כך תקבל את האיכות הכוללת הכי טובה...
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים 50% מוזיקה ???ואתה רוצה סטליטים הם לא בנויים לשמיעת מוזיקה בצורה איכותית ממליץ לך להשקיע את רוב התקציב ברמקולים מדפיים יתנו לך תוצאה הרבה יותר טובה[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 20:19:14לגבי רסיבר עדיף דנון או אונקיו רסיברים שנותנים תוצאה טובה גם בסטריאו וגם ק"ב מאוד מוזיקלים
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים I think you're confused, satellites means the small plastic piece of shit speakers, they might be ok for surround gaming with the PC but for the living room nothing beat a quality wooden 5.1 set (if the front are floor speakers it's even better, but that's out of your budget).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.