עבור לתוכן

מישהו שיחק כבר ב-Elebits ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איך המשחק כי אני מחכה לקבל קומפוננט לפני שאני ימשיך בזלדה

ומשחקי קוביה אני לא יכול לשמור כי אין לי כרטיס זיכרון

אז לעזזל איך המשחק?

טוב\גרוע איך?

פורסם

elibits היא הגרסה אמריקאית הגרסה האירופית נקראת eledies או משהוא כזה.

המשחק נחמד בגדול אם אתה אוהב לחפש ולעשות בלגאן. יש לך אקדח שתופס יצורים קטנים כאילו וצריך לחפש אותם. הקרן של האקדח מאפשרת לך להרים דברים כמו טלקינזה ואז אפשר להעיף אותם . אתה פשוט טופס משהו מניף את השלט לאן שאתה רוצה להעיף אותו ומשחרר והחפץ אף באופן מדויק יחסית לפי ההנפה.

שיחקתי בו קצת ואחרי שהבנתי את הפוונטה לא כלכך נגעתי בו. זה נחמד לפעמים לשחק כמה שחקנים (רק אחד שולט על תנועה אז צריך רק נונצ'ק אחד) ולעשות ברדק ביחד. זה כעיקרון סוג של FPS מוזר כזה . אני מנסה כרגע למכור אותו (הוא NTSC) כי אני לא כלכך נוגע בו אני מוכר אותו בפורומים אחרים ב tradezone לא מצאתי כרגע קטגוריה למשחקי קונסולות .

אם אתה רוצה משחק טוב ומבדר תלך על rayman raving rabbids אני מכור למשחק הריקודים שם.

פורסם
  • מחבר

טוב רק רציתי לדעת

אני מת להמשיך בזלדה TP אבל משחק כזה אני רוצה לשחק בשיא האיכות והבנתי שהכבל קומפוננט ישפר הרבה

הייתי משחק בנתים במאריו שמש או מאריו נייר 2 אבל אין לי איך לישמור יתקדמות בהם

תגיד בסוניק והטבעת המסטורית שיחקתה ?

אני מחפש משחק לעביר את הזמן עד שהחבילה אם הקומפוננט תגיע

פורסם

הוא לא משהו.. די משעמם וחוזר על עצמו בשלב מסויים. וגם דיי ישן

אבל האמת שהקבוצה שהוציאה אותו בשיתוף קונאמי הוציאה משחק חדש שיצא לפני כמה ימים בארה"ב..

למשחק קוראים Dewy's Advanture. אתה משחק טיפת מים שזזה ע"י הזזה של המשטח שהיא נמצאת עליו בעזרת הווימוט ובעצם נלחמת באוייבים ופותרת חידות בעזרת שינוי מצב הצבירה שלה לחום וקרח. היא צריכה בכל שלב להציל כמה שיותר חברים שלה.

המשחק עצמו מעולה.. ג'וש טומאס מ wiifolder.com אמר שזה המשחק האהוב עליו (שיחק ביפאני) ויש לו בו 75 שעות משחק :lol:

יש גם אדיט מוד ווריפליי ואליו גבוה מאוד כי בכל שלב יש כמה דרכים נסתרות שבהם יש עוד חברים של דואי.

יש המון סרטונים ביוטיב.. תראה את אלה של ג'וש טומאס. הוא סיקר גם את אלביטס.

פורסם

למה אתה מחכה?

יש בוודאות כמה חנויות בארץ שמחזיקות במלאי (כמו שאני קניתי)

ליביו

פורסם
  • מחבר

מאיפה קניתה כרטיס זיכרון גימקיוב?

נידפק לי המחשב אז אני צריך תכרטיס לאחרי זלדה

עד שאני יזמין מחשב חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים