פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך .השאלות שלי הם כאלו :א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ?ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעילמשחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ?תודה .
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אין הכפלת ביצועים עם 2 כרטיסי מסךלשיפור בביצועים עם SLI צריך שני כרטיסים זהים
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר אה אוקיי .אז אם יש לי 2 כרטיסי 8600GT בכמה זה ישנה לי באחוזים מאשר רק כרטיס כזה ?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר אם זה ככה קשה לי להבין את יצרני הלוחות האלו של ה2 מושבי PCIE .כי נגיד אם נאמר שזה ללוח יקר או משהו לשים בו 2 GTX אז אפשר להבין .אבל למה יש לוחות כאלו שעולים פחות מ500 שקל מה הרעיון בזה ?בכל זאת תודה רבה .
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים http://www.gamepyre.com/reviewsd.html?aid=828&p=11אתה יכול לראות שם שהSLI משיג תוצאות גבהות בעד 60 אחוז, ולפעמים אפילו מנוצח ע"י כרטיס אחד בודד (בבנצ'מארק של Oblivion)
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר כן שמתי לב באמת.האמת אחרי שראיתי את זה אני מתחיל להבין טיפה את הראש של יצרני הSLI .אבל עדיין לא חושב שזה משתלם .רק עכשיו אני רואה שגם לאסוס יש 1950 PRO :\
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים SLI ו CROSSFIRE זה מושגים "סקסיים" שמפתים אנשים לקנות לא אחד אלא שני כרטיסי מסך במחשבה שזה ביצועים כפולים.. עוד מונח סקסי שאני ממליץ לוותר עליו זה "ניווטים", כמה שזה נשמע טוב - זה כואב , מעצבן ומשבי"ז, אותו דבר כמו SLI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.