פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזרואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP.עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים.מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים.עדכון:נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTSבדיקת ה TCP הראתה Vאבל הUDP הראתה Xאין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבויואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012.מה עושים?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר מקפיץהבעיה התגלתה גם אצל חבר, לפני שבועיים האימיול שבק חיים.למישהו יש פתרון?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים האימיול לא גוסס תפסיק לקשקש.באימיול יש את רשת הקדמליה רשת פתוחה ללא שרתים מתווכים. גם אם יסגרו את כל השרתים של אימיול הקדמליה תעבוד. בדומה לרשת הגנוטלה אם מישהו זוכר אותה.ולבחור עם הבעיה המלצה חמה היא שתחליף ספק אינטרנט ותסיר את האימיול לגמרי מהמחשב שלך ותתקין גירסה אחרת. אני ממליץ על הגירסה הרשמית שהיא 0.48a
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר תודה על התגובה... גם לקדמליה הוא לא מסכים להתחבר, אין שגיאה כלשהיאפשוט לוקח לו הרבה ואז אני מקבל TIME OUT.החלפתי גירסה, לא עזרלגבי הספק, אני מחוייב אליהם דרך YES לצערי, והם תפסו אותי בביצים.אם למישהו יש דרך להשתחרר מההתחייבות (נשארו עוד 4 חודשים), אני אשמח לשמועכי המצב באמת לא אידאלי ב-012. הם פשוט גרועים בכל דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.