עבור לתוכן

ספק עם PFC מתנגד לאל-פסק ADVICE

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי את הספק CHIEFTEC 550W..ויש לו Active-PFC.

קנינו אל-פסק של ADVICE. של 650 וואט .

והוא לא עובד (אתמול נפל החשמל והוא לא החזיק את המחשב)

אז התקשרנו לאדוויס, והם אמרו שבגלל שיש ספק מחשב עם PFC אז צריך UPS מיוחד שפועל יחד עם PFC.

יופי טופי, כמה עולה? 1000 שקל!

עכשיו השאלה - האם זה נכון? חייבים אל-פסק מיוחד וזה באמת כל כך יקר?

יש אפשרות לכבות את הPFC? פתרונות בקיצר :xyxthumbs:

תודה רבה ;D

פורסם

אולי זה תלוי ספק, אבל לי יש ליברטי (שכמובן מגיע עם PFC אקטיבי) עם אל-פסק (ADVICE CF825 (800VA ואין שום בעיה.

יכול להיות ש650VA פשוט לא מספיק חזק.

פורסם
  • מחבר

מאיזה סדרה ה אל-פסק שלך?

והאיש מהשירות לקוחות (טכנאי שלהם)

אמר שבגלל שיש לספק PFC אז הוא צריך UPS מתאים לעבודה עם PFC, וזה רק הסדרה היקרה יותר..

יש אולי UPSים אחרים שיאפשרו תמיכה בPFC? ואני גם לא חושב שאני אלך להחליף ספק לספק בלי UPS רק בשביל זה..

תודה.

פורסם

יש לי את סדרת COMFORT או CF בקיצור.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי CF באתר שלהם..

www.advice.co.il

יש שם במוצרים -> מערכות אל-פסק .

אתה יכול לבדוק בקשה איזה דגם יש לך ואיזה דגם של ספק יש לך? נראה לי חירטטו אותנו =X

פורסם

כנראה הוא כבר לא מיוצר, קניתי את שלי בסוף שנה שעברה ואז כבר היה דגם יחסית ישן

אני בטוח שהוא נקרא ADVICE CF825. על הקופסא רשום גם "COMFORT".

פורסם

זה בדיוק מה שיש לי

פורסם

אז מה נגמר.. ?

יש לי ANTEC NEO 430W עם ACTIVE PFC, ואני מחפש UPS.... איזה דגם (חדש) יעבוד?

תודה

פורסם

מה זה PFC ??

מה זה אומר הצרוף של האותיות האלה?

פורסם

מישהו יודע איזה UPS אני צריך לקנות לספק עם ACTIVE PFC ? האם באמת ישנה מגבלת תאימות?

פורסם

היי,

להלן הסבר קצר שיסבר מעט את המצב.

מערכות אל-פסק ממירות את מתח הכניסה שמגיע מחברת החשמל למתח ישר וממירות אותו שנית למתח חליפין.

במערכות אל פסק פשוטות המתח אינו סינוס טהור אלא יותר גל מרובע.

הבעייה הינה שספקי כח מתקשים להתמודד עם צורת גל זו, במיוחד ספקים כח שיש להם מעגל לתיקון מופע (פאזה).

צביקה

פורסם

כמה דברים

סדרת קומפורט היא מסדרת אינטרקטיב, כמו פרטנר וחבריו.

זאת לא מהסדרה היקרה שהמליצו לך עליה - סמארט (גל סינוס טהור).

על PFC תוכל לקרוא כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_factor_correction

אני יודע שכבר הרבה מאוד זמן גם אדוויס ונדמה לי שגם כמה חנויות מחשבים לא ממליצות לעבוד עם ספקי PFC ואל פסק ללא גל סינוס טהור ביחד, והתקלה של "חוסר גיבוי" היא הכי פחות גרועה.

שמעתי על הרבה אנשים שהיו להם בעיות, וגם על הרבה אנשים שעבדו מעולה בלי בעיות בשילוב של השתיים, אז לתת לך תשובה חד משמעית אני לא יכול.

מה שכן, אני יודע שגמטרוניק נתנה איזשהו פתרון עם אל פסק יחסית זול שלה ואשרה שהם עובדים עם ספקי PFC בוודאות, אז אולי שווה לבדוק את זה.

פורסם

יפה ענית

ואני כמעט קניתי ספק מומלץ על ידי הפורום של OCZ ב 550 שקל בנועה מחשב ויש לו PFC ולי יש אל פסק של אדוויס.....

ומה יהיה כאשר אני אשדרג את המחשב לסדרת 9800 עוד כמה חודשים.באל פסק חשבתי קדימה אז לקחתי 1000VA.

כבר התייעצתי עם הפורום בנושא הכרטיס אבל האל פסק חשוב לי להגנה על המחשב הרבה לפני קניית הכרטיס מסך.

אז איזה ספקים מומלצים יש שעובדים ללא PFC ?? במחיר טוב ויתאימו לגיפורס 9800 שאני מאמין שיהיו עם צריכה דומה ל 8800

פורסם

מה שכן, אני יודע שגמטרוניק נתנה איזשהו פתרון עם אל פסק יחסית זול שלה ואשרה שהם עובדים עם ספקי PFC בוודאות, אז אולי שווה לבדוק את זה.

אתה יודע על איזה UPS מדובר? לא מצאתי כלום בנושא באתר של גמאטרוניק.

(ד"א, גם באתר של ADVICE לא מצאתי איזכור לנושא התאימות עם ה PFC)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים