עבור לתוכן

בעיות התנתקות בנתב של סימנס141 ? מהו הפתרון?

Featured Replies

פורסם

החלפתתי מהמודם RTA1320 שהיה לי,+SmartCOm הנתב החמוד הזה... שלא גרם לי לניתוקים והיה עומס בעומס

לנתב של סימנס+מודם אלחוטי

ויש תופעה של התנתקות באיטנרטנט כמו שהיה לי בעבר עם הנתב של edimax (בעיות של ניתוקים אחרי שנתיים של עבודה)

כאשר אני מפעיל תאיממול אחרי כמה שעות משתגע האינטרנט...התקשרתי לבזק הם מברברים לי תשכל לעשות תמיכה בכסף לנתב אלחוטי ואני בכלל מחובר ברשת קווית

כדי שיעזרו לי לפתוח פורטים למרות שפחתי אותם כי הם טוענים שזאת הבעיה חח וגם שאלתי על ה DMZ והבחור אומר לי שאני לא צריך את זה ואם אני רוצה לדבר איתו אני צריך לשלם כסף על דברים שהם אמורים לספק לי בחינם כי רק לפני שבוע החלפתי לנתב הזה סימנס SL2 141

יש לי בשקע של הנתב פילטר אחד ויש לי בבית עוד 2 שקעים שבהם יש טלפונים ואין בהם פילטרים אולי זאת הבעיה? שיש עומס בקו בלי פילטרים?

מה לעשות האם להחזיר למודם הרגיל RTA1320 או לעבור לנתב אחר שאולי הוא יותר איכותי לפי דעתכם ויותר כדאיי?

פורסם

החלפתתי מהמודם RTA1320 שהיה לי,+SmartCOm הנתב החמוד הזה... שלא גרם לי לניתוקים והיה עומס בעומס

איך עושים עומס בעומס? :silly:

סתם...

תתקשר לבזק ותבקש לבדוק את הקו. יש כל מיני אופציות של מפצלים מרכזיים בבית וכאלו אז יכול להיות שלא צריך פילטרים במקרה שלך.

אם זה לא המקרה אז אתה חייב פילטרים גם אם מידי פעם זה עובד בסדר.

אם הקונפיגורציה הקודמת הייתה טובה לך למה החלפת?

פורסם
  • מחבר

כי נשרף לי המודם. ואמרו לי בגלל שאני בחבילה של 2.5 אני יכול לקחת מודם ונתב משולב אז אמרתי יאלה נקח

פורסם

תנסה לשים פילטרים על כל שקעים של אותו רו בזק שעליו יושב האינטרנט

ותבדוק תשתית, מול בזק ובכללי דברים כגון מהירות הורדה ישירות מהUSER של בזק, שאם הזיכרון לא מטעה אותי, זה 1@1(בהתחברות בחייגן או נתב)ללא סיסמה ומשם לכתובת פנימית של אתר בדיקה של בזק שזה 192.168.97.12

בצד שמאל למעלה יש המחשת מהירות

אם יש לך הורדה איטית/לא יציבה זה צריך לעורר חשד שמשהו בתשתית או במודם לא תקין

פורסם

^^ אני לא מסכים.

אם יש לך מפצל מרכזי פילטרים נוספים יכולים לפעמים לעשות יותר רע מטוב.

עדיף קודם לבדוק מול בזק עם יש בעיה.

בדיקת המהירות לא תתן דווקא אינדיקציה נכונה.

הסימנס הוא לא נתב חזק במיוחד ואם זה לא הקו אז הנתב עושה את הבעיה.

אתה בעקרון יכול לאפס את ההגדרות שלו ולהשתמש בו כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם שלך.

פורסם

לגבי הפילטרים אני מסכים, אם הפילטר עושה בעייה ומכניס רעשים לקו יש צורך להחליפו, אבל כדי שתדע האם הקו שלך באמת תקין

ומה הגורם לבעייה, תבקש מבזק שיבצעו לך בדיקה על הקו.

לי קרה לא פעם ולא פעמיים שפעם אחת המודם התחרפן והכניס רעשים לקו ופעם שנייה פשוט קווי הנחושת המעפנים נאכלו וגם הכניסו רעשים לקו.

Czar_salad אם הוא ישתמש בסימנס כנתב או מודם יכול להיות שהוא עדיין יסבול מניתוקים כי יכול להיות שהוא רגיש יותר לרעשים(במידה ויש)

פורסם

המודם שיהיה לו והמודם שבתוך הסימנס הם למעשה אותו מודם שמיוצר ע"י אותה חברה.

הסימנס הוא אותו נתב בעקרון כמו הרוטל 1025W רק בשינויי קושחה, החברה שמייצרת אותם היא DYNALINK האוסטרלית. היא גם מייצרת את המודם RTA1320.

לכן, אם לא הייתה לא בעיה עד עכשיו מהקו בלי הפילטרים, יש סיכוי טוב שהוא מחובר עם פילטר מרכזי בבית (מותקן ע"מ להתמודד עם קו בעיתי, ריבוי טלפונים, אזעקה או מרכזיה שמחוברים לקו).

כל מה שאני אומר זה לבדוק עם בזק לפני שהוא מתחיל לחבר פילטרים ולעשות שינויים בקו.

סה"כ בדיקה קלה ומהירה עם מוקד בזק שפתוח 24 שעות ביממה... לא כאילו הוא צריך לחכות לתור שלו בבנק או משהו.

סקסימום ישלחו לול טכנאי הביתה שיסדר את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים