עבור לתוכן

יש מייצב מתח של 4.5 V?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש מיצב מתח של 5V לדוגמה: 12 -> 5 יציב

אני מחפש מייצב מתח מ 5V ל 4.5V וגם מ 12V ל - 4.5

יש כזה דבר?

ואם יש מאיפה אני יכול להזמין?

ממתין לתגובות

תודה לכולם מראש

פורסם

אין מייצב כזה. מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש במייצב ל 5V, ואז להוסיף דיודה בטור, ותקבל כמעט 4.5V במוצא (יש דיודות שנופל עליהם מתח קרוב מאוד ל0.5V). אפשרות נוספת היא דיודת זנר במתח 4.5 במוצא המייצב, רק שאז תצטרך 7805 בהספק גבוה יחסית, כדי לספק את הזרם שיתבזבז על הדיודה.

פורסם
  • מחבר

יצאת גדול בקשר לדיודה..

יש הסבר הגיוני למה זה מוריד מהמתח? כנל לגבי קבל..

פורסם

דבר נוסף הוא

אם אתה לא חייב את המתח מהמחשב, יש שנאים שתוכל לקנות שיעשו את העבודה (כמובן שעדיף ללכת על אחד מיוצב, אחרת המתח יהיה גבוה מהנדרש )

למה השימוש אגב?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש שנאים טובים שיעשו את העבודה, האמת שיש לי פה אחד כזה ממש לידי.

אתה יכול להתאים אותו לעצמת המתח שאתה מבקש על ידי סיבוב הבורג הזה שם,

הקטע כמובן שזה לא הפיתרון כי כל הרעיון זה מתח מהמחשב...

ב - USB יש 5V לא יותר ולא פחות, בול חמש וולט

מה שאני רוצה לעשות זה עוד כמה מיני פרויקטים שלי רעיונות קטנים וחמודים כאלה

אתה יכול לראות את הפרויקטים הקטנים שלי שעשיתי בעבר בפורום "יומני פרויקטים"

אז עכשיו אני רוצה לעשות מין פנס USB נחמד כזה עם מפסק והכל

עד עכשיו השתמשים בנגדים,

זה לא כל כך טוב כי הלד לא נדלק בכל הכוח שלו הוא נדלק ממש ממש חלש

אז אני מחפש פתרונות אחרים כיצד מ - 5 ומ - 12 וולט לספק ללד כוח מיטבי ככה שיפעל בכל הכוח שלו וגם לא יסרף

פורסם

אם זה רק לדים, אני לא מבין מה הבעיה

חיברתי המון לדים (ראה פרוייקט HTPC ), ולא נתקלתי בתופעה של "לדים חלשים"

אני לא יודע מה צורת החיבור שלך, אך מנסיון, אין כמו חיבור במקביל, כאשר לכל לד יש נגד משלו

את מתח העבודה, תבחר כרצונך, חבל סתם להסתבך עם מייצבים ושנאים

פורסם
  • מחבר

אם זה רק לדים, אני לא מבין מה הבעיה

חיברתי המון לדים (ראה פרוייקט HTPC ), ולא נתקלתי בתופעה של "לדים חלשים"

אני לא יודע מה צורת החיבור שלך, אך מנסיון, אין כמו חיבור במקביל, כאשר לכל לד יש נגד משלו

את מתח העבודה, תבחר כרצונך, חבל סתם להסתבך עם מייצבים ושנאים

"את מתח העבודה, תבחר כרצונך" מזאת אומרת? הנגד מחליט לבד כמה מתח לשלוח ללד הוא לא שואל אותי הרבה.

וכן שמע, אני בחיים לא מחבר בטור, אני מחבר רק במקביל כאשר לכל נגד יש 470 אוהם שאני מחבר ל 12 וולט

והלד לא נדלק חזק כמו שאני מחבר את הלד נגיד ישירות ל 3 בטריות AA אצבע רגילות,

תחבר בעצמך, תעשה ניסוי, תחבר לד אוטרה בריט לבד לדוגמה לנגד של 130 אוהם אם אתה מחבר ל - 5V במחשב

או לנגד של 470 אוהם אם אתה מחבר את זה ל - 12V במחשב תראה את העוצמה שהוא דולק

תצלם את זה, ואחרי זה תחבר ישירות את הלד למתח של 4.5V שזה 3 בטריות אצבע תצלם את זה,

תראה שגם הלד לא נסרף וגם הוא דולק יותר חזק בהרבה! ותשווה בין התמונות אחרי זה תציג אותם באתר.

פורסם

LM317 is an adjustable regulator!

It will need a few volts headroom to regulate and depending on the current draw, will probably need a heatsink.

here is the datasheet

check out the application hints!

these can be found in any decent electronic stores.. the cheap fakes are a few shekels and good enough for most stuff.

it will have no problem going from 12v to 4.5v!

פורסם

"את מתח העבודה, תבחר כרצונך" מזאת אומרת? הנגד מחליט לבד כמה מתח לשלוח ללד הוא לא שואל אותי הרבה.

וכן שמע, אני בחיים לא מחבר בטור, אני מחבר רק במקביל כאשר לכל נגד יש 470 אוהם שאני מחבר ל 12 וולט

והלד לא נדלק חזק כמו שאני מחבר את הלד נגיד ישירות ל 3 בטריות AA אצבע רגילות,

תחבר בעצמך, תעשה ניסוי, תחבר לד אוטרה בריט לבד לדוגמה לנגד של 130 אוהם אם אתה מחבר ל - 5V במחשב

או לנגד של 470 אוהם אם אתה מחבר את זה ל - 12V במחשב תראה את העוצמה שהוא דולק

תצלם את זה, ואחרי זה תחבר ישירות את הלד למתח של 4.5V שזה 3 בטריות אצבע תצלם את זה,

תראה שגם הלד לא נסרף וגם הוא דולק יותר חזק בהרבה! ותשווה בין התמונות אחרי זה תציג אותם באתר.

פשוט תקטין את הנגד. אסור בשום מקרה לחבר LED לספק כח בלי נגד, כי זה ישרוף לך את הספק בסופו של דבר, וגם את הלד. בסוללות אתה יכול לעשות את מה שאתה עושה, בגלל שכושר אספקת הזרם של הסוללה נמוך, וממילא לא תקבל זרמים גבוהים במיוחד.

פורסם

א. כנראה ש470 אום זה התנגדות גבוהה מידי, חפש את הדף נתונים של הלד , ותראה כמה הוא צורך, יש כאלו שמתקרבים ל30MA, ואז הנגד הדרוש ל12V יהיה באזור ה360, וזה בהחלט סיבה לתופעה

ב.אני לא יודע אם הלד מתאים למתח עבודה של 4.5 V כמו שאתה מתאר, אולי זה עובד, אך לטווח הארוך יתכן כי הוא ישרף מהר יותר (גם מתח גבוה מידי ולא החוסר בנגד)

עשיתי ניסויים בעבר, ועם הנגד המתאים- אתה תקבל את מלוא העוצמה של הלד, אם העוצמה עדיין חלשה לך, תמיד תוכל לקנות לד חזק יותר

ניתן להשיג בארץ לדים של 17K MCD

לדעתי, אתה סתם מסתבך עם האלקטרוניקה שם

פורסם
  • מחבר

להקטין את הנגד זה לא יעזור הנגד יהיה חם אש והלד עדיין יקבל את אותו העוצמה שהוא קיבל קודם לכן

ואני לא יודע מאיפה להזמין לדים חזקים במיוחד הלדים הכי חזקים שראיתי הם של 24,000MCD ואפשר להזמין אותם רק מחול ביורו

זה בעיה, אני יודע שהנגד לא מספק ללד את כל הכוח שלו לא בגלל שהנגד גבוה מידי אלה כי ככה זה הנגד

אני לא יכול לדעת בדיוק מה הפרטים של הלדים שיש לי כל לד שונה מהאחר

סה"כ i am fuck up

פורסם

נגדים לא אמורים להתחמם יותר מידי בגלל לדים

אני ממליץ להשתמש בנגדים של חצי וואט ולא רבע, הרבע הוא פשוט גבולי מידי עבור הUB.

פורסם

www.lsdiodes.com

cheap for bright leds, cheap shipping. there is a tutorial on the page too... but 24,000mcd? not 2,400mcd? thats huge!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים