עבור לתוכן

צריך המלצה על נתב טוב עד 300 ש"ח... וגם שאלה בקשר לנתב שיש לי...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר...

והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש...

רציתי לבקש כמה דברים:

1. מה דעתכם על הנתב הזה?

2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה?

3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי)

4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי?

5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו?

זה דחוף!!!

תודה מראש!!

פורסם
  • מחבר

מישהו???

זה דחוף!!!

פורסם
  • מחבר

למה נראה לך שמה שאני רוצה לדעת אני אמצא בחיפוש???

נניח אני אמצא את התשובה הראשונה אבל יש לי עוד הרבה שלות... ותאמין לי שאני כבר חיפשתי!!!

הייתי מצפה שאם כבר אתה נכנס אז כבר תכתוב תשובה במקום להגיד לי תחפש לבד...!!!

פורסם

אף אחד לא הולך לענות לך עכשיו ובכלל.

פורסם

הייתי מצפה שאם כבר אתה נכנס אז כבר תכתוב תשובה במקום להגיד לי תחפש לבד...!!!

אתה חוצפן, ועם תגובות כאלו לא מגיע לך לקבל תשובה.

לא אני ולא אף אחד אחר עובדים פה בשבילך. זאת זכותי המלאה להכנס לכל ת'רד ולתת כל תגובה שאני רוצה כל עוד היא מצייתת לחוקי הפורום.

למה נראה לך שמה שאני רוצה לדעת אני אמצא בחיפוש???

הסיבה שהפנתי אותך לחיפוש זה כי כאחד שמבלה את זמנו יותר ממך בפורום הזה אני יודע שכל השאלות ששאלת כבר נענו יותר מפעם אחת.

אני אפילו עשיתי את החיפוש בעצמי כדי לראות שאתה באמת יכול לקבל תשובה.

אתה יודע מה, עזוב אותך מחיפוש, תעבור על הסטיקים ועל ההודעות של שני העמודים הראשונים אתה תקבל 90% ממה שאתה רוצה לדעת.

נניח אני אמצא את התשובה הראשונה אבל יש לי עוד הרבה שלות... ותאמין לי שאני כבר חיפשתי!!!

יש לך עוד שאלות, שאל. אם עשית את המאמץ המינימלי או ראית שלא שאלו את השאלה לפניך אז גם יענו לך ברצון.

עכשיו, תאר לך שהיית טיפה יותר אדיב וטיפה יותר מנסה לעזור לעצמך, קרוב לוודאי שהאנרגיה שהשקעתי בלכתוב את זה הייתה מושקעת בלעזור לך.

יום טוב

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא הולך לענות לך עכשיו ובכלל.

מה אתה קשור??

אתה סתם רושם כדי שיהיה לך עוד תגובה??

תסתכל מה שרשום לך בפרופיל שיכולת בזמן הזה לקרוא ספר!!

אז תקרא ספר ואל תגיב סתם!!!!!!!!!!!!! :silly:

אתה חוצפן, ועם תגובות כאלו לא מגיע לך לקבל תשובה.

לא אני ולא אף אחד אחר עובדים פה בשבילך. זאת זכותי המלאה להכנס לכל ת'רד ולתת כל תגובה שאני רוצה כל עוד היא מצייתת לחוקי הפורום.

הסיבה שהפנתי אותך לחיפוש זה כי כאחד שמבלה את זמנו יותר ממך בפורום הזה אני יודע שכל השאלות ששאלת כבר נענו יותר מפעם אחת.

אני אפילו עשיתי את החיפוש בעצמי כדי לראות שאתה באמת יכול לקבל תשובה.

אתה יודע מה, עזוב אותך מחיפוש, תעבור על הסטיקים ועל ההודעות של שני העמודים הראשונים אתה תקבל 90% ממה שאתה רוצה לדעת.

יש לך עוד שאלות, שאל. אם עשית את המאמץ המינימלי או ראית שלא שאלו את השאלה לפניך אז גם יענו לך ברצון.

עכשיו, תאר לך שהיית טיפה יותר אדיב וטיפה יותר מנסה לעזור לעצמך, קרוב לוודאי שהאנרגיה שהשקעתי בלכתוב את זה הייתה מושקעת בלעזור לך.

יום טוב

חשבתי שאתה מומחה לרשתות.. אני שאלתי את שאלתי ואנניי קבלתי תשובה ממך, הרי אתה מומחה בזה ולא איש שנותן חיפושים...

אם כבר אתה לא יכול לענות אז במקום לתת את הקישור לחיפוש יכולת לתת לי קישור להודעה "המדוברת"...

או שלא היית בכלל כותב...

אני שאלתי כמה שאלות שלא מצאתי בחיפוש ואני מחכה לתשובה... אם אתה רוצה לעזור אז לפחות תתן תשובה...

אם אתה "המומחה לרשתות" רוצה לעזור אז בשמחה...! :D

ואם לא אז אני אחכה לתשובה ממישהו אחר שמבין בזה!! ואני מאמין שיש!! :hat:

שיהיה לכולכם חג שמח ויום טוב..

אני מקווה שיענו לי לשאלותיי!... :-X

פורסם

הבא שיקרא לחברו "בשמות תואר" יעוף מפה לחודש. ההודעות הרלוונטיות נמחקו.

פורסם
  • מחבר

טוב...

מי עוזר לי??

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר...

והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש...

רציתי לבקש כמה דברים:

1. מה דעתכם על הנתב הזה?

2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה?

3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי)

4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי?

5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו?

ראשית רציתי לומר שCzar_salad לא ענה לך בצדק. בפעם הבאה באמת עדיף שתגלה אדיבות ולא חוצפה. וזה נכון לא רק לפורום.

בבקשה -

1. נתב לא מוצלח מבית לא מוצלח.

2. חפש בזאפ, הם יודעים - זאת למשל שאלה שאפשר למצוא את התשובה אליה גם בלי מומחי הפורום.

3. אני בדרך כלל ממליץ על Linksys wrt54GL , אך הוא עולה 360 ~ ש"ח . נתב סביר במחיר מתחת ל 300 - edimax 6204wg.

4.אתה מוזמן להשוות מפרטים, בגדול הוא יותר אמין ובעל יותר פיצ'רים (נכון לגביי שתי ההמלצות שלי) .

5. סטיקי בראש הפורום.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ראשית רציתי לומר שCzar_salad לא ענה לך בצדק. בפעם הבאה באמת עדיף שתגלה אדיבות ולא חוצפה. וזה נכון לא רק לפורום.

בבקשה -

1. נתב לא מוצלח מבית לא מוצלח.

2. חפש בזאפ, הם יודעים - זאת למשל שאלה שאפשר למצוא את התשובה אליה גם בלי מומחי הפורום.

3. אני בדרך כלל ממליץ על Linksys wrt54GL , אך הוא עולה 360 ~ ש"ח . נתב סביר במחיר מתחת ל 300 - edimax 6204wg.

4.אתה מוזמן להשוות מפרטים, בגדול הוא יותר אמין ובעל יותר פיצ'רים (נכון לגביי שתי ההמלצות שלי) .

5. סטיקי בראש הפורום.

בהצלחה.

תודה רבה!!

אני לא מוצא את הראוטר שיש לי בזאפ...

אבל אני אלך על מה שהצעת לי שעולה 360...

צריך איזה חיבור מיוחד שאני מחבר למחשב השני?? ז"א של החברה הזאת??

ועוד שאלה...

יש לי במחשב השני חיבור USB שהוא המתאם האלחוטי של הראוטר וכשאני מחבר אותו למחשב יש מסך כחול והוא עושה ריסט...

מה לעשות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים