עבור לתוכן

איך ניגשים לספריות חבויות ב Vista

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי Vista 32 ואני ה user היחידי במחשב, שכמובן מוגדר כ administrator.

יש לי תוכנה, ששומרת את הנתונים שלה ב c:/document and settings/ ואני רוצה לגבות את הנתונים הללו בדיסק ניפרד. כדי להעתיק את הספריה, אני מנסה להכנס עם ה explorer (לאחר שאפשרתי לראות ספריות חבויות) אך הוא נותן הודעת שגיאה: access is denied. ניסיתי גם להעתיק וכדומה, אך ללא הועיל.

איך אני כן יכול להכנס לספריה ולגבות את הקבצים ?

תודה רבה על העזרה

פורסם

אתה לא מצליח להיכנס לתיקיה בכלל?

ניסית במצב בטוח?

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להכנס כלל, גם לא במצב בטוח. האפשרות היחידה להיכנס לספריה מסויימת היא ע"י כתיבת הנתיב המדוייק ב explorer. אבל אם לא יודעים את הנתיב ?

עד כה (למשל ב XP) היה ניתן להכנס לכל המקומות, וכמובן על אחריותו של כל אחד לא לעשות משהו מסוכן, אבל ב VISTA זה לא ניתן. מה עושים ?

פורסם

נסה

Start

בחיפוש שם תכתוב Windows Explorer

על מה שזה מוצא תעשה כפתור ימני ו-run as admin

ודרך החלון הזה תעשה את ההעתקה

פורסם
  • מחבר

עדין לא עובד - אותה הודעת שגיאה. ניסית את זה ?

פורסם
  • מחבר

האין מישהו שיודע ?

פורסם

1. נניח שהתקייה הינה תיקייה אמיתית ואינה JUNCTION (שזה בעצם קיצור דרך לתיקייה אחרת ואינה תיקייה אמיתית)

2. בVISTA תיקיית D&S הוחלפה על ידי C:\Users\alex\Documents ) עלייך:

START>RUN>CMD ללחוץ ENTER תגיע לנתיב c:\users\alex משם תלחץ

c:\dir /a

תראה את כל רשימת התיקיות החסויות בכל תיקייה ותיקייה שמופיע לידה גם JUNCTION פשוט אינה קיית אלא VALUE של REGISTRY שאומר שזה קיצור דרך למקום אחר (הוא כתוב בסוגריים).

תנסה לראות את התיקייה שלך ולהעתיק את תוכנה לתיקייה אחרת שיצרת מבעוד מועד. לדוגמה:

copy c:\users\alex\appdata c:\alexbackup

מקווה שעזרתי.מצאתי לזה פתרון חלקי לא מזמן, זה הדבר הכי קרוב שיכול לעזור לך. פשוט כשקומברס תעבור לויסטה המוקד שלי יצטרך לתמוך באלפי משתמשים מבולבלים. לכן אני מכין כבר תרופה למכה,מחפש ושם לי בתיקיות פתרונות לבעיות שיצוצו בעת המעבר ללקוחותינו בדמות כל מיני הנפצות קשות כגון זאת שבתכלס לך תשבור תראש איך אתה מחפש תיקיות נסתרות ונכנס לתוכן.

לעזרה נוספת, חפירה נעימה:

http://www.winforumz.com/vista/Acces-Documents-Settings-ftopict3359.html

פתרון 2:

להשתמש בהפצה LIVE של LINUX (חפש ISO, זה חוקי) ודרכה לשחרר את הקבצים .

אגב אם למשתמש שלך אין סיסמה, תן לו ותעשה LOG OFF LOG ONN מחדש ותראה אם זה מסתדר.

תעדכן אותנו !

פורסם
  • מחבר

ערב טוב

תודה רבה ל 2 התשובות האחרונות. אכן הקבצים והספריה היא junction כלומר קישור לספריה אחרת (את זה ראיתי לפי ההסבר במסך ה CMD).

הדרך הקלה יותר לטיפול בקבצים/ספריות הללו הוא באמת להפוך להיות ה owner שלהם כפי שהוסבר בלינק המצורף בתשובה האחרונה (ההסבר נכון ל win XP אך הוא עובד גם ב vista). הצלחתי לראות בקלות את התוכן של הספריה בצורה זו. לא כל כך מצאתי את מה שחיפשתי (נתונים שתוכנה מסויימת שומרת ואותם אני רוצה לגבות). מכאן יש לי שאלות נוספות:

1) ראיתי כי התאריך של הספריה אותה אני מחפש הוא חדש (במקרה שלי 2/10/2007) וזה מתאים לתאריך בו אמורים הקבצים (אגב אילו קבצי אימוני ספורט משעון garmin) לרדת למחשב ולהתעדכן. כאשר אני בודק את הקבצים בספריה (יש 4 קבצים כאלה), הם כולם עם תאריך 25/8/2007 תאריך התקנת התוכנה (אגב התאריכים שאני מדבר עליהם הם - modified). איך מסתדרים 2 הזמנים הללו - של הספריה ושל הקבצים ? הייתי מצפה לפחות מאחד הקבצים להיות עם תאריך 2/10/2007.

2) אני רוצה לעשות ניסיון ולמחוק את הקבצים הללו (כמובן לפני זה לגבות אותם) ואז לבדוק בתוכנה הראשית אם הנתונים מופיעים, כך אוכל לדעת אם הקבצים הללו הם המעודכנים (למרות התאריך). ממה שהבנתי הקבצים הם לינק ל ... היכן או איך אוכל לדעת באיזו סיפריה הקבצים האמיתיים וכל שאר המקומות מופנים לשם ?

3) האם יש דרך / תוכנה לדעת לאן התוכנה (של שעון הספורט) כותבת את הקבצים שהיא מורידה מהשעון למחשב (כך אוכל לדעת לאיזו סיפריה לגשת) ? ניסיתי לבצע חיפוש לפי תאריך עדכון/שינוי של קבצים במחשב ולא הצלחתי למצוא את מבוקשי.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תפסת אותי במשמרת לילה חג במוקד, קבל ברכת חג שמח :xyxthumbs:

ערב טוב

תודה רבה ל 2 התשובות האחרונות. אכן הקבצים והספריה היא junction כלומר קישור לספריה אחרת (את זה ראיתי לפי ההסבר במסך ה CMD).

2) אני רוצה לעשות ניסיון ולמחוק את הקבצים הללו (כמובן לפני זה לגבות אותם) ואז לבדוק בתוכנה הראשית אם הנתונים מופיעים, כך אוכל לדעת אם הקבצים הללו הם המעודכנים (למרות התאריך). ממה שהבנתי הקבצים הם לינק ל ... היכן או איך אוכל לדעת באיזו סיפריה הקבצים האמיתיים וכל שאר המקומות מופנים לשם ?

תודה רבה לעוזרים.

ליד או מתחת למילה JUNCTION ב CMD זה אומר לך לאן ה JUNCTION מפנה . . .

לשאר התשובות אני מניח שזה אחד מהשעונים שיש לך:

https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=142

אתה צריך ללכת ללינק הזה ולחפש שם תשובה:

http://www.garmin.com/garmin/cms/site/us/support

תעדכן אחינו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חג שמח גם לך. אני מניח שגם לך יש את אחד השעונים. אכן, יש לי את ה forerunner 305 וביקרתי מספר פעמים באתר של garmin.

יש להם את התשובה לשאלה שלי, אך אני משאר שהיא נכונה ל win XP. ניסיתי למצוא את הספריות הללו אצלי (vista 32bit) ומצאתי משהו מאוד דומה למה שהם מתארים. יש לי את ספרית garmin וכן את ספריית Training Center (שהתאריך שלה מתעדכן בכל פעם שאני מבצע סינכרון עם השעון והנתונים זורמים למחשב) ולבסוף יש את הספריה של השעון (מספר הדגם). בתוך הספריה הזו יש 4 קבצים שהגודל שלהם אינו משתנה בכל פעם שאני עושה סינכרון, והתאריך שלהם נשאר קבוע לתאריך ההתקנה. לא מצאתי קובץ כלשהו שמקבל תאריך חדש לסינכרון לכן הדבר מאוד מוזר. מחקתי את הקבצים הללו ושיניתי את השם שלהם, אך עדין אם אני פותח את התוכנה, אני רואה את כל הנתונים שלי (מאין התוכנה לוקחת אותם ...).

כתבתי ל garmin את השאלות הללו ועדין לא קבלתי תשובה.

אני עדין ממתין למשהו עם תשובות לנושא.

סופ"ש מוצלח.

פורסם

בדקת האם לתוכנה של השעון יש בכלל תאימות ל VISTA ? ? ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לגבי תאימות. אין מידע על כך. באתר של החברה לא רשומים פרטים על תאימות התוכנה ל vista.

אני כן יודע שהתוכנה עובדת, ועובדת טוב. אין בעיות, אין נפילות, אין עובדן מידע. התוכנה מעודכנת וכל המידע שיורד אליה נשמר וניתן לראות אותו בכל פעם.

יוצא מכך, שהתוכנה עובדת עם vista ללא בעיות. זה שאני לא יודע היכן קבצי המידע, זה כנראה לא גורם לתוכנה לא להיות תאומת ויסטה.

פורסם

זה כל העניין - התוכנה אינה תואמת ויסטה, לפחות לא בגרסה שהגיע לך עם הדיסק ושהמותקנת לך עכשיו.

העניין הוא שעקב מבנה התיקיות משתמש הבסיסי של VISTA גירסאות קודמות אינן יודעות לשמור כיאות את הקבציםפ שלהם בתיקיית c:\user\appdata אלא שומרות את זה באלוהים יודע איפה כמו שזה קורה לך.

אתה פשוט אנסת אותה והתקנת על ויסטה, וזה קורה עם המון תוכנות - הן אמנם עובדות אבל לא כמו שצריך.

תבדוק עם שאר המשתמשים של השעון הזה(לי אין אותו) ותחפש איזה פרוום או גרסה חדשה לתוכנה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני ממשיך לחפש מידע בנושא באתרים שונים. אני מנסה גם משתמשים שונים של השעון בפורומים שונים. אני ממתין בינתיים לעידכוני תוכנה שיצאו, וכן אני ממתין לתשובה מהיצרן שעדין לא ענה.

נקווה לטוב.

תודה בינתיים.

לפחות למדתי להכנס לתיקיות חבויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים