עבור לתוכן

לוח אם לE6550

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות את הE6550 ואני מחפש לוח אם זול יחסית בסביבות ה500 שח שיתאים לו ולזכרונות של 533MH 2GB , האם יש לוח כזה??

פורסם

מה עם התמיכה בזכרונות?

4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory (Note 1)

Dual channel memory architecture

Support for DDR2 800/667 MHz memory modules (Note 2)

Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information.

פורסם

מה עם התמיכה בזכרונות?

4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory (Note 1)

Dual channel memory architecture

Support for DDR2 800/667 MHz memory modules (Note 2)

Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information.

מצד אחד הוא צריך לוח שתומך בבאס 1333 (מעבד 6550) מצד שני הוא צריך לוח תומך בזכרונות 533 , צריך להתפשר

פורסם

יש ללוח הזה אופציה למחלק נמוך מ 1:1 לזיכרונות..?

אחרת זה "חונק" לו את המעבד.

פורסם

יש ללוח הזה אופציה למחלק נמוך מ 1:1 לזיכרונות..?

אחרת זה "חונק" לו את המעבד.

אמרתי שצריך להתפשר

יש לך הצעה ללוח מתאים יותר ? אשמח לשמוע

פורסם

לא לא,סתם רוצה לידע את פותח הת'ארד בבעיה.

וגם, לא הייתי בטוח בעניין המחלקים השלילים.. (מתחת ל 1:1)

Iam all set now..

פורסם

איפה ראיתם שהלוח הזה (P31-DS3L) מאפשר BUS של 333MHz עם זיכרונות בתדר 266MHz? אני גם לא בטוח שהלוח הזה יסכים להפעיל זיכרון שבו תדר הזיכרון נמוך מתדר ה BUS. חוץ מזה, שימו לב שהלוח לא תומך רשמית בזיכרון DDR2 533MHz בכלל.

לדעתי ההתפשרות הזו על כמה שקלים לא שווה את זה, במיוחד כאשר מדובר על FSB של 1333MHz - ב 580 ש"ח כבר יש את ה P35-DS3L ב IQPC.

הבעיה היא שוב תדר הזיכרון מול תדר ה BUS. חבל שהוא יקנה לוח ובסוף יגלה שהוא יצטרך להחליף גם את הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!!!

אני גם חשבתי ללכת על הלוח הP31 אבל יש לי זכרונות דואל צ'אנל בכל הסלוטים והבנתי לפי ההודעה שהולכת להיות לי בעיה עם ה1333MH

יש פתרון למצב הזה???

פורסם

תודה על העזרה!!!

אני גם חשבתי ללכת על הלוח הP31 אבל יש לי זכרונות דואל צ'אנל בכל הסלוטים והבנתי לפי ההודעה שהולכת להיות לי בעיה עם ה1333MH

יש פתרון למצב הזה???

יש 3 אפשרויות

1. לעבוד במצב לא אופטימלי עם המעבד 6550 והזכרונות 533

2. להחליף למעבד שעובד בבאס 1066

3. להחליף זכרונות

פורסם

יש 3 אפשרויות

1. לעבוד במצב לא אופטימלי עם המעבד 6550 והזכרונות 533

2. להחליף למעבד שעובד בבאס 1066

3. להחליף זכרונות

שלדעתי הכי מומולץ זה 3. זה גם האופציה הכי יעילה. ובין 2 ו 3, היא יותר זולה.(במידה ויש לך כבר את ה E6550)

פורסם

אם יש תקציב אז עדיף להחליף זיכרונות

פורסם

יותר זול לקנות לוח עם P35

מה זה יעזור לו..? יש לו זכרונות 533 ומעבד 1333..

פורסם
  • מחבר

אז אני די בבעיה כי לא תכננתי להחליף את הזכרונות, ולהחליף 2GB של 533MH ב500 שח ל667MH זה נראה טיפשי.

חשבתי אולי לבדוק את הAMD, אולי את 6000 AM2 שהוא באותה רמה בערך של ה6550,

יש לוח מומלץ שכן יתאים לזכרונות????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים