פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים יש לי שאלה למי שמכיר ויודעהיום יצא לי להיות במנחת המסוקים של הדסה עין כרם, הליקופטרים באו ויצאו והביאו את הפצועים מהתאונה בבקעה.היתה שם דבוקה גדולה של צלמי עיתונות כמו עטא עוויסאת ואחריםכל הצלמים ללא יוצא מהכלל (מסתבר שיש גם הרבה צלמות) היו עם שתי מצלמותהראשונה סטנדרטית עם עדשת טלה ענקית והשניה עם גוף שמן במיוחד ועדשה קטנה יותרלמה הם צריכים שתי מצלמות. אחת לרחוק והשניה לקרוב? או שיש סיבה אחרת?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים גוף ראשי וגוף גיבוי. במידה והם נמצאים בזירה בה מגיע אליהם מישו, תופס את אחת המצלמות ומנפץ אותה לרסיסים, יש להם עוד אחת. זו רק אחת מהסיבות.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים 1. מצלמת גיבוי, זה לא רעיון טוב להגיע לאירוע ולחזור בלי תמונות בגלל תקלה במצלמה.2. המנעות מהחלפת עדשות - חסכון בזמן למנוע פספוס של רגע מכריע, ארועים קרובים מצלמים עם העדשה רחבה, ארועים מרוחקים עם הטלה. היות ולא יכולים לתכנן מראש פשוט מחליפים מצלמה בהתאם לצורך.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים גוף ראשי וגוף גיבוי. במידה והם נמצאים בזירה בה מגיע אליהם מישו, תופס את אחת המצלמות ומנפץ אותה לרסיסים, יש להם עוד אחת. זו רק אחת מהסיבות. במידה כזו הייתי מסתובב עם שתי מצלמות ומחבט בייסבול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.