עבור לתוכן

בעיות FPS, מהירות והתחממות עם כרטיס מסך חדש.

Featured Replies

פורסם

היום הגיע לידי ה-GF 8600GT שהזמנתי לפני זמן-מה.

לפני הכל, הכרטיס מסך הוא של היצרן ג'יגאבייט, הגיע עם קירור פסיבי בלבד.

הדבר הראשון ששמתי לב זה שכששמתי עליו את היד הוא היה רותח ממש, ובמנוחה. כן?

כשהפעלתי משחקים היו בהם מן כמו קפיצות מוזרות כאלה, חוסר נוחות לשחק, ומהירות כללית ירודה יותר (ממה שהיה לי עם הכ. מסך הקודם, GF6600).

כשאני אומר "המהירות הכללית" אני מתכוון למהירות שהמשחק זז בה, ולא ל-FPS. הFPS עצמו מעולה,

רק שבמשחקים של לפני שנה למשל, עם ההגדרות הכי גבוהות הוא קפץ מ60FPS ל 30FPS בזמן המשחק בלי הפסקה, וזה הורגש.

במשחקים ישנים בהרבה גם היו קפיצות FPS פתאומיות,

ובכל המשחקים (חדשים או לא חדשים ביחד) היכן שהיה אפקטים של עשן או דברים בסגנון הFPS ירד באופן משמעותי. (על הגדרות מינימליות, מקסימליות קל וחומר.)

היו לי דברים דומים עם הכ. מסך הקודם, שחשוב לי לציין שגם הוא היה מאד מאד רותח בזמן מנוחה (ובזמן משחק עוד יותר, מן הסתם.),

גם הוא היה של ג'יגאבייט ועם קירור פסיבי. יש קשר כלשהו בין התופעה הזאת לבין ההתחממות של הכרטיס? מה שגם אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת נחשבת בסדר.

צירפתי תמונה של הטמפרטורה של הכ. מסך.

תודה לעוזרים.

עריכה: העברתי את הכרטיס במבחן של 3DMark03 (אני יודע שזה ישן מדי, זה מה שהיה לי בינתים).

התוצאה היא 14,385.

[attachment deleted by admin]

פורסם

קפיצות בין 60-30 בד"כ נגרמות ע"י Vsync. תוודא שבמשחקים שאתה משחק ה- Vsync כבוי.

פורסם
  • מחבר

קפיצות בין 60-30 בד"כ נגרמות ע"י Vsync. תוודא שבמשחקים שאתה משחק ה- Vsync כבוי.

ניסיתי ברגע זה להוריד Vsync, אין שינוי בכלל.

פורסם

אני לא חכם גדול בנושא אבל אם בכרטיס הישן שלך הייתה את אותה הבעיה אולי זה לא בכרטיס?

ספק?

לוח אם?

מארז?

שוב אני לא מבין גדול...

פורסם
  • מחבר

אני לא חכם גדול בנושא אבל אם בכרטיס הישן שלך הייתה את אותה הבעיה אולי זה לא בכרטיס?

ספק?

לוח אם?

מארז?

שוב אני לא מבין גדול...

לא ממש היו את אותן הבעיות בכרטיס מסך הקודם, חוץ מהקפיצות FPS שזה אני מניח קשור לזה שהוא היה חלש מידי...

לוח אם בצד עם כל המפרט, ספק \ מארז ג'נריים...

פורסם

נסה להוריד ATiTool, ולבדוק שם מה הטמפרטורה. אולי זה לא מדוייק.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הגיע הרגע ל-96 מעלות במשחק. :-X

BlueNosE, אני בטוח שה V-Tuner של ג'יגאבייט מודד את הטמפרטורה נכון.

פורסם

תנסה לקמבן לו למעלה לגוף הקירור איזה מאוורר 80 שינשוף עליו על הצלעות זה יוריד את הטמפ' משמעותית מבטיח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים